2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bence için rahatliyacaksa hiç durma derim, eğer varsa erkenden sevinmiş olursun yoksada bata kadar gene umutla beklersin. Yani aklını devamlı test meşgul edecekse kaldır onu ortadan sende rahat rahat ya bar bekle yada sevin :))) inşallah vardirr beraberce seviniriz burda

O şeffaf akıntı yumurtlama değil mi
Benimde bildiğim o akıntı yumdan bı kaç gün önce geliyor sonra çatlıyor, yani akıntıyı gördüğün gün çatlamış olmuyor

Kız deme öyle yaaa. Bence test mest alma inatlaş bekle. Ağrın baska ne var belirti olarak? Regl+gebelik ? Ben ısrarla bekle dıyorum :)

Oylee diyosun amaaaaa senide gorduk kaç gün bekledigini

Benim adet belirtim vardı ama gelmeynce kürtajın 34.günü kanda 12 çıkmıştı. Kan versen mi ki ihtimal yok mu hiç neblm

Ki senin afetlerin düzenli değil mi benimki çok düzensizdi gelmesi lazım ama ya

canım imkanı yok korunduk gebe kalmadım eminim.
düzenli adetlerim vardı 27-30 gün arası idi

canım benim kürtaj sonrası ilk adet bu ondan gecikti normal adet gecikmesi değil

cümlemizden razı olsun inşallah görürüz o küçük mucizeleri

ya zaten ben kendimi biliyorum bu kadar takıp gidip kanda baktırmamam mümkün değil. Ama işte dar geliyor buralar beklerken... biri beni durdunsun veya gazlasın istiyorum...

Kız ben inşallah gebelik yoktur diye yusuf yusuf gittm kan verdm kürtaj meselesinden. beni katmaaa

canım benim kürtaj sonrası ilk adet bu ondan gecikti normal adet gecikmesi değil

cümlemizden razı olsun inşallah görürüz o küçük mucizeleri

ya canım okey kusura bakma ya ... hatırladım... Normal ozaman kürtajdan sonra benimde 36. gün adet olmuştum kürtajdan sonra yani 10 gün daha uzun sürdü...
Neyse 45 güne kadar normal diye hatırlıyorum olmadı dr. gidersin canım... İnşallah güzel olurda herşey en kısa sürede çalışmalra başlasın...

ya zaten ben kendimi biliyorum bu kadar takıp gidip kanda baktırmamam mümkün değil. Ama işte dar geliyor buralar beklerken... biri beni durdunsun veya gazlasın istiyorum...
Anliyorum Canım seni ve Karari gene en iyi verebilirsin. Yapsan bı turluu yapmasan bı turluu...

Kız ben inşallah gebelik yoktur diye yusuf yusuf gittm kan verdm kürtaj meselesinden. beni katmaaa

Yumurta takibi yapmadım bu ay bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim de test yapayım bari

ah canım yumurtlama olduğuna göre yumurtan gelişmiştir. Zaten yeterli gelişmezse çatlamıyor.
Hayırlısı olsun artık, kısmet diyelim...
aynen nasıpten otesı yok okudum yazdıklarını test yapsana bence varsa haffte olsa cıkar negatıf olursada erkndr derızzx

Bat'a 6 gün kaldı göğüslerde ağrı var ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. hafif bir ağrı var karnımda olmayacak heralde bu ay, hamilelik rüyasını bilinçaltım yüzünden gördüm sanırım

selam kızlaaarrrr canlarımmmm nasılsınız bakım varmı guzel haberler bi sıkıntı yoktr umarım

kızlar ben yıne ben ah benn
gebelik testı sıpariş ettim şeytan durttu bı anda akıllanmayan ben ondan sonra gerı aradım dedım kı urunun cıkısını 6 gun sonra yapsanız erken gelirse dayanamam yaparım dedım adam guldu
6 gun sonra cıksa 7. gun tam adet gunum oluyo erkn test yok bıde onumuzdekı ayada kalsın dıye 20 li sipariş verdım
yani yine şeytan durtuklediii bide eczaneden artık almya ıtanıyrmm

6 gun kala adet belirtisi mi olur kuzu az bekle bakalım sabır sabır hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…