2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Peki biz de ihtimal var mı yine de ? Kanda çıkmadı ama olsa çıkmaz mıydı ? Ben de hiç hayatımda böyle gecikme yaşamadım kafam allak bullak ne düşünmeliyim bilmiyorum

benimde 1.20< çıktı canım ama gelmedi gelicek gibide durmuyor umarım geç döllenmedirde meleklerimiz bize gelir

Kan testi kesin sonuç diyorlar ama yine de olma ihtimali var mı ? Gecikmemin 1 hafta olmasını bekleyip olmazsa doktora gideceğim canım çünkü bebek yoksa bu benim adet düzenime göre anormal bir bozukluk var demek .

Kan testi kesin sonuç diyorlar ama yine de olma ihtimali var mı ? Gecikmemin 1 hafta olmasını bekleyip olmazsa doktora gideceğim canım çünkü bebek yoksa bu benim adet düzenime göre anormal bir bozukluk var demek .

geç döllenme yazılarını okudum bugün 20. gün bile yükselen var Allah büyük bekleyip görücez canım güzel sonuçlar alırız inş ve ayrıca çok sık rastlanan durummuş akıntın varmı belirti falan

Kasık ağrım ve göğüs ağrım bugün azaldı ama açık sarı renk akıntım var 3 gündür . Senin nasıl?

Hormonlarına da baktirdinmi cnm? Yada eşin sperm testi verdimi? Doğal kürler var onları denedinizmi? İnsAllah regl olmazsın tatlım, sen umutlu ol insAllah Birgün olcak
Sogan kürü dediler ictim esime yedirdiklerimin ictirtiklerimin hic bir faydasi olmadi onlari yaptikca regl oldugum zaman dahada üzülüyordum bende biraktim artik en kötüsü hamile olduklarini benden saklayan akrabalarim oldu ben duydugumu söyleyince sen üzülürsün diye sana söylemedik diyenler oldu ben onlarin adina seviniyorken onlar nazara gelmekten korktular galiba olsun Allah büyüktür canim benimde melegim tekrar bana gelecek biliyorum

Kixlarrr bugun kan verdim adet gecikmemin 3.gunu bitiyor degerim 321.90 sizce nasil ?

Bir de karin agrim oluyor alt taraflarda ayakta durdugum zaman dusugumde boyle agrilar oluyordu normal dendi ama 1 hafta snr dustu cok korkuyorm simdi ? Gercekten normal mi haff karin agrisi haff adet agrisi gubi kizlar fikrinize ihtiyacim var...arada g3ciyor arada artiyor

bebiş nasıl bakım hissedıyon dımı artık ayy buyudu ya maşallah subhanallah Rabbım boyle saglıklıca doğurtsun inşallah canm bnm yerım onu bn mınnakkk ya
Yok daha tam hissedemiyorum bu hafta 2 3 kere birşey hissettim ama bebek miydi emin olamıyorm :) büyüyor çok şükür Allahım olmayanlarda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…