- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
İnşallah be kuzu kendimizden kessek de Allah'dan ümit kesmiyoruz ol dediyse olmuşturaz kalmış canm inşallah tutmuştr
Canım benim neden bu kadar umutsuzsun bak çok şükür hamileliğe engel bi durumun yokSogan kürü dediler ictim esime yedirdiklerimin ictirtiklerimin hic bir faydasi olmadi onlari yaptikca regl oldugum zaman dahada üzülüyordum bende biraktim artik en kötüsü hamile olduklarini benden saklayan akrabalarim oldu ben duydugumu söyleyince sen üzülürsün diye sana söylemedik diyenler oldu ben onlarin adina seviniyorken onlar nazara gelmekten korktular galibaolsun Allah büyüktür canim benimde melegim tekrar bana gelecek biliyorum
tabi canım pozitif düşün, içindeki umut hep olsun. Sabır versin allahım bize İnşallah muratlarımıza ereceğiz.
hakkımızda hayırlısı, sonucu paylaş merakta bırakma...
Sanırım erkek canm. Doktor %70 dedi :) iyiyiz çok şükür karnim belli olmaya başladı işte brde hareketleri hissetsm :)B Biravucmutluluk canım nasılsın cinsiyet belli oldu mu bebişinin
Nisaberatim bitanem benim yumurtlama günlerine hiç takılma bunun hesabını bile yapma bebişin sana ansızın ceee yapacak :)
Benim de çok ağrım vardı ilk haftalar canım ,her ağrıdığında aklım çıkıyordu ama yavaş yavaş geçti çok şükürKixlarrr bugun kan verdim adet gecikmemin 3.gunu bitiyor degerim 321.90 sizce nasil ?
Bir de karin agrim oluyor alt taraflarda ayakta durdugum zaman dusugumde boyle agrilar oluyordu normal dendi ama 1 hafta snr dustu cok korkuyorm simdi ? Gercekten normal mi haff karin agrisi haff adet agrisi gubi kizlar fikrinize ihtiyacim var...arada g3ciyor arada artiyor
Benimde Salı günü yumurta günleri yanımda yoktu ama işte az biraz umut var yinede acaba diyorumİnşallah be kuzu kendimizden kessek de Allah'dan ümit kesmiyoruz ol dediyse olmuştur
Olsaydı kanda çıkardı ama çıkmadığı da olabiliyor anormal bi durum değil yani neler neler var. Sadece beklycen bi kaç günPeki biz de ihtimal var mı yine de ? Kanda çıkmadı ama olsa çıkmaz mıydı ? Ben de hiç hayatımda böyle gecikme yaşamadım kafam allak bullak ne düşünmeliyim bilmiyorum
Dimi mucize gerçekten. Allah hepimize yaşatsınÇok normal canım ben içimde tekmeler hissederken inanmamıştım doğdu hâlâ inanmadım benden mi çıktı bu diye büyüyor şükür hala inanmak güç geliyor Rabbim in mucizesi şükür veren e
Şifa doğada :)Vallahi ben kaynatır içerim de eğer erirse tıp tarihine adını yazdırmış oluruzBilim adamları hala uğraşıyor çünkü tedavi için :)
İnan ereceksin hepimizde şahit olacaz :) Allah hayırlı şeyler versin yarabbim hiç hüzünlendirmesin seniiiiiiii üzülmene sebep olan şeyleri bitirsin alsın inşallahya sorma az kaldı zaten bütün kafayı yemelerim ondan. Ne diyim çok güzel dileklerde bulunmuşsun canım İnşallah demekten başka bişey bulamıyorum. İçim biraz buruk normal şartlarda heveslenirdim ama maalesef bu prolaktin yüksek çıktı moralim cok bozuk hiç umudum kalmıyor bunu düşününce. Hakkımızda hayırlısı...
Neyse burada herkes birer birer muradına eriyor sonuçta bende ererim ya rabbim ....
Amin canım Amin.Dimi mucize gerçekten. Allah hepimize yaşatsın
Neden olmasın nasipte varsaBenimde Salı günü yumurta günleri yanımda yoktu ama işte az biraz umut var yinede acaba diyorum
Ne diyelim inşaallah diyelimNeden olmasın nasipte varsa
istesemde takılamıyorum canmB Biravucmutluluk canım nasılsın cinsiyet belli oldu mu bebişinin
Nisaberatim bitanem benim yumurtlama günlerine hiç takılma bunun hesabını bile yapma bebişin sana ansızın ceee yapacak :)
Benim de çok ağrım vardı ilk haftalar canım ,her ağrıdığında aklım çıkıyordu ama yavaş yavaş geçti çok şükür
Benim 5. Hafta 6. Hafta full ağrı vardı, hatta 5. Hafta karnım ağrıdıkça tuvalete koşuyordum bi şey mi oldu diye sürekli peçeteyle kontrol vardı yani, şıp diye de geçmiyor yani hamilelik boyunca olacak ama şiddeti azaldı geçen gün markete gittik eşimle bildiğin regl sancısı gibi bi ağrı hissettim birden düşün 4 ayım bitmiş güya:) içini ferah tut her şey güzel olacak inşYeni gordum canimm ...dun disarda gezme sonucu oldu heralde cokta ayakta durmadik ama aksamdan beri yumurtlama sancisi gibi arada karin agrisi inan taktim ya...ins ddigin gibidir agrili gecsinde bise olmasin
Ben evham yaptim yada bilmiyorm ama 2 gundur bu kadar degildib4+4 olduk senin ne kadar surmustu
Yeni gordum canimm ...dun disarda gezme sonucu oldu heralde cokta ayakta durmadik ama aksamdan beri yumurtlama sancisi gibi arada karin agrisi inan taktim ya...ins ddigin gibidir agrili gecsinde bise olmasin
Ben evham yaptim yada bilmiyorm ama 2 gundur bu kadar degildib4+4 olduk senin ne kadar surmustu
Kixlarrr bugun kan verdim adet gecikmemin 3.gunu bitiyor degerim 321.90 sizce nasil ?
Bir de karin agrim oluyor alt taraflarda ayakta durdugum zaman dusugumde boyle agrilar oluyordu normal dendi ama 1 hafta snr dustu cok korkuyorm simdi ? Gercekten normal mi haff karin agrisi haff adet agrisi gubi kizlar fikrinize ihtiyacim var...arada g3ciyor arada artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?