2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nasılsın canım?

vallahi 2 gün hafta sonum cok hareketliydi işe geldim yine deli sorular :)) iyim canım benim.. sen nasıl oldun egzamlarına cözüm bulabildin mi?
Şimdi benim Akıntımın olduğu gün 11 Nisan ama takvime göre 15 nisan yumurtalama.
Benim sağ tarafımda ağrım var bariz, kasılıp kalıyorum ya test yapıp rahatlasam mı diyom bir yandan bilion prolaktin yüksel mümkün değil. Şimdi normalde 28 nisan adet ama 11 nisandan sayarsam yarın adet olmam lazım offff... şişirmiyim sabah sabah seni :)

Ne şişicem ayol yaz ne varsa :) Seve seve dinlerim. Yapsan varsa çıkar aslında. Sen hep erken öğreniyordun gebeliklerini. Seni rahatlatacaksa yap kuzum. Ben olsam yapmıştım ben tez canlıyım

Ne şişicem ayol yaz ne varsa :) Seve seve dinlerim. Yapsan varsa çıkar aslında. Sen hep erken öğreniyordun gebeliklerini. Seni rahatlatacaksa yap kuzum. Ben olsam yapmıştım ben tez canlıyım

ay al bendende o kadar çok merak ediyorum. bu ay ovulasyon gebelik tüm tesleri imha ettim :) dağıttım elimde bişey yok. Yoksa şimdiye kaç test yapmıştım. bir test alım diyorum sonra çıkmaza ikna olacak mıuyım? hayır. Kanda git yaptır kurtar kendini diyom onada yemiyor. allah beni bildiği gibi yapsın...

Kan verme ama idrar testi yapabilirsin. Neden kan verme diyorum tam yumurtlama gününü bilmiyorsun o yüzden :) Benim bu egzamalar geçmiyor. Beslenme düzenim değişti hamilelikten. Multivitamin filan içiyorum her gün ceviz yiyorum. Kesin bir şey dokunuyor ama ne dokunuyor henüz bulamadım. Ceviz yapıyor olabilir mi?

İnan hiç bilmiyorum ama olabilir sonuçta vucut hamilelikte cok farklı tepkimeler verebilir. Ama ceviz fındık da dr. hep önerir canım gebeliğe çok faydası var. bilemedim ki şimdi? aslında dr. vitaminlerin ile ilgili testler yapıp ona göre vitamin takviyesi alsan daha sağlıklı olur gibi. Vitaminin cokluğuda zarar sonuçta..

Yok ya hiç bakmıyorlar ilk kan tahlilinde b12 ve d vitamini bakıldı. D vitaminim düşük çıktı D vitamini kullanıyorum. 2 haftadır da multivitamin verdi onu içiyorum. Geçmeyecek herhalde bu şey ne yapayım böyle devam edeceğim. Eczaneden mustelanın alerjik ciltiler için olan nemlendiricisini aldım bebekler kullanıyormuş. Yıkama jeli ve o kremi sürüyorum sabah akşam başka da bir şey yaptığım yok.

neyse canım sonucta gececek, seni rahatlatıyordur kaşıntılarını azaltıyordur umraım canım ya...

Günaydın kızlar midem bulanıyor ve başım Dönüyor sanki uyuşuk gibi. Adetim den daha gelen yok sanırım 35 gün de Olacağım gecen ay 27 günde olmuştum ne güzel ya .
Gecen hafta pazartesi günü kan da negatifi gördük . Bu belirsizlik çok fena birşey

günaydın canım ya anlamadım geçen hafta pazartesi adetine kaç gün varken oluyor?
biraz erken mi olmuş test?

TUBA48 canım şundan dolayı diyorum. Sonuçta yumurtalam olduktan sonra sarı cisim diye bişey var o 14 gün boyunca progestoran hormonu salgılar ve eğer döllenme olmamışsa 12-14. gün progasteron hormonu salgılamayı durduruyor ve böylece adet başlıyor.
yani demem o ki adet gününe yakın yapılan testler dogru çıkıyor ki eğer yumurtlamanı bilmiyorsan.
ama yumurtlama takibi yapıyorsan yumurtlamadan sonra 10. gün anca kanda çıkar sonuç. bu da adete 4 gün kala yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…