2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla canım bende öyle dokunsalar ağlayacağım o derece yani ben sadece kendimi değil bu yolda hep emek veren umutla her ay bekleyen ve o çift çizgiyi gördüklerinde benim kadar mutlu olacak insanlar için dua ediyorum bir an o aklıma geldi gülümseyen gözler farklı farklı insanlar emek vermiş çabalamış tedavi olmuş dua etmiş farklı farklı insanlar dili dini ne olursa olsun güzel yürekli insanların yüzü hep güler inş

Evet canım konusmustuk senin eltin için. Özelden mesaj atarım bana ayrıntılı anlatır misin

Canjm doktor bu iğnenin etkisinin 10-12 günde bitişini söylüyor bende 10-12 günde bitiyorsa 8. Güne göre koyu geldi bana da o yüzden paylaşmak istedim bu ay aşılama oldum ben
Yaa hiç haberimiz yok :) inşallah tutmuştur canım friendlyfriendly gibi ilk aşılamada inşallah ♡ oda kayıp zaten nasıl geçiyosa hamişliği

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm ve testim böyle sizce daha silik olması gerekmez miydi

Hayır canım normal böyle çıkması. Çatlatma iğnesinin etkisi 11. 12.günde vücuttan atılıyo Kimininki 13.gün bile silik çıkıyo. Çatlatma iğnesinden sonra 14.günü kanda öğreniliyo zaten haftaya belli olur herşey. Güzel haberler vermek nasip olur inşallah

Aaa yoksa meleğin mi seninle(inşaallah) bugün adet günündü gelen giden var mı

vallahi bilmiyorum sebebi herşey olabilir sonucta adet tarihimde yaklaşıyor. Canım benim yumurtlamama göre bugün adet olmam lazım ancak BAT 28 Nisan var daha yani.
Vallahi öyle hayat o kadar kısa ki herşeyin tadını almak lazım, hayat hiçbir şey hiç kimsenin içinde kalmasın..
kaldıkı bir kadının anne olmayı istemesi kadar hakettiği bişey olamaz zaten..
kısmet hepimizin burda yüzününün güldüğünüde göreceğim inşallah..

Yaa hiç haberimiz yok :) inşallah tutmuştur canım friendlyfriendly gibi ilk aşılamada inşallah ♡ oda kayıp zaten nasıl geçiyosa hamişliği
Canım bu Benim iğneli olarak ikinci aşılamam bundan önceki de tutmuştu ama kalp atışı durduğu için Aralık'ta kürtaj olmuştum onda da böyle erkenden öğrenmiştim canım

Evet ama bu kadar koyu çıkması normal mi yani daha silik bekliyordum açıkçası

Amin canım tavsiyelerin ve dileklerin o kadar güzel ki yani hiç kırmadan empati yaparak yazıyorsun

fatmasecret19 ve senin duygasallık tavan yapmış sizin gönlünüzün güzelliklerini yaşatsın Rabbim kuzular

fatmasecret19 ve senin duygasallık tavan yapmış sizin gönlünüzün güzelliklerini yaşatsın Rabbim kuzular
Amin canım Allah razı olsun içimden gelenleri yazdım çünkü burada bir bebek için uğraşan o kadar çok insan var ki ve dışarıda da bir o kadar anlayışsız insanla dolu o yüzden ben buradaki çabalayan herkesin o pozitif sonuçta gözlerinin gülmesini hayal ediyorum ve dua ediyorum

Allah razı olsun canım bak ben 5kişi tanıyorum hepsi bebek için uğraşıyor çağımızın en büyük sorunu bu ama benim sülaleye pek uğramamış herhalde herkes istediği anda hamile maşallah biz 4 kız kardeşiz ablalarımın hepsinin çocuğu var çok şükür bizde çürük elma ben çıktım herhalde diyorum

Bir de bazıları için hamile kolay olabiliyor ve ona göre rahat konuşabiliyorlar Allah büyük tanıdığım biri de böyle büyük konuşuyordu ben ne zaman istersem hamile kalıyorum diyordu ve dış gebelik geçirip tüpünü aldırmak zorunda kaldı haa istedim mi böyle bir şey olmasını tabi ki de hayır cahilliğine inmek istemedim Allah herkesin gönlüne göre versin

Çürüklük olarak düşünme canım Allah hayırlısını versin

Öyle deme kız kısmet iste. aynen çağın rahatsızlığı bu gerçekten. Ama herkes uğrasıyor canım sadece ne kdarına şahit oluyoruz, biliyoruz. Bişekilde herkes muradına eriyor ben onu gördüm hep...

Canım ne sorucam sana :) hani bir ara parmakla rahimin aşağıda mı yukarda mı vs kontrol edip gebelik var mı yok mu tahmin yapıyordunuz ya o nasıldı? :)) benim aşağıda bence regl olucam demek sanırım

Kız mizah amaçlı söyledimmmm yoksa çok şükür Rabbim en doğru zamanı bekliyor
İstediğin birşey olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara diye boşa dememişler

Canım benim Allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…