Inşallah canım hamilesin dua et herkesten bol bol dua alıyorum kiminkinin kabul edileceği belli olmaz ❤Yeni ay yeni umut canım bu son adetin olsun inşallah
Canım seninde yarındi dimi adet günün.inşallah gelmez kırmızılarInşallah canım hamilesin dua et herkesten bol bol dua alıyorum kiminkinin kabul edileceği belli olmaz ❤
Cok tatlısın kız olursa da müjde olsun bariöyle deme canım hep bı umut olmalı bu ay olmazsa sonrakı aya umut olur ama hep umut olur tamm mı bu gıdşle oğlm olursa umut koyabılırımde adını :))
Cok tatlısın kız olursa da müjde olsun bari
Yok benm bugün geldi canım beni boşver seninki gelmesin insallah :))Canım seninde yarındi dimi adet günün.inşallah gelmez kırmızılar
Yaa geldimi canm tüh .ben bugünde test yaptım silik ama vardı ikinci çizgi yarınkan vericem inşallah güzel haberle gelirimYok benm bugün geldi canım beni boşver seninki gelmesin insallah :))
Ay maşallah guzel bebiş haberiyle gelirsin merak etme .Yaa geldimi canm tüh .ben bugünde test yaptım silik ama vardı ikinci çizgi yarınkan vericem inşallah güzel haberle gelirim
İnşallah canım yaaAy maşallah guzel bebiş haberiyle gelirsin merak etme .
Oda çok beklemiş ya, insAllah tez zamanda hamile kalır Rabbim yüzlerini guldururyok kuzu eltim de 5 yıllık evli 4 yıldır korunmuyor ama onlarında olmuyor. Onun hormonel bozukluğu var sanırım... Çünkü eşinde bişey cıkmadı.tüpleride açık klomen çatlatma iğnesi vs. yumurtlama takibiylede ilişkileri oldu en son bir tane aşılma yaptırdı yine olmadı.. kısmetse tüp bebek yapacak...
Her zaman ediyorum Allahm geri çevirmesinInşallah canım hamilesin dua et herkesten bol bol dua alıyorum kiminkinin kabul edileceği belli olmaz ❤
Amin amin inşaallah canımAnladım canm inşallah vardr ve senı şoka sokar
yoksada tez zaman da Rabbım nasıp etsın
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Sizce rahim filmi daha çok önerilen yerde mi iyi bilinen bir hastanede medical park gibi yani orada bu konuda adı daha az duyulmuş bir yerde mi çektirmek gerekir. Sonuç açısından değişiklik olur mu?
Sat 1nisan. Ramazandan önce adet olursam çektirmeyi düşünüyorum. İstanbul şişli de ekhomar varmış çok bilindik övülen bir yer ikinci gittiğim doktor da orayı önerdi kocaelinde oturuyorum özel aracımız da yok burada daha önce medical park a gidiyordum ilk doktorum orada bir de kürtaj olduğum başka bir hastane var özel üçü de medicalde varmış aramıştım daha önce eski doktoruma gidip orada mi çektirsem diyorum hem yakın hem doktoru biliyorum diye ama herhangi bir bilgi bulamadım burayla ilgili. Kararsizim vesselam istanbul hele de karşı çok uzak geliyor bunun dönüşü de var ya çok canım yanarsa ben muayenede bile ağlayan insanım anestezi olmadan da olamaz diye düşünüyorum zaten yapısal bir darlık var bendeBence guvenilir iyi bir yerde çektir sonuç açısında bi fark olacağını sanmıyorum burda senin canının fazla yanmaması önemli ben özelde bilindik bi doktora çektrcektm diğerleri mundar eder diye korkuyodum :))
Bata kaç kaldı bu adetten sonra mı çektrceksin
Öncelikle gönlümden geçen hiç adet olmaman, hamile olman. İnşallah öyledir plan yapmana gerek kalmasın.. Olurda adetin gelecekse bence ramazana kalmaz. Okadar da gecikmez.. Eğer ramazandan önce regl gelirse İstanbula kadar git gel yapma, araçta yokmuş perişan olma hiç o strese girme. Anestezili çektirirsin filmi hissetmezsin uyandığında bitmiş gitmiş olur canım.Sat 1nisan. Ramazandan önce adet olursam çektirmeyi düşünüyorum. İstanbul şişli de ekhomar varmış çok bilindik övülen bir yer ikinci gittiğim doktor da orayı önerdi kocaelinde oturuyorum özel aracımız da yok burada daha önce medical park a gidiyordum ilk doktorum orada bir de kürtaj olduğum başka bir hastane var özel üçü de medicalde varmış aramıştım daha önce eski doktoruma gidip orada mi çektirsem diyorum hem yakın hem doktoru biliyorum diye ama herhangi bir bilgi bulamadım burayla ilgili. Kararsizim vesselam istanbul hele de karşı çok uzak geliyor bunun dönüşü de var ya çok canım yanarsa ben muayenede bile ağlayan insanım anestezi olmadan da olamaz diye düşünüyorum zaten yapısal bir darlık var bende
oda doğru :)))Cok tatlısın kız olursa da müjde olsun bari
gulumsetyrsam ne mutlu azcıkta gulek hep karamsar hep karamsar içimiz şişti yawww
Yaa geldimi canm tüh .ben bugünde test yaptım silik ama vardı ikinci çizgi yarınkan vericem inşallah güzel haberle gelirim
benim bat karışık canm normalde takvım 7 sını gosteryr ama yumurtlamayıda 15. gun gosteryr bn erkn yumurtladım 11. gun yumurtlama oldugu için onun ustune 15 gun koyarak hesaplıyrm 2 sı falan oluyo yanı 2 sınde beklyrm canm ayy bı an kendımı tavuk sandım yawww :))Yalnizkus05 canım insanoğlu umutsuzlukta öyle bende senin için aynı düşünüyorum belki inanmazsanız ama..
sher33 canım inşallah en güzel zamanda en güzel müjdeyi verecek allahım sana da bizlere
egul1989 canım sende inşallah bugün muradına erecek o güzel haberini bize verirsin
Nisaberatim canım senin BAT nezaman seninde dönüşün güzel olur İnşallah :)
Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda en güzeliyle güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?