2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Deli kizzz :)))) afferim iyi yaptın

yanne cnm sende netten alsana hem daha uygun hemde yedekte olur bı kenarda?

Deli kizzz :)))) afferim iyi yaptın

yanne cnm sende netten alsana hem daha uygun hemde yedekte olur bı kenarda?

benim ovulasyon ve gebelik teslerini ben geçen ay kullandım kalanıda eltime verdim :) kurtuldum test yapmaktan... normal zaman dayandım da adet zamanı yaklaştıkca kendi kendimi yiyom. Evet internetten ucuz oluyorda cok alınca aklına estikçe yapıyon...

Aynen cnm oda doğru:)))) eltin bu aymi başladı?

Aynen cnm oda doğru:)))) eltin bu aymi başladı?

yok kuzu eltim de 5 yıllık evli 4 yıldır korunmuyor ama onlarında olmuyor. Onun hormonel bozukluğu var sanırım... Çünkü eşinde bişey cıkmadı.tüpleride açık klomen çatlatma iğnesi vs. yumurtlama takibiylede ilişkileri oldu en son bir tane aşılma yaptırdı yine olmadı.. kısmetse tüp bebek yapacak...

Hadi bakalım inşallah onlar vesile olur
Peygamberimizin dediği gibi sıkıntıya sabredelim ki hayırlara vesile olsun

Eklentiler

• IMG_2322.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 25
İnşallah dediğin gibi adet belirtisi değildir
kıyaslayabılırsın normaldede boylemıydı dıye mesela suan benım goguslerım agryr yumurtlamadan adete kadar suruyor bu bende normal bı durum yanı gebeliği bn goğüstn anlayamam bnm adet belırtım 1 gun once başlar 6 gun once olmaz onun gıbı dusun

canım ya vallahi böyle habeler moralimi bozuyor biz güzel habeler verelim ya...
bu arada sen test ne zaman yapmayı düşünüyorsun...
Bozma canım benim sadece kötü değil mucize haberleri de alıyoruz bak burda @Zehra ungrms de olduğu gibi :) Bu dünyada kısmeti olan geliyor bizi de bekleyen 2 melek bebek var Allahım ol dediğinde düşecekler rahmimize inanıyorum

Test konusuna gelince benim çok moralim bozluyor o tek çizgiyi görünce peçetedeki pembeliği görmeyi tercih ediyorum cumayı bekleyeceğim anlayacağın gelmez ise cmts test yapabilirim bak :))

yanne canım 2 gun once bana garantıden tel geldı kart istermısınız dıye çalışmadığım halde
saha ınce orda hesabım vardı özel guvenlik danışmanlığı yaptgm donm maaş hesabı actrmştm ondan bağlayarak bnde okeyledım onayladılar işime yarar bılıyrm ama bı yandanda kart olayından korkuyorum sankı ya gercı ilk açılışı testlerle yaptım ama yınede iyi mi kotumu yaptm blmyrm

Bizim oğlan bugün korkuttu kadınım oluyor sabah kaaintidan olmuş doktor dedi leke geldi apar topar hastaneye gittik baktı her şey normal dedi enfokson varmış krem verdi bizim minnak 885 Gr 25+3 boy 34 cm dedi doktor biraz tombul olacak gibi diyor kilo alamadım fazla ama 8 kg aldim rabbim isteyen herkese versin Allah nasip ederse adını Muhammet koyacaz sizler nasilsiniz

meraba benim bir sorum olucak 12+6 haftalık hamileyim bugun karnımda gaz sankısı gıbı agrılar var doktorumu aradım normal dedi ama benim gibi sorunu yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…