2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hımm cok sabırlı gördüm seni... belki istediğim destek bu olabilir tamam ozaman seninle birlikte test yapacağım tabi öncesinde adet olmazsam..

GEÇMİŞ OLSUN KUZUM DIKKAT ET KENDINE COOK
MUHAMMET NE GUZEL BIR İSİM ADIYLA BUYUSUN

canım bilmiyorum sonuçta limiti çok değilse sıkıntı olmaz. Tabi harcamalarını kontrol eder ve dengeli harcarsan ben cok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. İnternetten alışverişlerde 3D securty seçeneğini seçerek ödeme yap şifre geliyor telefonuna öyle onaylanıyor. Limitinide cok yüksek olmazsa korkma canım...

öyle deme canım hep bı umut olmalı bu ay olmazsa sonrakı aya umut olur ama hep umut olur tamm mı bu gıdşle oğlm olursa umut koyabılırımde adını :))
İki aydır yumurta haftası eşim evde değildi o yüzden pek umutlu değilim canım Öbür aya umutlar zirveye ulaşıyor canım adetin ilk günü depresyon takılıyorum 5-6 günleri neler yaparım diyerek zirvede bekliyorum canım o yüzden bu adet döneminde doktorla konuştum ne yapılması gerekiyorsa yapacağız hatta eşim izine memlekete gitmek istedi tamda yumurta haftası ben olmaz bu ay doktor tedaviye başlıyor dedim iptal etti izini adam

öyle deme canım hep bı umut olmalı bu ay olmazsa sonrakı aya umut olur ama hep umut olur tamm mı bu gıdşle oğlm olursa umut koyabılırımde adını :))
İki aydır yumurta haftası eşim evde değildi o yüzden pek umutlu değilim canım Öbür aya umutlar zirveye ulaşıyor canım adetin ilk günü depresyon takılıyorum 5-6 günleri neler yaparım diyerek zirvede bekliyorum canım o yüzden bu adet döneminde doktorla konuştum ne yapılması gerekiyorsa yapacağız hatta eşim izine memlekete gitmek istedi tamda yumurta haftası ben olmaz bu ay doktor tedaviye başlıyor dedim iptal etti izini adam

hımm cok sabırlı gördüm seni... belki istediğim destek bu olabilir tamam ozaman seninle birlikte test yapacağım tabi öncesinde adet olmazsam..
Sabırdan değil de işte hayal kırıklığından korkumdan sanırım Ama birşey diyim mi senin için daha çok umutluyum kendim için olduğumdan hadi hayırlısı

Sabırdan değil de işte hayal kırıklığından korkumdan sanırım Ama birşey diyim mi senin için daha çok umutluyum kendim için olduğumdan hadi hayırlısı
Bazen bende benden başka herkes hamile kalacak ben kalamayacak gibi bi düşünceye dalıyorum eşim sağolsun çok destek oluyor ama artık oda sabırsızlanıyor farkındayım inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlere

Aynı durumdaymışız eşlerin hissiyatı konusunda da Biz en son aralıkta doktora gitmiştik geçen istersen başka bir doktora da gidelim dedi ilk defa kendi talep etti

Ağustos a kadar bekleyeyim sonra belki tüp bebeği araştırırım diyorum.. Nasip..

Rabbim tez zamanda doğal yoldan muradımıza erdirse inşallah kuzum

İnşaallah canım inşaallah Rabbim bizlerin imtihanını bu yapmış imtihanlarımızdan Rabbimin istediği gibi çıkarız
Senin tsh be durumda benim geçen ayki sonucum baya düşük çıktı daha doktora göstermedim

öyle yaptım canm cevremde bı kaç kişi kredı kartından battıklarına sahıdım o yuzdn tereddut ettm harcamam ama fazla tabı bebiş yola cıkarda karta denk gelırse emın değilim :))

Bizim işyerinde kan taraması oldu geçen hafta orda baktırdım da henüz sonuçlar gelmedi gelince yazarım canım ben de doktora gidicem ona göre..

Anladım canm inşallah vardr ve senı şoka sokar
yoksada tez zaman da Rabbım nasıp etsın

Bu ay o pembeyi testinde görürsün inşallah kuzum :) nasipte varsa seni beni dinlemiyo aynen dediğin gibi Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…