- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
Ahh o deli sorularrvallahi 2 gün hafta sonum cok hareketliydi işe geldim yine deli sorular :)) iyim canım benim.. sen nasıl oldun egzamlarına cözüm bulabildin mi?
Şimdi benim Akıntımın olduğu gün 11 Nisan ama takvime göre 15 nisan yumurtalama.
Benim sağ tarafımda ağrım var bariz, kasılıp kalıyorum ya test yapıp rahatlasam mı diyom bir yandan bilion prolaktin yüksel mümkün değil. Şimdi normalde 28 nisan adet ama 11 nisandan sayarsam yarın adet olmam lazım offff... şişirmiyim sabah sabah seni :)
Ahh o deli sorularrvallahi 2 gün hafta sonum cok hareketliydi işe geldim yine deli sorular :)) iyim canım benim.. sen nasıl oldun egzamlarına cözüm bulabildin mi?
Şimdi benim Akıntımın olduğu gün 11 Nisan ama takvime göre 15 nisan yumurtalama.
Benim sağ tarafımda ağrım var bariz, kasılıp kalıyorum ya test yapıp rahatlasam mı diyom bir yandan bilion prolaktin yüksel mümkün değil. Şimdi normalde 28 nisan adet ama 11 nisandan sayarsam yarın adet olmam lazım offff... şişirmiyim sabah sabah seni :)
Ahh o deli sorularrAynı bat larımız bu ay :) bir yanım her zamanki gibi hamile değilsin tabiki diyor diğer yanım çıkmadık candan unut kesilmez belki de hamilesin ne biliyorsun diyor 1,5 yıldır hep bir umut hiç mi bitmez :)))
Her nasip vaktine esirmiş bekliyoruz vaktini yaklaşmıştır inşallah canım
O şeffaf akıntı yumurtlama değil miEvet canim yumurta aki seffaf akintidan sonra kuruluk oluyor. Sonra kremsi akinti geliyor. Boyle olunca yumurtlama olmus oluyor.
O şeffaf akıntı yumurtlama değil mi
Yok belirti olmadığı için umudumu yitiriyorum hep sanırım son günlere doğru :/ herkes yoğun bir akıntı başladığından bahsediyor ya mesela bat a yaklaşınca bana o hiç olmadı bugüne kadar şuan da yok. Göğüs ağrım hep oluyor zaten 2 gündür başladı yine.. o kadar azıcık da dugusallıkevet canım BAT aynı. vallahi umut hep olsun canım hiç yitirmeyelim sonuçta ennde sonunda olacak. Ama inşallah tez zamanda hayırlısıyla olsun canım... sen test vs. yaptın mı? varmı belirti vs..
Kız deme öyle yaaa. Bence test mest alma inatlaş bekle. Ağrın baska ne var belirti olarak? Regl+gebelik ? Ben ısrarla bekle dıyorum :)ay al bendende o kadar çok merak ediyorum. bu ay ovulasyon gebelik tüm tesleri imha ettim :) dağıttım elimde bişey yok. Yoksa şimdiye kaç test yapmıştım. bir test alım diyorum sonra çıkmaza ikna olacak mıuyım? hayır. Kanda git yaptır kurtar kendini diyom onada yemiyor. allah beni bildiği gibi yapsın...
evet canım yumrutalama akıntısı işte o akıntı sonrasında kuruluk oluyor. Yumurtlama olmuş oluyor.
Yok belirti olmadığı için umudumu yitiriyorum hep sanırım son günlere doğru :/ herkes yoğun bir akıntı başladığından bahsediyor ya mesela bat a yaklaşınca bana o hiç olmadı bugüne kadar şuan da yok. Göğüs ağrım hep oluyor zaten 2 gündür başladı yine.. o kadar azıcık da dugusallıkbir gün hamile olursam anlayacağım kesin çünkü 1,5 yıldır kendimi dinlemekten çözdüm olayı sanırım
Şeffaf akıntı geldğnde yapıştırıyoz yani dimi doğru biliyormuşum
Kız deme öyle yaaa. Bence test mest alma inatlaş bekle. Ağrın baska ne var belirti olarak? Regl+gebelik ? Ben ısrarla bekle dıyorum :)
Hamileysen bile şuan negatifi görecen boş yere erkenden izi lmenin ne anlamı var iki üç gün daha bekle bari vakit geçmiş olsun o zaman bata yumurtlamana göre bat gelmiş oluyo yakın oluyo tam emin olamadığın için bat gününü misal o gün yapabilirsin testini. Senin vucutta alengirliii :) bende bir tane bile sivilce çıkmazdı adet olacağım zaman. Şimdi suratım benek benekAlında durum şu canım beklemekten yanayım ama ama stres olmıyım diye sonucu görüp rahatlamak istiyorum.
Aslında adet olduğum gün bende belirtiler başlar ve adet olurum. Öncesinde tek belirti güzel büyük bir sivilce çıkar...
Şuan adete ait bir belirtim yok. sivilcem çıkmadı. Sağ atafımda ağrı var geçen haftada vardı devam ediyor ani ani kasılıyor...
akıntım normal hatta kuruyum... aslında pek bir belirti yok...
Yok ay bende 22 martta o şeffaf geldi. Hmmm dedim yumurtlycam. Bu gece korunayım. Geri çekme yöntemiyle korunduk eşimede üstüne basa basa sordum bir iki damla kaçmadı dimi diyeaa canım bunun en güzel örneği sensin :)) gördün akıntıyı yapıtırdın ve sonuç
Inşallah canım yaaaUmudunu kaybetme lütfen. Elbet bebeğin sana gelecek.
maşallah iyi oy arkadaşım. ben 41. gündeyim ve adet yokÇok şükür bugune. İyi diyim de iyi olayım :)) Sen nasılsın canımcığımmm benimmmm
maşallah iyi oy arkadaşım. ben 41. gündeyim ve adet yok
cumaya kadar gelmezse dr gideceğim artık
Inşallah canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?