- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Gebelik belirtisini boşver hiç belirti de olmayabiliyor. Bak benim göğüs ağrım martın 28inde başladı. Dedim oh adetim gelecek. Bekliyorum yok. Nisanın 2sinde kan verdim <2.0 çıktı. Gebelikte yok niye olamadım diyorum sürekli. Sonra akıntım çoğalmaya başladı. Ayın 7sinde kan verdim 12 değerle başladık işte. Göğüs ağrım hâlâ geçmedi :) bak negatifti 5 gün içinde olmuş olanlar. Bakalım senin durum n'olacak? Birde adetin hep düzenli mi senin? Daha once hiç böyle oldunmu?
benimde 1.20< çıktı canım ama gelmedi gelicek gibide durmuyor umarım geç döllenmedirde meleklerimiz bize gelir
Ağzın bal yesin kuzumm inşaallah arka arkaya hamiş kalırız arka arkaya da doğururuz canımBir an sen de hamilesin sandım heycanlandım amahasretlebeklenenmelek in mesajının alıntısıymış galiba Hadi sen de gebe kal da umut ol bana durumumuz çok benziyor kuzum
Kan testi kesin sonuç diyorlar ama yine de olma ihtimali var mı ? Gecikmemin 1 hafta olmasını bekleyip olmazsa doktora gideceğim canım çünkü bebek yoksa bu benim adet düzenime göre anormal bir bozukluk var demek .
Kasık ağrım ve göğüs ağrım bugün azaldı ama açık sarı renk akıntım var 3 gündür . Senin nasıl?geç döllenme yazılarını okudum bugün 20. gün bile yükselen var Allah büyük bekleyip görücez canım güzel sonuçlar alırız inş ve ayrıca çok sık rastlanan durummuş akıntın varmı belirti falan
Amiiiiinnnnn insalllaahhh canim:)Amin Allah bekleyen herkese sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım surat asmak yok ,bi anda geliverir inş mucizen :)
Sogan kürü dediler ictim esime yedirdiklerimin ictirtiklerimin hic bir faydasi olmadi onlari yaptikca regl oldugum zaman dahada üzülüyordum bende biraktim artik en kötüsü hamile olduklarini benden saklayan akrabalarim oldu ben duydugumu söyleyince sen üzülürsün diye sana söylemedik diyenler oldu ben onlarin adina seviniyorken onlar nazara gelmekten korktular galibaHormonlarına da baktirdinmi cnm? Yada eşin sperm testi verdimi? Doğal kürler var onları denedinizmi? İnsAllah regl olmazsın tatlım, sen umutlu ol insAllah Birgün olcak
Kasık ağrısı var hafif baş dönmesi bide mide bulantısı var bende göğüs ağrısı hiç olmadı bide su gibi şeffaf akıntı var bendede inssss vardirKasık ağrım ve göğüs ağrım bugün azaldı ama açık sarı renk akıntım var 3 gündür . Senin nasıl?
inşallah kuzum saglıklı hayırlı haberler verebılırımStresten arındrdim kendimi diyorsun inslh faydası olur sna.:) Sendende guzl haberler alacağız inanıyorum
hayırlısı olsun canm umutsuz anında gelir belkıBAT 27 nisan canım benimde bu aydan ümidim yok. artık darısı önümüzdeki aylarda...
Amin amin aminnnAğzın bal yesin kuzumm inşaallah arka arkaya hamiş kalırız arka arkaya da doğururuz canım
İnşallah bebeğimm :)inşallah kuzum saglıklı hayırlı haberler verebılırım
canısı bu kuru yapışkan akıntı yum. bıttığının habercısıydı dımı yanı kuru olmakBAT 27 nisan canım benimde bu aydan ümidim yok. artık darısı önümüzdeki aylarda...
bebiş nasıl bakım hissedıyon dımı artık ayy buyudu ya maşallah subhanallah Rabbım boyle saglıklıca doğurtsun inşallah canm bnm yerım onu bn mınnakkk yaİnşallah bebeğimm :)
bat ne zaman bebişimmmAmin amin aminnn
Sen iyi haberlerle gel biz de geldiğinde sana iyi haberler verebilelim inşallahayyy canm bnm bnde ozluyrm inan bu ara telaşım cook fazla bırazda bebek mevzusundan uzak durmak ıyı geldı rahatladım zaman su gıbı akıp gecyr suan ama donucam merak etme
Yok daha tam hissedemiyorum bu hafta 2 3 kere birşey hissettim ama bebek miydi emin olamıyorm :) büyüyor çok şükür Allahım olmayanlarda nasip etsin.bebiş nasıl bakım hissedıyon dımı artık ayy buyudu ya maşallah subhanallah Rabbım boyle saglıklıca doğurtsun inşallah canm bnm yerım onu bn mınnakkk ya
az kalmış canm inşallah tutmuştr
28 nisan 1 hafta kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?