2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yok canım aynen devam . dr zayıflamış gördüm seni demişti ay bende bi azim tartı 64 gösteriyor ama bakalım
başım çok ağrıyor bugün aşırı derecede
Bana da geçen gün kuaförüm demişti ne kadar zayıflamışsın diye ay bi hoşuma gitti nasl

Geçmiş olsun canm ama bence adet olmazsan pazartesi bir daha kan ver :) hiç belli olmaz inşallah hamişsindir hayırlısıyla

Demin aklıma geldi bak sende yazmışsın acaba videoya alsak mı diyodum :) bizmkide unutmaz inşallah :) ayy Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah kalp sesini duyar söylerim duygularımı :)
Güzel düşün canım ,tabi insan kendine hakim olamıyor saçma sapan şeyler geliyor aklına ama duyunca kalp atışını göreceksin boşu boşuna bu vesveseler :)

Canım nasıl oldun neyin varmış

Buradaki arkdaslarimin ve diger anne olmak isteyen kisilerin ne dilegi varsa gonlunde ne yatiyorsa Allahim guzelliklerle onune sursun .....

Bebek sesine hasret evler senlensin tum kader arkadaslarimin kucaklari dolsun hamile olanlarinda kucagina almasi nasip olsunn inss...

Bu mubarek 3 aylarda ve bu mubarek Mirac kandilinde ettigimiz butun dualar kabul olsun canim arkadaslarim ,hayirli kandiller ....

hep destek oldunuz bu surecte bana geri cevirmediniz sorularimi elinizden geldigince cevapladiniz stresimi azalttiniz helal edin hakkinizi kizceler ...

Ayy çok geçmiş olsun tmm bi baktır kendine sonra beline korse tak sıcak sıcak yat biraz.
geçer inşallah hemen

Nisaberatim çok geçmiş olsun bacağa vuruyorsa nörolojiye git sadece hastanede şikayetini dinleyip yönlendiriler seni dikkat et kendine
Durumundan haberdar et canım

Bnm de bu ay belim cok agridi sıcak şu torbasi kullanıp sıcak tuttum kendimi. Çok kötü bu ağrı geçmiş olsun canım havalardan olabilir
kızlar gıttım sukur fıtıkla alakası yokmuş agrı kremı verdı ve sıcak tutmamı soyledı sebebının bnm hatam olduğunu soyledı bnm bı huyum var kucukluktn bu yana gerılıpte sırtı bı kutletrz ya bn onu belıme hep yaparım bununda kreçlenmeye yol actığını soyledı kesınlıkle deneme bıdahs dedı

Kizlarrr bu arada cuma saat 14.30 da betaya baktirmistim 321.90 idi 2 gundur mide bulantisi azaldi alt tarflardada agri vardi saliyi bekleyemem diye gece betaya baktirmaya gittik 670.2 cikti 34.saat baktirmis olduk iyi artiyor degil mi ??

adetim gecme gunleri sabahlari bulantim oluyordu ogurme falan simdi iyiyim anlamadim bu isi boyle olan var mi:)

Gecmis olsun canim yeni okudum o kitlatmalar catlatnalar bende de var malesef simdi normal harkette bile catir cutur ediyorum yururken mesela kireclenme oliyormus evet ...ama den8ldigi gibi havalar serinse oldugun yerde yada usuttysen tetikler sicaga yakin havluyu isitip dolandir agriyan bolgelrinde soguk tetikler cnm

Gayet iyi gidiyosnz canım 34.saate gore fazla bile artmış maşallah, korkup kan verme bulantılar mantıken baktğmzda hergün olursa 9 ay çekilmez :) aklına kötü şeyler getirme turp gibisiniz ♡
Hayırlı kandiller bu arada ♡♡

Bencede deneme o huyunuda unut kuzum sıcak su torbası olablr dediğm gbi korse olablr belini sakın biraz. Yarın hamilelikte napacan unut bu huyunu :)

Esim gece uygundu aklmda takilinca baktiralim dedik cnm rahatladim zatenn kafamda rahat sali gunu ozele gidecegim baktirmam bidaha ..kese daha rahat gorunur diye dusunuyorum usg farki oluyor illa ozelle devlet arasinda ins boylelikle devam eder canim :)

4+6 yiz dimi simdi ben takip etmiyirm tam biliyomsuun

Yok canım 4+5 iz :) sen takvim kullanmıyormuydun yapıştırsana gebeliği :))

Bak burda ne var :)

Eklentiler

• Screenshot_20170423-104904.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
Yok canım 4+5 iz :) sen takvim kullanmıyormuydun yapıştırsana gebeliği :))

Bak burda ne var :)

Heeee kucucukken bile herseyi olusmaya basliyor ya Allah im ne buyuksun cok garibime gidiyor ....ben doktora gittim ya hani son adeti sormadan bakti doktor su kadarliksin falan demedi takvim uygulamasida indirmedim henuz indirirm dogru diorsun...ilkinde 5 haftaliktim.mesela doktor 3 haftalik gec yumurtladigin icin geriden geliyor demisti doktor belirler siye bekliyorm sanki aklima gelmedi ole:)

Bu altta cikani nasil yapacagim yine ben ve yine cok soruuuu :)ozurrr

Nisaberatim geçmiş olsun canım o alışkanlık bendede vardı ama bigün ben kütletirken damara zarar verdim herhalde bi iki gün çektim onu bidaha tövbe dedim
hasretlebeklenenmelek canım değerin ne güzel artmış artık endişelenme meleğinle konuşmaya başla rahme düşer düşmez anne sesini tanırmış
Ve hepimizin Miraç kandili mübarek olsun Rabbim herkesin kalbindeki avuç içindeki dualarını kabul etsin Bu mübarek günler hürmetine evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah Hamiş arkadaşlarımıza zamanı geldiğinde kolay doğumlar geçirirler inşaallah

Benimki satı sormadı haklı olarak kürtaj oldum adet olamadım hadi onu anlarımda senin doktor niye sormamış orayı anlamadım. Bidaha ne zaman gideceksin canım o uygulamada play storeye gebelik takibi yazınca çıkıyo pembe renkte beyaz karı koca resmi var onu indir :) hangi gün yada hafta neler oldğnu söylüyo ♡

Bende sonradan farkina vardim ne kadarligim diye :)bakmadi sagolsun hic devlette bu var ya mecburiyetten gittim dogudayim ya ben malum ...sali gunu ins merkeze gidecegim hem goze gelir biraz daha hem ozel ne kadar olsa usg leri falanda gelismis oliyor ...hayrlisi bakalim indireyimde kendi doktorum olayim bari:)

Bu forumda altta cikan hesaplamayi nasil yapicaz zehra bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…