Allah razi olsun canim, cumlemizi muradina kavustursun canim...İnan ereceksin hepimizde şahit olacaz :) Allah hayırlı şeyler versin yarabbim hiç hüzünlendirmesin seniiiiiiii üzülmene sebep olan şeyleri bitirsin alsın inşallah
evet canm kremden etkılı gekdı sıcak sagolasın canısııGeçmiş olsun canım dediğim gibiymiş sıcak iyi geliyor
Rica ederim ❤evet canm kremden etkılı gekdı sıcak sagolasın canısıı
Hayırlıı kandiler canım Rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar hayırlı kandiller kız kardeşim hamile ve karaciğer enzimleri yüksek çıkmış riskli gebelik demekmiş bu. 6. Atina girecekti hastaneye yatırdılar cok üzgünüm o da çok üZülüyor sürekli ağlıyor.tabi bizde
dua edin bu güzel günde lütfen ona da bebeğine de bisi olmasın
Amin Allah razi olsun insallah sende hamilesindir Allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin canımHayırlıı kandiler canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Amin canım inşallah sağolasn bu mübarek gün ve gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsn inşallahAmin Allah razi olsun insallah sende hamilesindir Allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin canım
Amin amin..normalde o kadar hamilelik istiyordum ama şimdi kardeşim iyi olsun yeter. Bizim icin de bi vakti vardır muhakkakAmin canım inşallah sağolasn bu mübarek gün ve gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsn inşallah
Hayırlısıyla hayırlı zamanda inşallahAmin amin..normalde o kadar hamilelik istiyordum ama şimdi kardeşim iyi olsun yeter. Bizim icin de bi vakti vardır muhakkak
Ayyy hadi inşaallah seninle bat aynı demekki inşaallah ikimizinkide gelmezMerhaba kızlar nasılsınız.bayadır girmiyorum kk ya.yeni hamişler varsa tebrik ederim hepsinibenimde üç dört gündür karnımın alt tarafında sirekli hafif bir ağri var .adetime 2gün kaldı.dün dayanamayıp test yaptm silik ince bi çizgi çıktı inşallah test yanılmıyordur hamileyimdir
Aa öylemi canım inşallah gelmez ya .tesr yaptnmıAyyy hadi inşaallah seninle bat aynı demekki inşaallah ikimizinkide gelmez
Evet canim yumurta aki seffaf akintidan sonra kuruluk oluyor. Sonra kremsi akinti geliyor. Boyle olunca yumurtlama olmus oluyor.canısı bu kuru yapışkan akıntı yum. bıttığının habercısıydı dımı yanı kuru olmak
Yok korkuyorum adet günü gelmezse yaparım bu ay pek çalışmada olmadıAa öylemi canım inşallah gelmez ya .tesr yaptnmı
gectı bıttı yıne erkn yumurtladım ya nasıp Allah hayırlısıyla vermişse olur.Evet canim yumurta aki seffaf akintidan sonra kuruluk oluyor. Sonra kremsi akinti geliyor. Boyle olunca yumurtlama olmus oluyor.
gectı bıttı yıne erkn yumurtladım ya nasıp Allah hayırlısıyla vermişse olur.
erkn yum. olunca gelişmiyo sankı yum. dyrm
Merhaba kızlar nasılsınız.bayadır girmiyorum kk ya.yeni hamişler varsa tebrik ederim hepsinibenimde üç dört gündür karnımın alt tarafında sirekli hafif bir ağri var .adetime 2gün kaldı.dün dayanamayıp test yaptm silik ince bi çizgi çıktı inşallah test yanılmıyordur hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?