ay al bendende o kadar çok merak ediyorum. bu ay ovulasyon gebelik tüm tesleri imha ettim :) dağıttım elimde bişey yok. Yoksa şimdiye kaç test yapmıştım. bir test alım diyorum sonra çıkmaza ikna olacak mıuyım? hayır. Kanda git yaptır kurtar kendini diyom onada yemiyor. allah beni bildiği gibi yapsın...
Benimde bildiğim o akıntı yumdan bı kaç gün önce geliyor sonra çatlıyor, yani akıntıyı gördüğün gün çatlamış olmuyorO şeffaf akıntı yumurtlama değil mi
Kız deme öyle yaaa. Bence test mest alma inatlaş bekle. Ağrın baska ne var belirti olarak? Regl+gebelik ? Ben ısrarla bekle dıyorum :)
Benim adet belirtim vardı ama gelmeynce kürtajın 34.günü kanda 12 çıkmıştı. Kan versen mi ki ihtimal yok mu hiç neblm
Ki senin afetlerin düzenli değil mi benimki çok düzensizdi gelmesi lazım ama ya
Cnm korunuyormuydun?maşallah iyi oy arkadaşım. ben 41. gündeyim ve adet yok
cumaya kadar gelmezse dr gideceğim artık
canım benim kürtaj sonrası ilk adet bu ondan gecikti normal adet gecikmesi değilallah razı olsun inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize...
Sende sinin için en hayırlısı sonucu görürsün tez zamanda... bu kadar uzun geçiktiği oluyor muydu? inşaallah yüzünü güldürecek haberler alırsın...
evet canım kürtaj sonrası korunuyordum. dr tavsiyesi ile hiç kaçamak yokCnm korunuyormuydun?
Canım bence için rahatliyacaksa hiç durma derim, eğer varsa erkenden sevinmiş olursun yoksada bata kadar gene umutla beklersin. Yani aklını devamlı test meşgul edecekse kaldır onu ortadan sende rahat rahat ya bar bekle yada sevin :))) inşallah vardirr beraberce seviniriz burda
Benimde bildiğim o akıntı yumdan bı kaç gün önce geliyor sonra çatlıyor, yani akıntıyı gördüğün gün çatlamış olmuyor
Oylee diyosun amaaaaa senide gorduk kaç gün bekledigini
Kız ben inşallah gebelik yoktur diye yusuf yusuf gittm kan verdm kürtaj meselesinden. beni katmaaaCanım bence için rahatliyacaksa hiç durma derim, eğer varsa erkenden sevinmiş olursun yoksada bata kadar gene umutla beklersin. Yani aklını devamlı test meşgul edecekse kaldır onu ortadan sende rahat rahat ya bar bekle yada sevin :))) inşallah vardirr beraberce seviniriz burda
Benimde bildiğim o akıntı yumdan bı kaç gün önce geliyor sonra çatlıyor, yani akıntıyı gördüğün gün çatlamış olmuyor
Oylee diyosun amaaaaa senide gorduk kaç gün bekledigini
canım imkanı yok korunduk gebe kalmadım eminim.
düzenli adetlerim vardı 27-30 gün arası idi
canım benim kürtaj sonrası ilk adet bu ondan gecikti normal adet gecikmesi değil
cümlemizden razı olsun inşallah görürüz o küçük mucizeleri
Anliyorum Canım seni ve Karari gene en iyi verebilirsin. Yapsan bı turluu yapmasan bı turluu...ya zaten ben kendimi biliyorum bu kadar takıp gidip kanda baktırmamam mümkün değil. Ama işte dar geliyor buralar beklerken... biri beni durdunsun veya gazlasın istiyorum...
Kız ben inşallah gebelik yoktur diye yusuf yusuf gittm kan verdm kürtaj meselesinden. beni katmaaa
evet canım kürtaj sonrası korunuyordum. dr tavsiyesi ile hiç kaçamak yok
Yumurta takibi yapmadım bu ay bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim de test yapayım bariTUBA48 canım şundan dolayı diyorum. Sonuçta yumurtalam olduktan sonra sarı cisim diye bişey var o 14 gün boyunca progestoran hormonu salgılar ve eğer döllenme olmamışsa 12-14. gün progasteron hormonu salgılamayı durduruyor ve böylece adet başlıyor.
yani demem o ki adet gününe yakın yapılan testler dogru çıkıyor ki eğer yumurtlamanı bilmiyorsan.
ama yumurtlama takibi yapıyorsan yumurtlamadan sonra 10. gün anca kanda çıkar sonuç. bu da adete 4 gün kala yani..
İnşallah be canım şurda 5-6 kişi kaldık bak bekleyen sırayla hepimiz alsak o mutlu habericanım anladım tabi belirtiler herkeste farklı oluyor. İnşallah ummadağın gibi çıkar sonuç gebesindir:))
aynen nasıpten otesı yok okudum yazdıklarını test yapsana bence varsa haffte olsa cıkar negatıf olursada erkndr derızzxah canım yumurtlama olduğuna göre yumurtan gelişmiştir. Zaten yeterli gelişmezse çatlamıyor.
Hayırlısı olsun artık, kısmet diyelim...
hep oylemı oluyor hmn umutszlanynBenim duştan sonra azıcık pembe akıntım geldi benim adet yarın herayki gibi bigün önceden böyle yapar zatenBu ay klomenle çat.iğnesiyle yumurta sayısını artırıp şansımı çoğaltacağım kızlar
6 gun kala adet belirtisi mi olur kuzu az bekle bakalım sabır sabır hiç belli olmazBat'a 6 gün kaldı göğüslerde ağrı var ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. hafif bir ağrı var karnımda olmayacak heralde bu ay, hamilelik rüyasını bilinçaltım yüzünden gördüm sanırım
aynen nasıpten otesı yok okudum yazdıklarını test yapsana bence varsa haffte olsa cıkar negatıf olursada erkndr derızzx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?