2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hangisi canım hamilelik takvimini mi diyosun altta çıkan uygulama derken

sıcak su torbası uyguladım kremle iyi geldı canm usutmuşte olabılırım ama cok kotu bı agrydı sımdıde cıtlatmayncada tutuluyr gıbı

Su an yazdigim forumda cikiyor ya hani burda sen yapmissin hatta 5 hafta yaziyorforumun ozelligi degil mi o :):)
Mesajinin altinda cikiyor anlatamadim kendimi
Ayy evet anladım bende yaptım ama yazdığımın altında çıktığını sen deynce farkettim
Bilgilerini güncelle var ordan yapabilirsin canım hamilelik takvimi yazıyor satı girince çıkıyo zaten. Allah iyiliğini versin emi :)

Bencede deneme o huyunuda unut kuzum sıcak su torbası olablr dediğm gbi korse olablr belini sakın biraz. Yarın hamilelikte napacan unut bu huyunu :)
yok o agrıdan sonra yapmm bı ıkı kere aklıma geldı yapnadım alışkanlık yapmş ya sıcak su torbası koydum canm şimdi iyiym korsede var sararım onuda

Sadece ben mi goruyorum acaba dedim :):):)
Nese cevap aldim sagol yapayim bakim bismillahirrahmanirrahim

acaba bnmkıdemı oyle oldukı dunkı agrımı unutamyrm neydı ya oyle şukur gectı bıde alışkanlık yapmış kı yapmaynca tutuluyr ya

Maşallah değerin güzel artıyor bulantım geçti diye aldanma ben de çoğu kez bitti dedim hep yeniden daha şiddetli başladı

Dimi canim tamamen gecmistir diye degil de ilk 2 gun sbh ogurtuyle kalktim snradan hic olmayinc degerim mi dusyor acaba dedim ...bilmeyince bole oluyor kuzum yaa :)vala
Bu kadar erken belirti oluyo mu kii ben hiç öğürmedim midem de bulanmıyo sadece baş dönmesi aşırı uyku var uykuya doyamıyorum kalp atışını duyduktan sonra başlıyo diye biliyorum bulantıyı 6 ve 7 haftalarda. Benim mide sağlamsa demek

Bizim ailede genelde genetik kacisin yoktur:) adeti gecmeden baslayanlar var benim yine gecincr oldu yataktan kalkinca hic tetikleyen bise de yoktu ogurtu ogurtu bos olunca mide su cikti afedersin yandin dedim kendi kendime ama 2 gundur iyiyim anlamadim msh
..9 ay aserenler tukurugunu yutamayanlar hastanelerde serumlarla yasamaya calisanlar hepsi var bizde ben iyiyim yinen

Anammm bebiş ters döndürüyo yanii :)) ben çok gerginim ya psikolojik olarak bir dokunana bin ah edecek durumdayım

Geçmiş olsun canım dediğim gibiymiş sıcak iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…