2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ahh o deli sorularr Aynı bat larımız bu ay :) bir yanım her zamanki gibi hamile değilsin tabiki diyor diğer yanım çıkmadık candan unut kesilmez belki de hamilesin ne biliyorsun diyor 1,5 yıldır hep bir umut hiç mi bitmez :)))
Her nasip vaktine esirmiş bekliyoruz vaktini yaklaşmıştır inşallah canım

Ahh o deli sorularr Aynı bat larımız bu ay :) bir yanım her zamanki gibi hamile değilsin tabiki diyor diğer yanım çıkmadık candan unut kesilmez belki de hamilesin ne biliyorsun diyor 1,5 yıldır hep bir umut hiç mi bitmez :)))
Her nasip vaktine esirmiş bekliyoruz vaktini yaklaşmıştır inşallah canım

evet canım BAT aynı. vallahi umut hep olsun canım hiç yitirmeyelim sonuçta ennde sonunda olacak. Ama inşallah tez zamanda hayırlısıyla olsun canım... sen test vs. yaptın mı? varmı belirti vs..

evet canım BAT aynı. vallahi umut hep olsun canım hiç yitirmeyelim sonuçta ennde sonunda olacak. Ama inşallah tez zamanda hayırlısıyla olsun canım... sen test vs. yaptın mı? varmı belirti vs..
Yok belirti olmadığı için umudumu yitiriyorum hep sanırım son günlere doğru :/ herkes yoğun bir akıntı başladığından bahsediyor ya mesela bat a yaklaşınca bana o hiç olmadı bugüne kadar şuan da yok. Göğüs ağrım hep oluyor zaten 2 gündür başladı yine.. o kadar azıcık da dugusallık bir gün hamile olursam anlayacağım kesin çünkü 1,5 yıldır kendimi dinlemekten çözdüm olayı sanırım

Kız deme öyle yaaa. Bence test mest alma inatlaş bekle. Ağrın baska ne var belirti olarak? Regl+gebelik ? Ben ısrarla bekle dıyorum :)

canım anladım tabi belirtiler herkeste farklı oluyor. İnşallah ummadağın gibi çıkar sonuç gebesindir:))

Kız deme öyle yaaa. Bence test mest alma inatlaş bekle. Ağrın baska ne var belirti olarak? Regl+gebelik ? Ben ısrarla bekle dıyorum :)

Alında durum şu canım beklemekten yanayım ama ama stres olmıyım diye sonucu görüp rahatlamak istiyorum.
Aslında adet olduğum gün bende belirtiler başlar ve adet olurum. Öncesinde tek belirti güzel büyük bir sivilce çıkar...
Şuan adete ait bir belirtim yok. sivilcem çıkmadı. Sağ atafımda ağrı var geçen haftada vardı devam ediyor ani ani kasılıyor...
akıntım normal hatta kuruyum... aslında pek bir belirti yok...

Hamileysen bile şuan negatifi görecen boş yere erkenden izi lmenin ne anlamı var iki üç gün daha bekle bari vakit geçmiş olsun o zaman bata yumurtlamana göre bat gelmiş oluyo yakın oluyo tam emin olamadığın için bat gününü misal o gün yapabilirsin testini. Senin vucutta alengirliii :) bende bir tane bile sivilce çıkmazdı adet olacağım zaman. Şimdi suratım benek benek

aa canım bunun en güzel örneği sensin :)) gördün akıntıyı yapıtırdın ve sonuç
Yok ay bende 22 martta o şeffaf geldi. Hmmm dedim yumurtlycam. Bu gece korunayım. Geri çekme yöntemiyle korunduk eşimede üstüne basa basa sordum bir iki damla kaçmadı dimi diye yok dedi ayın 26sından 27 28 normal yardırdım korunmadan. Ben bebek konusunu epey askıya almıştımya geçen ay. Şimdi tüm dengem şaştı ya. Gebelikte rüya görme çok oluyomuş Ya bi insan sabaha kadar saat başı farklı rüya görür mü durum böyle olunca araştırdım normalmiş. Rüya değil kabus. Birinde deprem oluyo şiddetli. Birinde eşim beni aldatıyo birinde ben onu aldatıyorum. bugun de bebeği aldırmışım rüyamda çok gerçekçiydi rüyanın içindeydm resmen. Bi uyandım baktım yataktayım nasıl rahatladım. Gözümü kapatıyorum aynı ruya devam ediyo uykuya çok düştüm. Uykuda beni ne hale soktu bilinçaltım hiç iyi değil dün açık yeşil akıntı gelmş çok az. Bu hiç iyi bişy değil duş almıştm şampuan falan mı bişy yaptı anlamadım

maşallah iyi oy arkadaşım. ben 41. gündeyim ve adet yok
cumaya kadar gelmezse dr gideceğim artık

Benim adet belirtim vardı ama gelmeynce kürtajın 34.günü kanda 12 çıkmıştı. Kan versen mi ki ihtimal yok mu hiç neblm

Ki senin afetlerin düzenli değil mi benimki çok düzensizdi gelmesi lazım ama ya

yanne inşallah meleğin geliyordur arkadaşım

ZK_ASK naber canım nasılsın

allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize...
Sende sinin için en hayırlısı sonucu görürsün tez zamanda... bu kadar uzun geçiktiği oluyor muydu? inşaallah yüzünü güldürecek haberler alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…