Deli kizzz :)))) afferim iyi yaptınselam kızlaaarrrr canlarımmmm nasılsınız bakım varmı guzel haberler bi sıkıntı yoktr umarım
kızlar ben yıne ben ah benn
gebelik testı sıpariş ettim şeytan durttu bı andaakıllanmayan ben ondan sonra gerı aradım dedım kı urunun cıkısını 6 gun sonra yapsanız erken gelirse dayanamam yaparım dedım adam guldu
6 gun sonra cıksa 7. gun tam adet gunum oluyo erkn test yok bıde onumuzdekı ayada kalsın dıye 20 li sipariş verdım
yani yine şeytan durtuklediii bide eczaneden artık almya ıtanıyrmm
Deli kizzz :)))) afferim iyi yaptın
yanne cnm sende netten alsana hem daha uygun hemde yedekte olur bı kenarda?
benim ovulasyon ve gebelik teslerini ben geçen ay kullandım kalanıda eltime verdim :) kurtuldum test yapmaktan... normal zaman dayandım da adet zamanı yaklaştıkca kendi kendimi yiyom. Evet internetten ucuz oluyorda cok alınca aklına estikçe yapıyon...
Evet kuzum hatta bu defa erken geldi günlük pedde minik minik lekelenmem başladıhep oylemı oluyor hmn umutszlanyn
Aynen cnm oda doğru:)))) eltin bu aymi başladı?
Kızlar kırmızılar geldi
Hadi bakalım inşallah onlar vesile olurBenim duştan sonra azıcık pembe akıntım geldi benim adet yarın herayki gibi bigün önceden böyle yapar zatenBu ay klomenle çat.iğnesiyle yumurta sayısını artırıp şansımı çoğaltacağım kızlar
6 gun kala adet belirtisi mi olur kuzu az bekle bakalım sabır sabır hiç belli olmaz
Hayırlısı buymuş diyip yeni dönemi bekliyoruz üzülmek yokKızlar kırmızılar geldi
hayırlısı ya baklm devamı olcakmı olmasınnEvet kuzum hatta bu defa erken geldi günlük pedde minik minik lekelenmem başladı
sabah yapsana canmmmay cok güldüm sanayap diyon çıkarsa seviniriz çıkmazsa erken deriz diyon ha ....
neyse vallahi yarında olmazsam ucuzlarında alır bakarım artık..
Hayırlısı buymuş diyip yeni dönemi bekliyoruz üzülmek yok
kıyaslayabılırsın normaldede boylemıydı dıye mesela suan benım goguslerım agryr yumurtlamadan adete kadar suruyor bu bende normal bı durum yanı gebeliği bn goğüstn anlayamam bnm adet belırtım 1 gun once başlar 6 gun once olmaz onun gıbı dusunİnşallah dediğin gibi adet belirtisi değildir
Bozma canım benim sadece kötü değil mucize haberleri de alıyoruz bak burda @Zehra ungrms de olduğu gibi :) Bu dünyada kısmeti olan geliyor bizi de bekleyen 2 melek bebek var Allahım ol dediğinde düşecekler rahmimize inanıyorumcanım ya vallahi böyle habeler moralimi bozuyor biz güzel habeler verelim ya...
bu arada sen test ne zaman yapmayı düşünüyorsun...
İnşaallah canım senden gelsin güzel haberlerHadi bakalım inşallah onlar vesile olur
Peygamberimizin dediği gibi sıkıntıya sabredelim ki hayırlara vesile olsun
Pek umudum yok ama olsun devamı gelmezse mükemmel olurhayırlısı ya baklm devamı olcakmı olmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?