- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Benim 5. Hafta 6. Hafta full ağrı vardı, hatta 5. Hafta karnım ağrıdıkça tuvalete koşuyordum bi şey mi oldu diye sürekli peçeteyle kontrol vardı yani, şıp diye de geçmiyor yani hamilelik boyunca olacak ama şiddeti azaldı geçen gün markete gittik eşimle bildiğin regl sancısı gibi bi ağrı hissettim birden düşün 4 ayım bitmiş güya:) içini ferah tut her şey güzel olacak inş
Zuzuuu kan vermedin miii?? Bide ağrıyı kafana çok takma beni geçen hafta ağlattı o ağrılar şimdi hafif adet sancısı gbi oluyo bi kaç saniye sonra geçiyo şu donem yorma kendini. Hem bebişten haberimiz yokken yaptığımız şeyler zarar vermiyo ona. Buda bize en büyük hediye :)
sagolun kizlarrr ya yataktan cikamadim hala ....yumurtaliklarimi usutmusumdue agriyor yada adet oncesi gibi cok panik oldum ruyalarima girdi ...keske bise olmasinda ben her agriyi cskerim hic sknti degil nasil bi duyguymus buuu.....gozler doluyor yazarken bile...bu sefer tutunsunn nolurrr hepimizinkine saglik versin Allah ...
Bende wcdeyim vala pecete kontrol surekli ...sali gunune randevu alicam ozele de gidyimde icim rahat olsun..
Zehra degerim 321.90 kuzum sksk gittim dun minnak bi keseyi zorla gordu iyiydi hersey cok sukur ..bakalim tekrar gidince nasil olucak degrrinde gunune gore guzel dedi ...Allahm hayrlisini versin
Elini karnına koy dua et , ben her ağrıdığında ayetel kürsi,felak,nas okurdum içim ferahlardı, bak minicik keseni de görmüşsün sıra kalp atışında :) elini kalbine koy all iz well :)sagolun kizlarrr ya yataktan cikamadim hala ....yumurtaliklarimi usutmusumdue agriyor yada adet oncesi gibi cok panik oldum ruyalarima girdi ...keske bise olmasinda ben her agriyi cskerim hic sknti degil nasil bi duyguymus buuu.....gozler doluyor yazarken bile...bu sefer tutunsunn nolurrr hepimizinkine saglik versin Allah ...
Bende wcdeyim vala pecete kontrol surekli ...sali gunune randevu alicam ozele de gidyimde icim rahat olsun..
Zehra degerim 321.90 kuzum sksk gittim dun minnak bi keseyi zorla gordu iyiydi hersey cok sukur ..bakalim tekrar gidince nasil olucak degrrinde gunune gore guzel dedi ...Allahm hayrlisini versin
Elini karnına koy dua et , ben her ağrıdığında ayetel kürsi,felak,nas okurdum içim ferahlardı, bak minicik keseni de görmüşsün sıra kalp atışında :) elini kalbine koy all iz well :)
Bak benim geçen hafta ki halimi hatrlıyosun dimi burda. O gelişmeye yerleşmeye rahim genişlemeye çalışıyor. Bi can oluşacak orada. Korkma. Ayaklarını sıcak tut dinlenerek iş yap Allahın izniyle bişy olmycak :) doktor vajinal mi baktı?
Beraber ilerliyoruz işte bak ne guzel sayı 4+4
Ağır iş mi yaptın dycem yapmadında kuzum. Nıye boyle oldu adete kac gun var sımdı gitsen ağrı kesici falan yaparlar olmaz yani bilemedimYaKaMoZz-z ZK_ASK kızlar ya dun gece belim agrıyordu dayandım bıraz gectı şimdi kopacak gıbı agrıyor cok sıddetlı agryr eşimi aradım hastaneye gtrcek benı hangı bolume gıdıcem kı bıde fıtık olabılırmı benı aglatcak derecede suan bıle kıvranıyorum
Yok canim karindan bakti ama bilerek idrara sksk gittim rahat gorebilsin diye zorlansada sonunda gorduk keseyi minnacikti ..degee iyi ins doktorda ole dedi smdi tekrar gidecm de duzenli artar ins bu agri hevesimi kirdi vala ama normal diyorsaniz beklicem pasa pasa deneyimliler siziii:).....
Insss guzel gunler gorecegiz iyiki varsiniz moralim yerine geldi
Aamir khan ı ben de severim :) ya hamile olduktan sonra atlatma diye bi şey yok hep bi diken üstünde oluyor insan acaba nasıl iyi mi gelişimi normal mi falan aklımda yani annelik böyle bi şey herhalde :) tabi kalp atışını duymak muazzam bi şey eşimle gözlerimiz dolmuştu Allah isteyen herkese tattırsın sana da en yakın zamanda canım :)Amir khan goruyorum mutlu oldum bak duyunca bunu cok severim...okuyoruz aynen kiz vala aynilarini demissin ...o kalp atisi duymak istedigim en guzel ses inss bugunleri atlatiriz kuzum...heoimiz saglikla aliriz kucagimiza inss ne guzel sen atlatmisin yinede dikkat et
adete cook var canım ama canm cok yanıyr yatamym otramyrm tuhaffAğır iş mi yaptın dycem yapmadında kuzum. Nıye boyle oldu adete kac gun var sımdı gitsen ağrı kesici falan yaparlar olmaz yani bilemedimher ihtimali goz önünde bulundurmak lazım
Ayy çok geçmiş olsunadete cook var canım ama canm cok yanıyr yatamym otramyrm tuhaff
yaptrmam iğne ama bı baktırırım
Aamir khan ı ben de severim :) ya hamile olduktan sonra atlatma diye bi şey yok hep bi diken üstünde oluyor insan acaba nasıl iyi mi gelişimi normal mi falan aklımda yani annelik böyle bi şey herhalde :) tabi kalp atışını duymak muazzam bi şey eşimle gözlerimiz dolmuştu Allah isteyen herkese tattırsın sana da en yakın zamanda canım :)
Bnm de bu ay belim cok agridi sıcak şu torbasi kullanıp sıcak tuttum kendimi. Çok kötü bu ağrı geçmiş olsun canım havalardan olabiliradete cook var canım ama canm cok yanıyr yatamym otramyrm tuhaff
yaptrmam iğne ama bı baktırırım
Hadi inş canım, eşin videoya alsın izler izler duygulanırsın evde :) bizimki heyecandan alamamıştı videoya :) ama var ya onun kalbi attıkça benimki duracak gibiydi :)duyduktan sonra duygularını yaz bana canım2 hafta sonra inşallah bizde duyarız :)
Hadi inş canım, eşin videoya alsın izler izler duygulanırsın evde :) bizimki heyecandan alamamıştı videoya :) ama var ya onun kalbi attıkça benimki duracak gibiydi :)duyduktan sonra duygularını yaz bana canım
Mrb canım :) Kaç gün kaldı bata? Daha olmadın mı sennnnn nerelerdesin hem? :)Kızlar merhaba:) nasılsınız? yeni hamileri tebrik ederim darısı başıma inşallah tez zaman da :)
adeti bekliyorum bende bu ay ben de sağlam çalışacağım :)
işlerim çok yoğun yaa giremiyorum o yüzden bugün dü daha olmadım . pazartesi şeker için kontrolüm vardı o zaman gebeliğe bakmıştı dr 1.20 maalesef negatifMrb canım :) Kaç gün kaldı bata? Daha olmadın mı sennnnn nerelerdesin hem? :)
Olmuş bayağı kan vereli. bekle bakalım diyet nasıl gidiyo bırakmadın dimi :)işlerim çok yoğun yaa giremiyorum o yüzden bugün dü daha olmadım . pazartesi şeker için kontrolüm vardı o zaman gebeliğe bakmıştı dr 1.20 maalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?