2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar 14+4 günlük hamileyim ilişkinin ertesi günü lekelenmem oldu şimdi de sabahlari kahverengi akintim oluyor çok az ama stres oldum Protestan kullanıyorum 5.haftadan beri iki hafta önce doktorum progestani bırakalım dedi gece lekelenmem oldu geri başladık ondan sonra oldu ilişkiyi yaşamadan önceki sabah olmuştu sağ sağlım kavussaydim evladıma hayırlısı ile

Canım ne sorucam sana :) hani bir ara parmakla rahimin aşağıda mı yukarda mı vs kontrol edip gebelik var mı yok mu tahmin yapıyordunuz ya o nasıldı? :)) benim aşağıda bence regl olucam demek sanırım
canım o konu ZK_ASK uzmanı diye hatırlıyorum ama yanılmıyorumdur inşallah. Canım konu şöyle yumurtlama ve gebeliklerde rahim yukarıda oluyormuş. Adete doğru aşağıda oluyormuş. ama gerçeklikğini bilmiyorum hiç kontrol etmedim.Ama doğruluk payı var gibi...

Ne güzel bir çift çizgi o inşallah iğneden değil gebeliktendir :) aşılama yaptırmanı neden tavsiye etmişti doktor kuzum sana?
İnş canım iğneden sonraki 8. Günüm ve sol kasığım ağrıyor canım bende çikolata kisti var herAlde o engelliyor o yüzden aşılama oldum canım

akşam bal tarçın çörekotu kürüne başlayacağım ve 10.günden itibaren de preseed kullanacağım bu ay bakalım neler olacak.
varsa başka tarifleriniz yapayım :)

Ay yok benim değil B Biravucmutluluk 'un uzmanlık alanıydı o. Ben hiç denemedim. Korkarım ben yapamam

akşam bal tarçın çörekotu kürüne başlayacağım ve 10.günden itibaren de preseed kullanacağım bu ay bakalım neler olacak.
varsa başka tarifleriniz yapayım :)
Baltarçınçörekotuna adetin 2.günü başlanıyor biliyosun dimi sabah akşam ye tahta kaşıkla. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dualar oku yaparken ve yerken :) yumurtlamaya girmeden önce beline yakı yapıştır sıcak tutsun yaksada çıkarma iki gün falan kalsın. Stresten uzak duruyoruz tabi :) başkada bol bol dua ♡ hepimiz için inşallah ❤

Sence de 8 güne göre koyu değil mi canım
Canım ben de birkez çatlatma iğnesi olmuştum ve dayanamayıp test yapmıştım 9. Gün gayet tek çizgiydi :)) ve senin bir önceki aşılamada da böyle olduğundan bana gebesin gibi geliyor. Şuan ezan okuyor burda inşallah gebeliktendir diye dua ediyorum sana

Yalnizkus05 sorduuu :) hemen aydınlat
Canım adete bir kaç gün kala vajina sertlesiyor ve rahim aşağı iniyor parmağınla baktığında parmağına yumuşak yarık brsey değerse bilki rahimdir o :) adet gelecek yok vajina yumuşak ve parmağınla baktığında elin boşluğa dusuyorsa hamilesin umarm anlarsın ilk ay bn brsey anlamamstm sonra kendini tanıdıkça anliyorsun Yalnizkus05

Gebelikte yumuşadığını bilmiyodum valla geçen gün farkettim aklıma senin söylediklerin geldi tabi elimi kolumu sokmadım bi yerime ama dokununca bile hissediyo insan. İlginnnççç

ZK_ASK kusura bakma canım öyle kalmış aklımda. neyse uzmana sayende ulaştık :)

Yaa hiç haberimiz yok :) inşallah tutmuştur canım friendlyfriendly gibi ilk aşılamada inşallah ♡ oda kayıp zaten nasıl geçiyosa hamişliği
Canim merhaba fatmasecret19 insallah hayirlisiyla tutar canim. ZK_ASK cogu zaman göz atiyorum size aklimdasiniz hep hatta iki defada yazdim nasilsiniz aklimdasiniz diye pek cevap alamayinca en iyisi uzaktan takip edeyim dedim. Sen nasilsin hamileymissin insallah?

Aa estağfurullah :) yaw ne uzmani kendimi tanıdığım için bana kolay geliyordu :)

canım bu söyledğin cok doğru bende elle kontrol etmedim hiç ama ilişkilerde hissediyorum. Yumurtlama zamanı daha rahat oluyor. adete yakın özellikle sıkıntılı. anlatamıyorum ama öyle işte:)

Ay iyiki etiketlemişim haberini alamycaktık. Ben görmedim yazdığnı hiç. İyisin dimi? Cinsiyet belli oldu mu :) korkuların geçti mi :) uzun süre göremeyince sorular birikti işte. Evet kürtajdan sonra korundum ama adetim gelecek diye iki üç gün korunmadım o tutmuş heralde. Bugun 5 hafta oldu haftaya kalp atışı için gideceğim duyarız insallah dua et unutma bizleri ❤ çünkü sen unutulmadın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…