Biter bitmez çalışmalara tam gaz devam canım benimde geliyorlarKızlar kırmızılar geldi
Bozma canım benim sadece kötü değil mucize haberleri de alıyoruz bak burdaZK_ASK de olduğu gibi :) Bu dünyada kısmeti olan geliyor bizi de bekleyen 2 melek bebek var Allahım ol dediğinde düşecekler rahmimize inanıyorum
Test konusuna gelince benim çok moralim bozluyor o tek çizgiyi görünce peçetedeki pembeliği görmeyi tercih ediyorumcumayı bekleyeceğim anlayacağın gelmez ise cmts test yapabilirim bak :))
öyle deme canım hep bı umut olmalı bu ay olmazsa sonrakı aya umut olur ama hep umut olur tamm mı bu gıdşle oğlm olursa umut koyabılırımde adını :))Pek umudum yok ama olsun devamı gelmezse mükemmel olur
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM DIKKAT ET KENDINE COOKBizim oğlan bugün korkuttu kadınım oluyor sabah kaaintidan olmuş doktor dedi leke geldi apar topar hastaneye gittik baktı her şey normal dedi enfokson varmış krem verdi bizim minnak 885 Gr 25+3 boy 34 cm dedi doktor biraz tombul olacak gibi diyor kilo alamadım fazla ama 8 kg aldim rabbim isteyen herkese versin Allah nasip ederse adını Muhammet koyacaz sizler nasilsiniz
Darısı sen ve senin gibilerin başına inşallah sizde güzel haber verirsinizGEÇMİŞ OLSUN KUZUM DIKKAT ET KENDINE COOK
MUHAMMET NE GUZEL BIR İSİM ADIYLA BUYUSUN
yanne canım 2 gun once bana garantıden tel geldı kart istermısınız dıye çalışmadığım halde
saha ınce orda hesabım vardı özel guvenlik danışmanlığı yaptgm donm maaş hesabı actrmştm ondan bağlayarak bnde okeyledım onayladılar işime yarar bılıyrm ama bı yandanda kart olayından korkuyorum sankı ya gercı ilk açılışı testlerle yaptım ama yınede iyi mi kotumu yaptm blmyrm
Korkma normal yinede istirat etmeraba benim bir sorum olucak 12+6 haftalık hamileyim bugun karnımda gaz sankısı gıbı agrılar var doktorumu aradım normal dedi ama benim gibi sorunu yaşayan varmı?
İki aydır yumurta haftası eşim evde değildi o yüzden pek umutlu değilim canım Öbür aya umutlar zirveye ulaşıyor canım adetin ilk günü depresyon takılıyorum 5-6 günleri neler yaparım diyerek zirvede bekliyorum canım o yüzden bu adet döneminde doktorla konuştum ne yapılması gerekiyorsa yapacağız hatta eşim izine memlekete gitmek istedi tamda yumurta haftası ben olmaz bu ay doktor tedaviye başlıyor dedim iptal etti izini adamöyle deme canım hep bı umut olmalı bu ay olmazsa sonrakı aya umut olur ama hep umut olur tamm mı bu gıdşle oğlm olursa umut koyabılırımde adını :))
İki aydır yumurta haftası eşim evde değildi o yüzden pek umutlu değilim canım Öbür aya umutlar zirveye ulaşıyor canım adetin ilk günü depresyon takılıyorum 5-6 günleri neler yaparım diyerek zirvede bekliyorum canım o yüzden bu adet döneminde doktorla konuştum ne yapılması gerekiyorsa yapacağız hatta eşim izine memlekete gitmek istedi tamda yumurta haftası ben olmaz bu ay doktor tedaviye başlıyor dedim iptal etti izini adamöyle deme canım hep bı umut olmalı bu ay olmazsa sonrakı aya umut olur ama hep umut olur tamm mı bu gıdşle oğlm olursa umut koyabılırımde adını :))
Çok geçmiş olsun zamanı gelince sağlıkla gelsin Muhammet bebek adıyla yaşasın inşaallahDarısı sen ve senin gibilerin başına inşallah sizde güzel haber verirsiniz
Sabırdan değil de işte hayal kırıklığından korkumdan sanırımhımm cok sabırlı gördüm seni... belki istediğim destek bu olabilir tamam ozaman seninle birlikte test yapacağım tabi öncesinde adet olmazsam..
Bazen bende benden başka herkes hamile kalacak ben kalamayacak gibi bi düşünceye dalıyorum eşim sağolsun çok destek oluyor ama artık oda sabırsızlanıyor farkındayım inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlereSabırdan değil de işte hayal kırıklığından korkumdan sanırımAma birşey diyim mi senin için daha çok umutluyum kendim için olduğumdan hadi hayırlısı
Aynı durumdaymışız eşlerin hissiyatı konusunda daBazen bende benden başka herkes hamile kalacak ben kalamayacak gibi bi düşünceye dalıyorum eşim sağolsun çok destek oluyor ama artık oda sabırsızlanıyor farkındayım inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlere
İnşaallah canım inşaallah Rabbim bizlerin imtihanını bu yapmış imtihanlarımızdan Rabbimin istediği gibi çıkarızAynı durumdaymışız eşlerin hissiyatı konusunda daBiz en son aralıkta doktora gitmiştik geçen istersen başka bir doktora da gidelim dedi ilk defa kendi talep etti
Ağustos a kadar bekleyeyim sonra belki tüp bebeği araştırırım diyorum.. Nasip..
Rabbim tez zamanda doğal yoldan muradımıza erdirse inşallah kuzum
öyle yaptım canm cevremde bı kaç kişi kredı kartından battıklarına sahıdım o yuzdn tereddut ettm harcamam ama fazla tabı bebiş yola cıkarda karta denk gelırse emın değilim :))canım bilmiyorum sonuçta limiti çok değilse sıkıntı olmaz. Tabi harcamalarını kontrol eder ve dengeli harcarsan ben cok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. İnternetten alışverişlerde 3D securty seçeneğini seçerek ödeme yap şifre geliyor telefonuna öyle onaylanıyor. Limitinide cok yüksek olmazsa korkma canım...
Bizim işyerinde kan taraması oldu geçen hafta orda baktırdım da henüz sonuçlar gelmedi gelince yazarım canım ben de doktora gidicem ona göre..İnşaallah canım inşaallah Rabbim bizlerin imtihanını bu yapmış imtihanlarımızdan Rabbimin istediği gibi çıkarız
Senin tsh be durumda benim geçen ayki sonucum baya düşük çıktı daha doktora göstermedim
Anladım canm inşallah vardr ve senı şoka sokarİki aydır yumurta haftası eşim evde değildi o yüzden pek umutlu değilim canım Öbür aya umutlar zirveye ulaşıyor canım adetin ilk günü depresyon takılıyorum 5-6 günleri neler yaparım diyerek zirvede bekliyorum canım o yüzden bu adet döneminde doktorla konuştum ne yapılması gerekiyorsa yapacağız hatta eşim izine memlekete gitmek istedi tamda yumurta haftası ben olmaz bu ay doktor tedaviye başlıyor dedim iptal etti izini adam
amin canm aminDarısı sen ve senin gibilerin başına inşallah sizde güzel haber verirsiniz
Bozma canım benim sadece kötü değil mucize haberleri de alıyoruz bak burdaZK_ASK de olduğu gibi :) Bu dünyada kısmeti olan geliyor bizi de bekleyen 2 melek bebek var Allahım ol dediğinde düşecekler rahmimize inanıyorum
Test konusuna gelince benim çok moralim bozluyor o tek çizgiyi görünce peçetedeki pembeliği görmeyi tercih ediyorumcumayı bekleyeceğim anlayacağın gelmez ise cmts test yapabilirim bak :))
Hehe inşallah canım benimBu ay o pembeyi testinde görürsün inşallah kuzum :) nasipte varsa seni beni dinlemiyo aynen dediğin gibi Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?