Bende sonradan farkina vardim ne kadarligim diye :)bakmadi sagolsun hic devlette bu var ya mecburiyetten gittim dogudayim ya ben malum ...sali gunu ins merkeze gidecegim hem goze gelir biraz daha hem ozel ne kadar olsa usg leri falanda gelismis oliyor ...hayrlisi bakalim indireyimde kendi doktorum olayim bari:)
Bu forumda altta cikan hesaplamayi nasil yapicaz zehra bilgin varmi
Hangisi canım hamilelik takvimini mi diyosun altta çıkan uygulama derken
sıcak su torbası uyguladım kremle iyi geldı canm usutmuşte olabılırım ama cok kotu bı agrydı sımdıde cıtlatmayncada tutuluyr gıbıGecmis olsun canim yeni okudum o kitlatmalar catlatnalar bende de var malesef simdi normal harkette bile catir cutur ediyorum yururken mesela kireclenme oliyormus evet ...ama den8ldigi gibi havalar serinse oldugun yerde yada usuttysen tetikler sicaga yakin havluyu isitip dolandir agriyan bolgelrinde soguk tetikler cnm
Ayy evet anladım bende yaptım ama yazdığımın altında çıktığını sen deynce farkettimSu an yazdigim forumda cikiyor ya hani burda sen yapmissin hatta 5 hafta yaziyorforumun ozelligi degil mi o :):)
Mesajinin altinda cikiyor anlatamadim kendimi
yok o agrıdan sonra yapmm bı ıkı kere aklıma geldı yapnadım alışkanlık yapmş ya sıcak su torbası koydum canm şimdi iyiym korsede var sararım onudaBencede deneme o huyunuda unut kuzum sıcak su torbası olablr dediğm gbi korse olablr belini sakın biraz. Yarın hamilelikte napacan unut bu huyunu :)
Ayy evet anladım bende yaptım ama yazdığımın altında çıktığını sen deynce farkettim
Bilgilerini güncelle var ordan yapabilirsin canım hamilelik takvimi yazıyor satı girince çıkıyo zaten. Allah iyiliğini versin emi :)
Dinlen bugun mümkünse canımyok o agrıdan sonra yapmm bı ıkı kere aklıma geldı yapnadım alışkanlık yapmş ya sıcak su torbası koydum canm şimdi iyiym korsede var sararım onuda
Hadi bakalım ♡ Rabbim bundan geri koymasın ♡Sadece ben mi goruyorum acaba dedim :):):)
Nese cevap aldim sagol yapayim bakim bismillahirrahmanirrahim
acaba bnmkıdemı oyle oldukı dunkı agrımı unutamyrm neydı ya oyle şukur gectı bıde alışkanlık yapmış kı yapmaynca tutuluyr yaNisaberatim geçmiş olsun canım o alışkanlık bendede vardı ama bigün ben kütletirken damara zarar verdim herhalde bi iki gün çektim onu bidaha tövbe dedim
hasretlebeklenenmelek canım değerin ne güzel artmış artık endişelenme meleğinle konuşmaya başla rahme düşer düşmez anne sesini tanırmış
Ve hepimizin Miraç kandili mübarek olsun Rabbim herkesin kalbindeki avuç içindeki dualarını kabul etsin Bu mübarek günler hürmetine evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah Hamiş arkadaşlarımıza zamanı geldiğinde kolay doğumlar geçirirler inşaallah
başka bi işim yok zaten bugun istiharate cekıldım :)))Dinlen bugun mümkünse canım
Maşallah değerin güzel artıyor bulantım geçti diye aldanma ben de çoğu kez bitti dedim hep yeniden daha şiddetli başladıKizlarrr bu arada cuma saat 14.30 da betaya baktirmistim 321.90 idi 2 gundur mide bulantisi azaldi alt tarflardada agri vardi saliyi bekleyemem diye gece betaya baktirmaya gittik 670.2 cikti 34.saat baktirmis olduk iyi artiyor degil mi ??
adetim gecme gunleri sabahlari bulantim oluyordu ogurme falan simdi iyiyim anlamadim bu isi boyle olan var mi:)
Olmuş olabilir canım benimde öyleydi hep yapmak istiyorsun hala arada ister ama yapmıyorum sende yapmaacaba bnmkıdemı oyle oldukı dunkı agrımı unutamyrm neydı ya oyle şukur gectı bıde alışkanlık yapmış kı yapmaynca tutuluyr ya
Maşallah değerin güzel artıyor bulantım geçti diye aldanma ben de çoğu kez bitti dedim hep yeniden daha şiddetli başladı
Bu kadar erken belirti oluyo mu kii ben hiç öğürmedim midem de bulanmıyo sadece baş dönmesi aşırı uyku var uykuya doyamıyorum kalp atışını duyduktan sonra başlıyo diye biliyorum bulantıyı 6 ve 7 haftalarda. Benim mide sağlamsa demekDimi canim tamamen gecmistir diye degil de ilk 2 gun sbh ogurtuyle kalktim snradan hic olmayinc degerim mi dusyor acaba dedim ...bilmeyince bole oluyor kuzum yaa :)vala
Bu kadar erken belirti oluyo mu kii ben hiç öğürmedim midem de bulanmıyo sadece baş dönmesi aşırı uyku var uykuya doyamıyorum kalp atışını duyduktan sonra başlıyo diye biliyorum bulantıyı 6 ve 7 haftalarda. Benim mide sağlamsa demek
Anammm bebiş ters döndürüyo yanii :)) ben çok gerginim ya psikolojik olarak bir dokunana bin ah edecek durumdayımBizim ailede genelde genetik kacisin yoktur:) adeti gecmeden baslayanlar var benim yine gecincr oldu yataktan kalkinca hic tetikleyen bise de yoktu ogurtu ogurtu bos olunca mide su cikti afedersin yandin dedim kendi kendime ama 2 gundur iyiyim anlamadim msh
..9 ay aserenler tukurugunu yutamayanlar hastanelerde serumlarla yasamaya calisanlar hepsi var bizde ben iyiyim yinen
Geçmiş olsun canım dediğim gibiymiş sıcak iyi geliyorkızlar gıttım sukur fıtıkla alakası yokmuş agrı kremı verdı ve sıcak tutmamı soyledı sebebının bnm hatam olduğunu soyledı bnm bı huyum var kucukluktn bu yana gerılıpte sırtı bı kutletrz ya bn onu belıme hep yaparım bununda kreçlenmeye yol actığını soyledı kesınlıkle deneme bıdahs dedı
Amin canim cumlemizin yuzunu guldursun allahim..Mutlaka paylaşacağım olumlu ya da olumsuz :) İnşallah hep birlikte çift çizgileri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?