- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Günaydın kızlar :)
Nasılsın canım?günaydın canım, günaydın kızlar...
Nasılsın canım?
Ne şişicem ayol yaz ne varsa :) Seve seve dinlerim. Yapsan varsa çıkar aslında. Sen hep erken öğreniyordun gebeliklerini. Seni rahatlatacaksa yap kuzum. Ben olsam yapmıştım ben tez canlıyımvallahi 2 gün hafta sonum cok hareketliydi işe geldim yine deli sorular :)) iyim canım benim.. sen nasıl oldun egzamlarına cözüm bulabildin mi?
Şimdi benim Akıntımın olduğu gün 11 Nisan ama takvime göre 15 nisan yumurtalama.
Benim sağ tarafımda ağrım var bariz, kasılıp kalıyorum ya test yapıp rahatlasam mı diyom bir yandan bilion prolaktin yüksel mümkün değil. Şimdi normalde 28 nisan adet ama 11 nisandan sayarsam yarın adet olmam lazım offff... şişirmiyim sabah sabah seni :)
Ne şişicem ayol yaz ne varsa :) Seve seve dinlerim. Yapsan varsa çıkar aslında. Sen hep erken öğreniyordun gebeliklerini. Seni rahatlatacaksa yap kuzum. Ben olsam yapmıştım ben tez canlıyım
Ben bu ay da regl oldum yaaa
Kan verme ama idrar testi yapabilirsin. Neden kan verme diyorum tam yumurtlama gününü bilmiyorsun o yüzden :) Benim bu egzamalar geçmiyor. Beslenme düzenim değişti hamilelikten. Multivitamin filan içiyorum her gün ceviz yiyorum. Kesin bir şey dokunuyor ama ne dokunuyor henüz bulamadım. Ceviz yapıyor olabilir mi?ay al bendende o kadar çok merak ediyorum. bu ay ovulasyon gebelik tüm tesleri imha ettim :) dağıttım elimde bişey yok. Yoksa şimdiye kaç test yapmıştım. bir test alım diyorum sonra çıkmaza ikna olacak mıuyım? hayır. Kanda git yaptır kurtar kendini diyom onada yemiyor. allah beni bildiği gibi yapsın...
Kan verme ama idrar testi yapabilirsin. Neden kan verme diyorum tam yumurtlama gününü bilmiyorsun o yüzden :) Benim bu egzamalar geçmiyor. Beslenme düzenim değişti hamilelikten. Multivitamin filan içiyorum her gün ceviz yiyorum. Kesin bir şey dokunuyor ama ne dokunuyor henüz bulamadım. Ceviz yapıyor olabilir mi?
Yok ya hiç bakmıyorlar ilk kan tahlilinde b12 ve d vitamini bakıldı. D vitaminim düşük çıktı D vitamini kullanıyorum. 2 haftadır da multivitamin verdi onu içiyorum. Geçmeyecek herhalde bu şey ne yapayım böyle devam edeceğim. Eczaneden mustelanın alerjik ciltiler için olan nemlendiricisini aldım bebekler kullanıyormuş. Yıkama jeli ve o kremi sürüyorum sabah akşam başka da bir şey yaptığım yok.İnan hiç bilmiyorum ama olabilir sonuçta vucut hamilelikte cok farklı tepkimeler verebilir. Ama ceviz fındık da dr. hep önerir canım gebeliğe çok faydası var. bilemedim ki şimdi? aslında dr. vitaminlerin ile ilgili testler yapıp ona göre vitamin takviyesi alsan daha sağlıklı olur gibi. Vitaminin cokluğuda zarar sonuçta..
Inşallah artk alıştımbu durumaKısmet canım, üzme kendini bir dahaki ay kısmetse inşallah diyelim...
Umudunu kaybetme lütfen. Elbet bebeğin sana gelecek.Inşallah artk alıştımbu duruma
Yok ya hiç bakmıyorlar ilk kan tahlilinde b12 ve d vitamini bakıldı. D vitaminim düşük çıktı D vitamini kullanıyorum. 2 haftadır da multivitamin verdi onu içiyorum. Geçmeyecek herhalde bu şey ne yapayım böyle devam edeceğim. Eczaneden mustelanın alerjik ciltiler için olan nemlendiricisini aldım bebekler kullanıyormuş. Yıkama jeli ve o kremi sürüyorum sabah akşam başka da bir şey yaptığım yok.
Inşallah artk alıştımbu duruma
Günaydın kızlar midem bulanıyor ve başım Dönüyor sanki uyuşuk gibi. Adetim den daha gelen yok sanırım 35 gün de Olacağım gecen ay 27 günde olmuştum ne güzel ya .
Gecen hafta pazartesi günü kan da negatifi gördük . Bu belirsizlik çok fena birşey
Adete 6 vardı negatif digünaydın canım ya anlamadım geçen hafta pazartesi adetine kaç gün varken oluyor?
biraz erken mi olmuş test?
Adete 6 vardı negatif di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?