ZK_ASK Ayni doktora mi gittin canim? Sadece keseyi mi gordu yoksa icinde bebegi de gordu mu? Karnindan mi gordu? Kiz anlat hele heyecan yaptim.
Inanilmaz sevindim ve ben sana demistim demekten kendimi alikoyamiyorum :)
Kızlar benim bat'a 10 gün kaldı, ancak bu ay içimde inanılmaz bir umut var olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Dün gece yatarken içimden geldi dua ettim, dedim ki Allah'ım eğer hamile isem bu gece rüyamda hamile olduğumu göreyim çok merak ediyorum. diye. Çok içten istedim. Gece rüyamda idrar testi yapıyordum çift çizgi oluyordu. Etkisinde kalıp sabah kalkar kalkmaz test yaptım ancak tek çizgi. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım. Yoksa daha 9-10 gün var adete diye çıkmamış olabilir mi. En erken kaç gün önce öğrenen oldu aranızda. Cevaplar için şimdiden teşekkkürler :)
Yok mudur bana bir yol gösteren
Sen çok erken yapmışsın testi canım. Dur hele. Sakin yani :) bebiş varsa bile çıkmazdı ki. Moralini bozma beklemeye devam. Erken öğrenmek güzel ama beklemesi zor. Birde bu kişiden kişiye göre değişiyor. Kimisi adete bir hafta kala pozitifi gördü burda. Kimisi de adete 2 gün kala negatifi gördü ama adeti gelmedi bi kaç gün sonra gebeliği öğrendi :) nasıl öğreneceğini bilmiyorum ama şuan kesinlikle öğrenemezsin biraz daha beklemek lazım Rabbim hayırlıysa nasip etsin sağlığıyla gelsin yavrucuğun
Adete iki gün kala öğrendim ben ,senin daha beklemen lazım canım bence :)Yok mudur bana bir yol gösteren
Adete iki gün kala öğrendim ben ,senin daha beklemen lazım canım bence :)
Hadi bakalim gozun aydın canim cok sevindim. Ama bebegi kesenin içinde nokta şeklinde gosterdi mi sana onu sordum.Evet canım aynı doktora gittim ucretsiz 10 günüm yarın dolacaktı demiştim zaten. Hazır bedaveeyken gideyim dedm :)) alttan baktı. Sağlıklı bi gebelik dedi geçen ay endometrium çok inceydi dış gebelikte zaten dedi. İki hafta sonra kalp atışını duyalım geldiinde dedii. Peki dedim progestan falan kullanmama ihtiyac var mı dedim. Hiç bişeye gerek yok folik asite devam dedi. Gebelikte beslenme yazılı bi kağıt verdi içinde ne yemem gerektiği vs yazıyor işte buaddarrr :)
Hadi bakalim gozun aydın canim cok sevindim. Ama bebegi kesenin içinde nokta şeklinde gosterdi mi sana onu sordum.
Bak ben de size gobegimi gostereyim cok cabuk çıktı.
Ben 13 hafta 1 gunluk oldum bugun 12. Haftadan beri bariz hissediliyor canım. Senin de cikacak merak etme :)Ayyyyy ama ben yeriimm o gobuşuuu :)))) çok tatlı olmuşun cnm massallahbende dört gözle bekliyorum gobuş ne zaman çıkacak diye :)))
Ben ilk bebek denediğimiz ay boyle heyecandan 10 gun kala kan testi vermistim 1.20 cikmisti. Yukselmedi benim degerim aksine 5 gun de erken gelmisti. Insallah arkadasinizinki yukselir.Kızlar bir şey daha danışacağım. Arkadaşımla bat tarihimiz aynı oda bu ay umutla bekliyor. Ancak o bugün dayanamayıp adete 10 gün kala kan testi yaptırmış. Sonuç 1,20ymiş. Adete daha 10 gün olduğu için bu değerin yükselme imkanı var mı sizce. Ben daha önce kan testi verdiğimde 0.1 çıkmıştı çünkü. Onun değeri yükselebilir gibi geldi. Böyle düşük değere sahip olup sonrasında yükselen oldu mu?
Ben ilk bebek denediğimiz ay boyle heyecandan 10 gun kala kan testi vermistim 1.20 cikmisti. Yukselmedi benim degerim aksine 5 gun de erken gelmisti. Insallah arkadasinizinki yukselir.
Hayır söylemedi hiçte aklıma gelmedi sormak. 4 haftalıkken daha bişy olmaz heralde içinde neblm. Geçen hafta çok ağrımıştı rahmim hani ağlamıştım acaba o sıra mı oluştu şuan arada hafif geliyo agrı öyle olmuyo hiç.Hadi bakalim gozun aydın canim cok sevindim. Ama bebegi kesenin içinde nokta şeklinde gosterdi mi sana onu sordum.
Bak ben de size gobegimi gostereyim cok cabuk çıktı.
Kızlar bir şey daha danışacağım. Arkadaşımla bat tarihimiz aynı oda bu ay umutla bekliyor. Ancak o bugün dayanamayıp adete 10 gün kala kan testi yaptırmış. Sonuç 1,20ymiş. Adete daha 10 gün olduğu için bu değerin yükselme imkanı var mı sizce. Ben daha önce kan testi verdiğimde 0.1 çıkmıştı çünkü. Onun değeri yükselebilir gibi geldi. Böyle düşük değere sahip olup sonrasında yükselen oldu mu?
İnsAllah cnm insAllah, benim hafif göbeğim var eşimde karnımı sevdiğinde diyoki "bebeği değil göbeği seviyorum" diyeBen 13 hafta 1 gunluk oldum bugun 12. Haftadan beri bariz hissediliyor canım. Senin de cikacak merak etme :)
Canim heyecanini anliyorum ama gec dollenme durumu falan var erken olabilir herkesinkide farkli...
Benim ilkinde adete 9 gun vardi kanda baktirmistik 0.11 idi nasil uzukmustum sonra adetim 3 gun gecti 1784 hic unutmuyorm..
Dun yine mujdeli haberi aldim taminimce yumurtlamadan 11 gun sinra idrar testi yaptim silik bile cikmadi ama hamileymisim ...belli olmaz bu isler adete yakin yap derjm oda kanda baktir
Senin gobuşunde çıktınız cnm?
ZK_ASK kizz takvimini ayarlasana ne bekliyorsun daha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?