2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oda çok beklemiş ya, insAllah tez zamanda hamile kalır Rabbim yüzlerini guldurur

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Sizce rahim filmi daha çok önerilen yerde mi iyi bilinen bir hastanede medical park gibi yani orada bu konuda adı daha az duyulmuş bir yerde mi çektirmek gerekir. Sonuç açısından değişiklik olur mu?

Bence guvenilir iyi bir yerde çektir sonuç açısında bi fark olacağını sanmıyorum burda senin canının fazla yanmaması önemli ben özelde bilindik bi doktora çektrcektm diğerleri mundar eder diye korkuyodum :))

Bata kaç kaldı bu adetten sonra mı çektrceksin

Sat 1nisan. Ramazandan önce adet olursam çektirmeyi düşünüyorum. İstanbul şişli de ekhomar varmış çok bilindik övülen bir yer ikinci gittiğim doktor da orayı önerdi kocaelinde oturuyorum özel aracımız da yok burada daha önce medical park a gidiyordum ilk doktorum orada bir de kürtaj olduğum başka bir hastane var özel üçü de medicalde varmış aramıştım daha önce eski doktoruma gidip orada mi çektirsem diyorum hem yakın hem doktoru biliyorum diye ama herhangi bir bilgi bulamadım burayla ilgili. Kararsizim vesselam istanbul hele de karşı çok uzak geliyor bunun dönüşü de var ya çok canım yanarsa ben muayenede bile ağlayan insanım anestezi olmadan da olamaz diye düşünüyorum zaten yapısal bir darlık var bende

Öncelikle gönlümden geçen hiç adet olmaman, hamile olman. İnşallah öyledir plan yapmana gerek kalmasın.. Olurda adetin gelecekse bence ramazana kalmaz. Okadar da gecikmez.. Eğer ramazandan önce regl gelirse İstanbula kadar git gel yapma, araçta yokmuş perişan olma hiç o strese girme. Anestezili çektirirsin filmi hissetmezsin uyandığında bitmiş gitmiş olur canım.

Ya kürtajını yapan, yada eski doktor'una git. Kürtaj yapanı söylememin sebebide daha öncesinde hani operasyon yapmış sana. Sende yabancılık çekmezsin
Eski doktorun işinin ehliyse Ona giden tanıdıkların varsa konuşabilirsin yada birebir o doktorla görüşebilirsin. seni tatmin edecekse onda yaptır içinin rahatlığı en önemlisi valla bende bu stresi yaşadım çok iyi biliyorum sıkışıp kalmayı. Hayırlısı olsun hakknda inşallahhh

Yalnizkus05 canım insanoğlu umutsuzlukta öyle bende senin için aynı düşünüyorum belki inanmazsanız ama..
sher33 canım inşallah en güzel zamanda en güzel müjdeyi verecek allahım sana da bizlere
egul1989 canım sende inşallah bugün muradına erecek o güzel haberini bize verirsin
Nisaberatim canım senin BAT nezaman seninde dönüşün güzel olur İnşallah :)
Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda en güzeliyle güldürsün...

benim bat karışık canm normalde takvım 7 sını gosteryr ama yumurtlamayıda 15. gun gosteryr bn erkn yumurtladım 11. gun yumurtlama oldugu için onun ustune 15 gun koyarak hesaplıyrm 2 sı falan oluyo yanı 2 sınde beklyrm canm ayy bı an kendımı tavuk sandım yawww :))
inşallah hep beraber guzel haber verelm arkadaşım o kadar cok istyrmkı heğımız için
bak helleee test yapmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…