2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

elimde sadece bı ovı testı vardı oda 11. gun pozıtıftı bıde gecen ay bn ilk defa 7 gun adet oldum normalde 3 gun falan olur bnm bazen daha kısa gecen ay resmen içim temzlndı dyebılırım suan yum. ya 7. gunu yada 8. tam emın değilim yanne

Ben tıp fakültesinde çektirmiştim anestezisiz ama eğer ağrı eşiğin çok düşükse anestezi al canım ama değilse gerek Yok gerçekten o kadar para vermeye bana adet ağrısı gibi geldi

canım sen normal BAT baz alacaksın. İşte erken döllenme geç döllenme olayı bu oluyor. bellki bu ay erken yumurtlama gerçekleşmiş. ona takılma şimdilik. normal BAT baz al ona göre test yap. bu kadar erken anca kanda çıkma ihtimali var.
benimde aynısı oldu bu ay. normalde BAT 28 Nisan. ama ben 11. nisanda yumurtladım üztüne 14 koyunca bugün adet olmam gerekiyor.

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm ve testim böyle sizce daha silik olması gerekmez miydi

canım bu konuda hiç bilgim yok. Çatlatma iğnesi mi pozitif gösteriyor diye düşünüyorsun.
Dr. testi ne zaman yapmanı söyledi. Bizde öğrenelim bu işide ilerleyen aylarda ihtiyacımız olacak gibi.

canım bu konuda hiç bilgim yok. Çatlatma iğnesi mi pozitif gösteriyor diye düşünüyorsun.
Dr. testi ne zaman yapmanı söyledi. Bizde öğrenelim bu işide ilerleyen aylarda ihtiyacımız olacak gibi.
Canjm doktor bu iğnenin etkisinin 10-12 günde bitişini söylüyor bende 10-12 günde bitiyorsa 8. Güne göre koyu geldi bana da o yüzden paylaşmak istedim bu ay aşılama oldum ben

Allah razi olsun canım. İnşallah hayırlısı olur. Dua lar in için çok teşekkür ederim görelim mevla neyler.

Ben tıp fakültesinde çektirmiştim anestezisiz ama eğer ağrı eşiğin çok düşükse anestezi al canım ama değilse gerek Yok gerçekten o kadar para vermeye bana adet ağrısı gibi geldi
Allah razi olsun canım ağrı eşiğim normalde yüksek çok şeye katlanırım ama konu orada olunca çok acı çekiyorum öyle böyle değil smear falan alacakları zaman ya da böyle normal muayenede çok acı çekiyorum fizyolojik birşey galiba. O yüzden bilmiyorum kafam karışık. Hakkında hayırlısı olur inşallah senin durum nasıl temiz çıkmıştır inşallah

Canjm doktor bu iğnenin etkisinin 10-12 günde bitişini söylüyor bende 10-12 günde bitiyorsa 8. Güne göre koyu geldi bana da o yüzden paylaşmak istedim bu ay aşılama oldum ben

yani çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün geçmesi mi gerekiyormuş. şimdi internete baktım da 15 gün sonra test yapılıyormuş. sen biraz sabret canım yanılmamak üzülmemek için...

Ben çektireli 2 yıl oldu canım bir daha da çektirmedim normaldi benim evet çok şükür

yani çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün geçmesi mi gerekiyormuş. şimdi internete baktım da 15 gün sonra test yapılıyormuş. sen biraz sabret canım yanılmamak üzülmemek için...
Yani ben bundan önceki hamileliğimde de erken öğrenince meraklanıyorum o da tedavi ilkeydi

canım benim eltimde gebze de ya canım medikalpark ta çektirdi. ağrısı olmuş ama menundu genel olarak. Sen içinin rahat edeceği güvendiğin yerde yaptır en doğrusu bu. İnşallah güzel geçer ve sonuclarıda güzel çıkar.

Amin canım benim inşaallah Rabbim sanada tez vakitte en hayırlısından nasip etsin inşaallah

yok test yapmm zatn cnm bklcm

Aaa yoksa meleğin mi seninle(inşaallah) bugün adet günündü gelen giden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…