2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende kilo vermeye çalışırken hamile kaldım gebeliği öğrenmeden önceki gece deli gibi koşmuştum bacaklarım ne güzel yanıyodu :)) bence bırakma bol suya devam et tüm vücut çok güzel çalışıyo.. İnşallah bu ay güzel haberi verirsin. Durum ne olursa olsun yaz buraya :)

4+2 de bebek gorunmez zaten benimkini gormemisti doktor. 2 hafta sonra gidince Allah'in izniyle kalp atisini bile duyarsin.

13+1 olduk teyzesi. Uzerimdeki hamile pantolonu :) Darisi basina.

Ben çok korkuyor :)))

Tahmini doğumu nasıl hesaplycaz kuzu
4+2 ise bugunku degere göre. 4 hafta 2 gun oncesini sat baslangici kabul edeceksin. Internette gebelik hesaplama var sat girisi yapinca tahmini dogumu hesapliyor. Artik gonul rahatligiyla yap takvimini :)

4+2 de bebek gorunmez zaten benimkini gormemisti doktor. 2 hafta sonra gidince Allah'in izniyle kalp atisini bile duyarsin.

13+1 olduk teyzesi. Uzerimdeki hamile pantolonu :) Darisi basina.
Evettt burdaki hamiş arkadaslarla beraber çıkıp onlara bu pantolondan almıştık çok şeker duruyo ya :) inşallah duyarız o gün eşimle gideyim dimiii onunla beraber duymak istiyorum :) Allahımm işten geldi ultrason resmni gösterdim gözleri doldu sarıldık çok çok. Gelip gidip öptü canım benim hâlâ kimseye söylememiş geçen ayın şokundan sonra :)) Rabbim sonunu gören kullarından etsin herkese nasip etsin inşallah

4+2 ise bugunku degere göre. 4 hafta 2 gun oncesini sat baslangici kabul edeceksin. Internette gebelik hesaplama var sat girisi yapinca tahmini dogumu hesapliyor. Artik gonul rahatligiyla yap takvimini :)
Ayyy benim yumurtlama akıntısı geldiği günü sat mı saycaz :))

Peki bişy soracağım. Hani diyolarya bir hafta geride bir hafta önde falan. Onu nasıl hesaplıyoruz? Ultrasona göre ve sata göre kaç + oldu belli oluyo benim sat yokya ultrason da çıkan + göre mi takip edeceğiz.

Biraz karısık oldu ama sen beni anlıyor :)))

Canım senin 4+ kaç çıktıysa ona göre hesap yap senin durum biraz karışık :)
Bugün ayın 20 si 20 mart 4 hafta oluyor 17+18 mart gibi yap sat

Bol suya her türlü devam , polikistik böbrek hastasıyım zaten. günde 2-3lt. su içmem gerekiyor. Hergün yürüyüşe gidiyorum pes etmek yok. Yeşil çay da sindirimime çok destek oluyor :) Sonucu her türlü paylaşırım mutlaka. Bu ay ağrıtırım biraz başınızı :)

Canim simdi ultrason olcumunde doktor sana 4 hafta 2 gunluk demis. O zaman 4 hafta 2 gun oncesi hangi gun oluyorsa onu adet baslangici kabul edecegiz. Senin durum kanama olmadigindan farkli geride ileride o durumu bilemiyoruz. Ultrasonun hesabina gore sat baslangici kabul edecek doktor bundan sonraki olcumlerde son adet tarihini o gunu kabul edecek. Mesela ben en son 18 ocakta regl olmustum. Ultrasona onu giriyor doktor sonra da olcume göre bir deger çıkıyor ona gore ileride geride der sana.

Son düzenleme:
Bende de var ama o göbüş ama gaz göbeği o bi kaç haftaya hayırlısıyla çıkar artık
Bu Arada doktor erkek demişti dimi
Ben kız hissediyorum nedense
Evet canim erkek dedi. Ama kesin degil. 16. Haftada net soyleriz dedi. Ilk baslarda bende de gaz gobegi vardi gecti o. Kendin icin mi kiz hissediyorsun benim icin mi?

Ben çok korkuyor :)))

Tahmini doğumu nasıl hesaplycaz kuzu
Kızlar cvplamis bile cnm :))) bide telefona indirebilecegin app var gebelik takibi diye yazdinmi birsuru seçenek cikiyor, gözüne kestirdigini indir bitane. Ordada verileri girdinmi hem kaç haftalık olduğunu hemde bebeğinin o günkü halini takip edebilirsin. Çok güzel oluyor ben hergun bakıyorum findikkurduma:)))

Benim göbüş 7. Haftadan beri var ama o gaz biliyorum bi kaç haftaya allah izin verirse kendini belli eder
Nasıl gidiyor canım senin hamileliğin
İnsAllah cnm :)) geçen ay kimyasal olmasaydı aynı olacaktık seninle :))) Allah şükür iyiz cnm son bı haftadır bulantim yoğunlaşmıştı oyle bı iyi bı kötü devam ediyoruz işte:)) 1mayista tekrar ultrasona gitcez, geçen cumartesi derinde görmüştük kalp atışını bu sefer sesli sesli duyarız insAllah

Her baş ağrısı böyle olsun canım sonucu güzel olsun inşallah :) bende polikistik over vardı. Böbrektekini bilmiyorum. Böbreklerin de benim yumurtalığım gibi kist mi dolu oluyo yani

Her baş ağrısı böyle olsun canım sonucu güzel olsun inşallah :) bende polikistik over vardı. Böbrektekini bilmiyorum. Böbreklerin de benim yumurtalığım gibi kist mi dolu oluyo yani

Aynen öyle oluyor. Tek farkı böbrek kistinin tedavisi yok ve genetik genelde anneden çocuğa geçiyor. Yıllar geçtikçe kistler büyüyor ve çoğalıyor. Bol su içtiğin zaman sıkıntı çıkarmıyor ama biraz az içsen hemen yanlardan ağrı yapıyor. Bende şuan sol böbrekte 7-8 adet sağ böbrekte 5-6 adet var. İşin son raddesi böbrek yetmezliği, böbrekte büyüme felan ama ona ömür yeter mi bilmiyorum zaten. Annem 50 küsür yaşında sayılamayacak kadar var ancak böbrek yetmezliği gibi bir durum yok çok şükür. Öldürmüyor biraz uğraştırıyor sadece :)

Zehracım hani diyorsun ya ilk kez yumurtlama akıntım oldu diye nasıl bir akıntıydı canım? Benim de pek akıntım olmuyor da çatlamıyor mu yumurtalar acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…