2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kusura bakma canım kendi adıma en azından.. çünkü bu konuyle tanışmamın bir sebi sensin bir sebebi B Biravucmutluluk
sizin yazdıklarınızı takip ede ede bu sitede bende yer buldum sizin haberiniz yoktur belki :)

allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin, herşey yolunda umarım...

Hamilelik takvimini neden iptal ettin?

canım bu söyledğin cok doğru bende elle kontrol etmedim hiç ama ilişkilerde hissediyorum. Yumurtlama zamanı daha rahat oluyor. adete yakın özellikle sıkıntılı. anlatamıyorum ama öyle işte:)
Demi sert sert oluyor ilişkide. Bn işte hamile kaldığım ay adet zamnina yakın ilişkide de öyle olmadı :)

Bizi mi gözlüyordun bnde burayı hep okuyorum yeni haber olursa katılıyorum yoksa sadece okuyorum artk :)

Cok sevindim canim yaa bak Allah buyuk hemen tekrar nasip etti sana insallah saglikla gelir hepimizin bebekleri. Çok şükür her şey yolunda insallah saglikla devam eder. 20 gun sonra tekrar randevum cinsiyet o zaman belli olur insallah. Dr.a gittiginde beni de etiketle canim hayirli haberlerle geleceksin Allahin izniyle.

Canım tşk ederim inş vardır bilmiyorum valla sen hamile iken iğneden 8 gün sonra. Test yapmışnıydın Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş

Kusur olurmu canim sayfa kalabalik gozden kaçar nolucak gönüller bir olsun. Insallah sen de hayirli tez zamanda bebegine kavusursun.

Amin canim insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize. Rabbim sizlere de sagligiyla nasip etsin insallah.

Canım tşk ederim inş vardır bilmiyorum valla sen hamile iken iğneden 8 gün sonra. Test yapmışnıydın Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Amin insallah canim.

Ben adetin 3.gunu gonal f75 basladim adetin 6.gunu yumurtam 12mm; adetin 9.günü 17mm idi. 11.gün aksam 20.30 ovitrelle vurundum; 13.gün SALI 12.30da asilamam oldu. 20.gün kanda bhcg 0 cikti. 24.gün idrarda silik cizgi cikti 25.gün kanda bhcg 162 cikti bin şükür. Iyi haberini bekliyorum canim.

fatmasecret19 canım bu durumda senin gebe olma durumun cok yüksek cünkü sen 8. gün diyorsun ve koyu mkoyu iki çizgin var... hadi inşallah...

Ayy canım benim sağol açıklama için :)
Ben parmağımı falan sokmadım ama dediğin gibi kendimi tanımaya başladığımdan sertliği hissettim resmen silerken bile

Hoff bu ay da boş geçti desene

Ben parmağımı falan sokmadım ama dediğin gibi kendimi tanımaya başladığımdan sertliği hissettim resmen silerken bile

aa dur kuzu ya ne yaptın hemen daha senle test yapacağız... ben seni bekliyorum vallahi... umutsuzluk yok...bende de hiç belirti yok ne adete ne gebeliğe... üstüne üstük ay basında yapılan testimde prolaktin yüksek çıktı ilaç felanda kullanmadım umut dünyası işte bekliyorum sende umutla bekle..
neyse akşam bi bakım bende kontol edim :)

Ay inş canım ya ama umudum da Yok ya adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor

yakıyı da yapıştırayım dediğin gibi :) Rabbim bu ay güzüme güler inşallah :) dualarını eksik etme canım

Kısmet canm inslh nasip olur br an önce :)

Haha tamam sen de bak bakalım yumuşaktır inşallah Tamam tamam bekliyorum çıkmamış candan umut kesilmezmiş :)) gelmese de şu kırmızılar cumartesi test yapsak

Canım ne sorucam sana :) hani bir ara parmakla rahimin aşağıda mı yukarda mı vs kontrol edip gebelik var mı yok mu tahmin yapıyordunuz ya o nasıldı? :)) benim aşağıda bence regl olucam demek sanırım
benım bı ay hiç yok gıbı yukardaydı ne umutlanmıştım bılıyn mu o gun adet oldum pek guvenılır değil cnm o bazen asagada oluyo bazn yukarda

Ay inş canım ama adet ağrısı gibi ağrılarım var inş adet değildir korku sardı içimi valla

ya adet ağrısı gebelik ağrısı belirtiler hep aynı kim neye yorarsa artık. biraz sabırla zamana bırakınca olan oluyor görüyoruz. İnşallah yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…