yok canım aynen devam . dr zayıflamış gördüm seni demişti ay bende bi azim tartı 64 gösteriyor ama bakalımOlmuş bayağı kan vereli. bekle bakalım diyet nasıl gidiyo bırakmadın dimi :)
Bana da geçen gün kuaförüm demişti ne kadar zayıflamışsın diye ay bi hoşuma gitti naslyok canım aynen devam . dr zayıflamış gördüm seni demişti ay bende bi azim tartı 64 gösteriyor ama bakalım
başım çok ağrıyor bugün aşırı derecede
Bana da geçen gün kuaförüm demişti ne kadar zayıflamışsın diye ay bi hoşuma gitti nasl
Geçmiş olsun canm ama bence adet olmazsan pazartesi bir daha kan ver :) hiç belli olmaz inşallah hamişsindir hayırlısıyla
Güzel düşün canım ,tabi insan kendine hakim olamıyor saçma sapan şeyler geliyor aklına ama duyunca kalp atışını göreceksin boşu boşuna bu vesveseler :)Demin aklıma geldi bak sende yazmışsın acaba videoya alsak mı diyodum :) bizmkide unutmaz inşallah :) ayy Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah kalp sesini duyar söylerim duygularımı :)
Canım nasıl oldun neyin varmışYaKaMoZz-z ZK_ASK kızlar ya dun gece belim agrıyordu dayandım bıraz gectı şimdi kopacak gıbı agrıyor cok sıddetlı agryr eşimi aradım hastaneye gtrcek benı hangı bolume gıdıcem kı bıde fıtık olabılırmı benı aglatcak derecede suan bıle kıvranıyorum
Ayy çok geçmiş olsuntmm bi baktır kendine sonra beline korse tak sıcak sıcak yat biraz.
geçer inşallah hemen
Nisaberatim çok geçmiş olsun bacağa vuruyorsa nörolojiye git sadece hastanede şikayetini dinleyip yönlendiriler seni dikkat et kendine
Durumundan haberdar et canım
kızlar gıttım sukur fıtıkla alakası yokmuş agrı kremı verdı ve sıcak tutmamı soyledı sebebının bnm hatam olduğunu soyledı bnm bı huyum var kucukluktn bu yana gerılıpte sırtı bı kutletrz ya bn onu belıme hep yaparım bununda kreçlenmeye yol actığını soyledı kesınlıkle deneme bıdahs dedıBnm de bu ay belim cok agridi sıcak şu torbasi kullanıp sıcak tuttum kendimi. Çok kötü bu ağrı geçmiş olsun canım havalardan olabilir
kızlar gıttım sukur fıtıkla alakası yokmuş agrı kremı verdı ve sıcak tutmamı soyledı sebebının bnm hatam olduğunu soyledı bnm bı huyum var kucukluktn bu yana gerılıpte sırtı bı kutletrz ya bn onu belıme hep yaparım bununda kreçlenmeye yol actığını soyledı kesınlıkle deneme bıdahs dedı
Gayet iyi gidiyosnz canım 34.saate gore fazla bile artmış maşallah, korkup kan verme bulantılar mantıken baktğmzda hergün olursa 9 ay çekilmez :) aklına kötü şeyler getirme turp gibisiniz ♡Kizlarrr bu arada cuma saat 14.30 da betaya baktirmistim 321.90 idi 2 gundur mide bulantisi azaldi alt tarflardada agri vardi saliyi bekleyemem diye gece betaya baktirmaya gittik 670.2 cikti 34.saat baktirmis olduk iyi artiyor degil mi ??
adetim gecme gunleri sabahlari bulantim oluyordu ogurme falan simdi iyiyim anlamadim bu isi boyle olan var mi:)
Bencede deneme o huyunuda unut kuzum sıcak su torbası olablr dediğm gbi korse olablr belini sakın biraz. Yarın hamilelikte napacan unut bu huyunu :)kızlar gıttım sukur fıtıkla alakası yokmuş agrı kremı verdı ve sıcak tutmamı soyledı sebebının bnm hatam olduğunu soyledı bnm bı huyum var kucukluktn bu yana gerılıpte sırtı bı kutletrz ya bn onu belıme hep yaparım bununda kreçlenmeye yol actığını soyledı kesınlıkle deneme bıdahs dedı
Gayet iyi gidiyosnz canım 34.saate gore fazla bile artmış maşallah, korkup kan verme bulantılar mantıken baktğmzda hergün olursa 9 ay çekilmez :) aklına kötü şeyler getirme turp gibisiniz ♡
Hayırlı kandiller bu arada ♡♡
Esim gece uygundu aklmda takilinca baktiralim dedik cnm rahatladim zatenn kafamda rahat sali gunu ozele gidecegim baktirmam bidaha ..kese daha rahat gorunur diye dusunuyorum usg farki oluyor illa ozelle devlet arasinda ins boylelikle devam eder canim :)
4+6 yiz dimi simdi ben takip etmiyirm tam biliyomsuun
Yok canım 4+5 iz :) sen takvim kullanmıyormuydun yapıştırsana gebeliği :))
Bak burda ne var :)
Hayırlı kandiller canım :) evet çok şeker. Bi heves indirdik hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah ♡Hayırlı kandiller canlar, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
ZK_ASK bende aynısını kullanıyorum çok tatlı yapmışlar yazilari:)))
Heeee kucucukken bile herseyi olusmaya basliyor ya Allah im ne buyuksun cok garibime gidiyor ....ben doktora gittim ya hani son adeti sormadan bakti doktor su kadarliksin falan demedi takvim uygulamasida indirmedim henuz indirirm dogru diorsun...ilkinde 5 haftaliktim.mesela doktor 3 haftalik gec yumurtladigin icin geriden geliyor demisti doktor belirler siye bekliyorm sanki aklima gelmedi ole:)
Bu altta cikani nasil yapacagim yine ben ve yine cok soruuuu :)ozurrr
Benimki satı sormadı haklı olarak kürtaj oldum adet olamadım hadi onu anlarımda senin doktor niye sormamış orayı anlamadım. Bidaha ne zaman gideceksin canım o uygulamada play storeye gebelik takibi yazınca çıkıyo pembe renkte beyaz karı koca resmi var onu indir :) hangi gün yada hafta neler oldğnu söylüyo ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?