- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
Ne güzel bir çift çizgi oKızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm ve testim böyle sizce daha silik olması gerekmez miydi
canım o konuCanım ne sorucam sana :) hani bir ara parmakla rahimin aşağıda mı yukarda mı vs kontrol edip gebelik var mı yok mu tahmin yapıyordunuz ya o nasıldı?:)) benim aşağıda bence regl olucam demek sanırım
İnş canım iğneden sonraki 8. Günüm ve sol kasığım ağrıyor canım bende çikolata kisti var herAlde o engelliyor o yüzden aşılama oldum canımNe güzel bir çift çizgi oinşallah iğneden değil gebeliktendir :) aşılama yaptırmanı neden tavsiye etmişti doktor kuzum sana?
Sence de 8 güne göre koyu değil mi canımNe güzel bir çift çizgi oinşallah iğneden değil gebeliktendir :) aşılama yaptırmanı neden tavsiye etmişti doktor kuzum sana?
Ay yok benim değil B Biravucmutluluk 'un uzmanlık alanıydı o. Ben hiç denemedim. Korkarım ben yapamamcanım o konuZK_ASK uzmanı diye hatırlıyorum ama yanılmıyorumdur inşallah. Canım konu şöyle yumurtlama ve gebeliklerde rahim yukarıda oluyormuş. Adete doğru aşağıda oluyormuş. ama gerçeklikğini bilmiyorum hiç kontrol etmedim.Ama doğruluk payı var gibi...
Baltarçınçörekotuna adetin 2.günü başlanıyor biliyosun dimi sabah akşam ye tahta kaşıkla. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dualar oku yaparken ve yerken :) yumurtlamaya girmeden önce beline yakı yapıştır sıcak tutsun yaksada çıkarma iki gün falan kalsın. Stresten uzak duruyoruz tabi :) başkada bol bol dua ♡ hepimiz için inşallah ❤akşam bal tarçın çörekotu kürüne başlayacağım ve 10.günden itibaren de preseed kullanacağım bu ay bakalım neler olacak.
varsa başka tarifleriniz yapayım :)
Hahahaaa ne komikiz yav ona da bakıyorduk :) kim sordu onu :)Ay yok benim değil B Biravucmutluluk 'un uzmanlık alanıydı o. Ben hiç denemedim. Korkarım ben yapamam
Canım ben de birkez çatlatma iğnesi olmuştum ve dayanamayıp test yapmıştım 9. Gün gayet tek çizgiydi :)) ve senin bir önceki aşılamada da böyle olduğundan bana gebesin gibi geliyor. Şuan ezan okuyor burda inşallah gebeliktendir diye dua ediyorum sanaSence de 8 güne göre koyu değil mi canım
Canım adete bir kaç gün kala vajina sertlesiyor ve rahim aşağı iniyor parmağınla baktığında parmağına yumuşak yarık brsey değerse bilki rahimdir o :) adet gelecek yok vajina yumuşak ve parmağınla baktığında elin boşluğa dusuyorsa hamilesin
Canım adete bir kaç gün kala vajina sertlesiyor ve rahim aşağı iniyor parmağınla baktığında parmağına yumuşak yarık brsey değerse bilki rahimdir o :) adet gelecek yok vajina yumuşak ve parmağınla baktığında elin boşluğa dusuyorsa hamilesinumarm anlarsın ilk ay bn brsey anlamamstm sonra kendini tanıdıkça anliyorsun Yalnizkus05
Neyi hissettin kız :)Gebelikte yumuşadığını bilmiyodum valla geçen gün farkettim aklıma senin söylediklerin geldi tabi elimi kolumu sokmadım bi yerimeama dokununca bile hissediyo insan. İlginnnççç
Canım adete bir kaç gün kala vajina sertlesiyor ve rahim aşağı iniyor parmağınla baktığında parmağına yumuşak yarık brsey değerse bilki rahimdir o :) adet gelecek yok vajina yumuşak ve parmağınla baktığında elin boşluğa dusuyorsa hamilesinumarm anlarsın ilk ay bn brsey anlamamstm sonra kendini tanıdıkça anliyorsun Yalnizkus05
Aa estağfurullah :) yaw ne uzmani kendimi tanıdığım için bana kolay geliyordu :)ZK_ASK kusura bakma canım öyle kalmış aklımda. neyse uzmana sayende ulaştık :)
Canim merhabaYaa hiç haberimiz yok :) inşallah tutmuştur canımfriendlyfriendly gibi ilk aşılamada inşallah ♡ oda kayıp zaten nasıl geçiyosa hamişliği
Aa estağfurullah :) yaw ne uzmani kendimi tanıdığım için bana kolay geliyordu :)
Hani yazmışsınya gebeliği öğrenmek için alttan bakarken orası nasıl oluyosa öyle oluyo dedinya bende öyleydi hissettim diyorum işteNeyi hissettin kız :)
Ay iyiki etiketlemişim haberini alamycaktık. Ben görmedim yazdığnı hiç. İyisin dimi? Cinsiyet belli oldu mu :) korkuların geçti mi :) uzun süre göremeyince sorular birikti işte. Evet kürtajdan sonra korundum ama adetim gelecek diye iki üç gün korunmadım o tutmuş heralde. Bugun 5 hafta oldu haftaya kalp atışı için gideceğim duyarız insallah dua et unutma bizleri ❤ çünkü sen unutulmadın ❤Canim merhabafatmasecret19 insallah hayirlisiyla tutar canim. ZK_ASK cogu zaman göz atiyorum size aklimdasiniz hep hatta iki defada yazdim nasilsiniz aklimdasiniz diye pek cevap alamayinca en iyisi uzaktan takip edeyim dedim. Sen nasilsin hamileymissin insallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?