Anladım canım sağ ol. HayırlısıBen çektireli 2 yıl oldu canım bir daha da çektirmedim normaldi benim evet çok şükür
Valla canım bende öyle dokunsalar ağlayacağım o derece yani ben sadece kendimi değil bu yolda hep emek veren umutla her ay bekleyen ve o çift çizgiyi gördüklerinde benim kadar mutlu olacak insanlar için dua ediyorum bir an o aklıma geldi gülümseyen gözler farklı farklı insanlar emek vermiş çabalamış tedavi olmuş dua etmiş farklı farklı insanlar dili dini ne olursa olsun güzel yürekli insanların yüzü hep güler inşsher33 fatmasecret19 canlarım sağolun vallahi cok duygulandım...
Allah hepimizin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah...
cok duygusalım kızlar cok suan gebe arkadaşlarım sollarım yeminle...
Evet canım konusmustuk senin eltin için. Özelden mesaj atarım bana ayrıntılı anlatır misincanım benim eltimde gebze de ya canım medikalpark ta çektirdi. ağrısı olmuş ama menundu genel olarak. Sen içinin rahat edeceği güvendiğin yerde yaptır en doğrusu bu. İnşallah güzel geçer ve sonuclarıda güzel çıkar.
Ben hsg yi daha yeni çektirdim canım 2-3ay oluyor İnan hiç ağrı hissetmedimAnladım canım sağ ol. Hayırlısı
Yaa hiç haberimiz yok :) inşallah tutmuştur canımCanjm doktor bu iğnenin etkisinin 10-12 günde bitişini söylüyor bende 10-12 günde bitiyorsa 8. Güne göre koyu geldi bana da o yüzden paylaşmak istedim bu ay aşılama oldum ben
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm ve testim böyle sizce daha silik olması gerekmez miydi
Aaa yoksa meleğin mi seninle(inşaallah) bugün adet günündü gelen giden var mı
Valla canım bende öyle dokunsalar ağlayacağım o derece yani ben sadece kendimi değil bu yolda hep emek veren umutla her ay bekleyen ve o çift çizgiyi gördüklerinde benim kadar mutlu olacak insanlar için dua ediyorum bir an o aklıma geldi gülümseyen gözler farklı farklı insanlar emek vermiş çabalamış tedavi olmuş dua etmiş farklı farklı insanlar dili dini ne olursa olsun güzel yürekli insanların yüzü hep güler inş
Canım bu Benim iğneli olarak ikinci aşılamam bundan önceki de tutmuştu ama kalp atışı durduğu için Aralık'ta kürtaj olmuştum onda da böyle erkenden öğrenmiştim canımYaa hiç haberimiz yok :) inşallah tutmuştur canımfriendlyfriendly gibi ilk aşılamada inşallah ♡ oda kayıp zaten nasıl geçiyosa hamişliği
Evet ama bu kadar koyu çıkması normal mi yani daha silik bekliyordum açıkçasıHayır canım normal böyle çıkması. Çatlatma iğnesinin etkisi 11. 12.günde vücuttan atılıyo Kimininki 13.gün bile silik çıkıyo. Çatlatma iğnesinden sonra 14.günü kanda öğreniliyo zaten haftaya belli olur herşey. Güzel haberler vermek nasip olur inşallah
Amin canım tavsiyelerin ve dileklerin o kadar güzel ki yani hiç kırmadan empati yaparak yazıyorsunvallahi bilmiyorum sebebi herşey olabilir sonucta adet tarihimde yaklaşıyor. Canım benim yumurtlamama göre bugün adet olmam lazım ancak BAT 28 Nisan var daha yani.
Vallahi öyle hayat o kadar kısa ki herşeyin tadını almak lazım, hayat hiçbir şey hiç kimsenin içinde kalmasın..
kaldıkı bir kadının anne olmayı istemesi kadar hakettiği bişey olamaz zaten..
kısmet hepimizin burda yüzününün güldüğünüde göreceğim inşallah..
vallahi bilmiyorum sebebi herşey olabilir sonucta adet tarihimde yaklaşıyor. Canım benim yumurtlamama göre bugün adet olmam lazım ancak BAT 28 Nisan var daha yani.
Vallahi öyle hayat o kadar kısa ki herşeyin tadını almak lazım, hayat hiçbir şey hiç kimsenin içinde kalmasın..
kaldıkı bir kadının anne olmayı istemesi kadar hakettiği bişey olamaz zaten..
kısmet hepimizin burda yüzününün güldüğünüde göreceğim inşallah..
Amin canım Allah razı olsun içimden gelenleri yazdım çünkü burada bir bebek için uğraşan o kadar çok insan var ki ve dışarıda da bir o kadar anlayışsız insanla dolu o yüzden ben buradaki çabalayan herkesin o pozitif sonuçta gözlerinin gülmesini hayal ediyorum ve dua ediyorumfatmasecret19 ve senin duygasallık tavan yapmış sizin gönlünüzün güzelliklerini yaşatsın Rabbim kuzular
Allah razı olsun canım bak ben 5kişi tanıyorum hepsi bebek için uğraşıyor çağımızın en büyük sorunu bu ama benim sülaleye pek uğramamış herhalde herkes istediği anda hamile maşallah biz 4 kız kardeşiz ablalarımın hepsinin çocuğu var çok şükür bizde çürük elma ben çıktım herhalde diyorumAmin canım Allah razı olsun içimden gelenleri yazdım çünkü burada bir bebek için uğraşan o kadar çok insan var ki ve dışarıda da bir o kadar anlayışsız insanla dolu o yüzden ben buradaki çabalayan herkesin o pozitif sonuçta gözlerinin gülmesini hayal ediyorum ve dua ediyorum
Bir de bazıları için hamile kolay olabiliyor ve ona göre rahat konuşabiliyorlar Allah büyük tanıdığım biri de böyle büyük konuşuyordu ben ne zaman istersem hamile kalıyorum diyordu ve dış gebelik geçirip tüpünü aldırmak zorunda kaldı haa istedim mi böyle bir şey olmasını tabi ki de hayır cahilliğine inmek istemedim Allah herkesin gönlüne göre versinfatmasecret19 ve senin duygasallık tavan yapmış sizin gönlünüzün güzelliklerini yaşatsın Rabbim kuzular
Çürüklük olarak düşünme canım Allah hayırlısını versinAllah razı olsun canım bak ben 5kişi tanıyorum hepsi bebek için uğraşıyor çağımızın en büyük sorunu bu ama benim sülaleye pek uğramamış herhalde herkes istediği anda hamile maşallah biz 4 kız kardeşiz ablalarımın hepsinin çocuğu var çok şükür bizde çürük elma ben çıktım herhalde diyorum
Allah razı olsun canım bak ben 5kişi tanıyorum hepsi bebek için uğraşıyor çağımızın en büyük sorunu bu ama benim sülaleye pek uğramamış herhalde herkes istediği anda hamile maşallah biz 4 kız kardeşiz ablalarımın hepsinin çocuğu var çok şükür bizde çürük elma ben çıktım herhalde diyorum
Onu mizah amaçlı söyledim canım yoksa çok şükür sağlıklıyım sadece zamanı varÇürüklük olarak düşünme canım Allah hayırlısını versin
Canım ne sorucam sana :) hani bir ara parmakla rahimin aşağıda mı yukarda mı vs kontrol edip gebelik var mı yok mu tahmin yapıyordunuz ya o nasıldı?elimde sadece bı ovı testı vardı oda 11. gun pozıtıftı bıde gecen ay bn ilk defa 7 gun adet oldum normalde 3 gun falan olur bnm bazen daha kısa gecen ay resmen içim temzlndı dyebılırım suan yum. ya 7. gunu yada 8. tam emın değilimyanne
Kız mizah amaçlı söyledimmmm yoksa çok şükür Rabbim en doğru zamanı bekliyorÖyle deme kız kısmet iste. aynen çağın rahatsızlığı bu gerçekten. Ama herkes uğrasıyor canım sadece ne kdarına şahit oluyoruz, biliyoruz. Bişekilde herkes muradına eriyor ben onu gördüm hep...
Yalnizkus05 canım insanoğlu umutsuzlukta öyle bende senin için aynı düşünüyorum belki inanmazsanız ama..
sher33 canım inşallah en güzel zamanda en güzel müjdeyi verecek allahım sana da bizlere
@egul1989 canım sende inşallah bugün muradına erecek o güzel haberini bize verirsin
@Nisaberatim canım senin BAT nezaman seninde dönüşün güzel olur İnşallah :)
Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda en güzeliyle güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?