- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ben tıp fakültesinde çektirmiştim anestezisiz ama eğer ağrı eşiğin çok düşükse anestezi al canım ama değilse gerek Yok gerçekten o kadar para vermeye bana adet ağrısı gibi geldiKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Sizce rahim filmi daha çok önerilen yerde mi iyi bilinen bir hastanede medical park gibi yani orada bu konuda adı daha az duyulmuş bir yerde mi çektirmek gerekir. Sonuç açısından değişiklik olur mu?
elimde sadece bı ovı testı vardı oda 11. gun pozıtıftı bıde gecen ay bn ilk defa 7 gun adet oldum normalde 3 gun falan olur bnm bazen daha kısa gecen ay resmen içim temzlndı dyebılırım suan yum. ya 7. gunu yada 8. tam emın değilimyanne
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm ve testim böyle sizce daha silik olması gerekmez miydi
Canjm doktor bu iğnenin etkisinin 10-12 günde bitişini söylüyor bende 10-12 günde bitiyorsa 8. Güne göre koyu geldi bana da o yüzden paylaşmak istedim bu ay aşılama oldum bencanım bu konuda hiç bilgim yok. Çatlatma iğnesi mi pozitif gösteriyor diye düşünüyorsun.
Dr. testi ne zaman yapmanı söyledi. Bizde öğrenelim bu işide ilerleyen aylarda ihtiyacımız olacak gibi.
Allah razi olsun canım. İnşallah hayırlısı olur. Dua lar in için çok teşekkür ederim görelim mevla neyler.Öncelikle gönlümden geçen hiç adet olmaman, hamile olman. İnşallah öyledir plan yapmana gerek kalmasın.. Olurda adetin gelecekse bence ramazana kalmaz. Okadar da gecikmez.. Eğer ramazandan önce regl gelirse İstanbula kadar git gel yapma, araçta yokmuş perişan olma hiç o strese girme. Anestezili çektirirsin filmi hissetmezsin uyandığında bitmiş gitmiş olur canım.
Ya kürtajını yapan, yada eski doktor'una git. Kürtaj yapanı söylememin sebebide daha öncesinde hani operasyon yapmış sana. Sende yabancılık çekmezsin
Eski doktorun işinin ehliyse Ona giden tanıdıkların varsa konuşabilirsin yada birebir o doktorla görüşebilirsin. seni tatmin edecekse onda yaptır içinin rahatlığı en önemlisi valla bende bu stresi yaşadım çok iyi biliyorum sıkışıp kalmayı. Hayırlısı olsun hakknda inşallahhh
Allah razi olsun canım ağrı eşiğim normalde yüksek çok şeye katlanırım ama konu orada olunca çok acı çekiyorum öyle böyle değil smear falan alacakları zaman ya da böyle normal muayenede çok acı çekiyorum fizyolojik birşey galiba. O yüzden bilmiyorum kafam karışık. Hakkında hayırlısı olur inşallah senin durum nasıl temiz çıkmıştır inşallahBen tıp fakültesinde çektirmiştim anestezisiz ama eğer ağrı eşiğin çok düşükse anestezi al canım ama değilse gerek Yok gerçekten o kadar para vermeye bana adet ağrısı gibi geldi
Canjm doktor bu iğnenin etkisinin 10-12 günde bitişini söylüyor bende 10-12 günde bitiyorsa 8. Güne göre koyu geldi bana da o yüzden paylaşmak istedim bu ay aşılama oldum ben
Ben çektireli 2 yıl oldu canım bir daha da çektirmedim normaldi benim evet çok şükürAllah razi olsun canım ağrı eşiğim normalde yüksek çok şeye katlanırım ama konu orada olunca çok acı çekiyorum öyle böyle değil smear falan alacakları zaman ya da böyle normal muayenede çok acı çekiyorum fizyolojik birşey galiba. O yüzden bilmiyorum kafam karışık. Hakkında hayırlısı olur inşallah senin durum nasıl temiz çıkmıştır inşallah
Yani ben bundan önceki hamileliğimde de erken öğrenince meraklanıyorum o da tedavi ilkeydiyani çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün geçmesi mi gerekiyormuş. şimdi internete baktım da 15 gün sonra test yapılıyormuş. sen biraz sabret canım yanılmamak üzülmemek için...
Allah razi olsun canım ağrı eşiğim normalde yüksek çok şeye katlanırım ama konu orada olunca çok acı çekiyorum öyle böyle değil smear falan alacakları zaman ya da böyle normal muayenede çok acı çekiyorum fizyolojik birşey galiba. O yüzden bilmiyorum kafam karışık. Hakkında hayırlısı olur inşallah senin durum nasıl temiz çıkmıştır inşallah
Yani ben bundan önceki hamileliğimde de erken öğrenince meraklanıyorum o da tedavi ilkeydi
Çok tşk ederim çok güzel konuşuyorsun canım Allahım senin de güzel gönlüne göre versin sağolasıncanım inşallah bu sefer herşey gönlünce olacak. akışına bırak güzel haberlerini bekliyoruz.
Amin canım benim inşaallah Rabbim sanada tez vakitte en hayırlısından nasip etsin inşaallah@Yalnizkus05 canım insanoğlu umutsuzlukta öyle bende senin için aynı düşünüyorum belki inanmazsanız ama..
sher33 canım inşallah en güzel zamanda en güzel müjdeyi verecek allahım sana da bizlere
@egul1989 canım sende inşallah bugün muradına erecek o güzel haberini bize verirsin
Nisaberatim canım senin BAT nezaman seninde dönüşün güzel olur İnşallah :)
Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda en güzeliyle güldürsün...
Canım daha iğnenin etkisi olabilir inşaallah bebiştendir ama 12.gün yaparsan daha net bi sonuç alırsınKızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm ve testim böyle sizce daha silik olması gerekmez miydi
yok test yapmm zatn cnm bklcmcanım sen normal BAT baz alacaksın. İşte erken döllenme geç döllenme olayı bu oluyor. bellki bu ay erken yumurtlama gerçekleşmiş. ona takılma şimdilik. normal BAT baz al ona göre test yap. bu kadar erken anca kanda çıkma ihtimali var.
benimde aynısı oldu bu ay. normalde BAT 28 Nisan. ama ben 11. nisanda yumurtladım üztüne 14 koyunca bugün adet olmam gerekiyor.
Aaa yoksa meleğin mi seninle(inşaallah) bugün adet günündü gelen giden var mısher33 fatmasecret19 canlarım sağolun vallahi cok duygulandım...
Allah hepimizin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah...
cok duygusalım kızlar cok suan gebe arkadaşlarım sollarım yeminle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?