Kalp atışını duyduktan sonra yapacağım inşallahhhHamilelik takvimini neden iptal ettin?
Adete kaç gün var canm?Haha tamam sen de bak bakalım yumuşaktır inşallahTamam tamam bekliyorum çıkmamış candan umut kesilmezmiş :)) gelmese de şu kırmızılar cumartesi test yapsak
İnş canım bakalım ne olacakya adet ağrısı gebelik ağrısı belirtiler hep aynı kim neye yorarsa artık. biraz sabırla zamana bırakınca olan oluyor görüyoruz. İnşallah yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız...
Senin şuan yaşadığın tüm belirtiler iğneden dolayı. Arkadaşımda çatlatma iğnesi etkisi 16.gün bile geçmedi. Göğsünde damarlar bile çıktı sık idrar alt karın ağrısı şişliği iştahsızlık bulantı baş ağrısı gözbebekleri kafam kadardı ne kadar belirti varsa hepsini yaşadı. Kan verdi negatif. Sonra adet oldu. Kasık ağrıların olması normal gebelikte ne yaşanıyosa şuan hepsinin olması normal. Bana kalırsa bir kaç gün daha bekle sabret. Şuan ikinci çizgi çok koyu çıkmış olsa gerçek değil o iğneden dolayı. Çünkü çatlatma iğnesinin bugun 8.günüyse küçük bi hesap yapalım. Çatlatma iğnesni vurunduktan 36 saat yani bir buçuk gün sonra yumurta çatlıyo ve aşılamayı yapmışlar. Aşılamanın 6.günü falan yani kısaca. Ve onun döllenmesi yerleşmesi kana karışması falan derken şuan için gerçekten çok erken öğrenmek. Bildiğime göre çatlatma iğnenin etkisi yavaş yavaş azalıyor kan temizleniyor. Eğer gebelik oluştuysa o kan değeri artıyo. Sonra idrara geçiyo. Şuan senin kanın çatlatma iğnesinden temizlenmedi daha. Ben 14.günü kan veryodum ama sen dilersen 13.günü kan ver varsa her türlü çıkacaktır. Aşılamada gebe kalma şansı inşallah artıyor. Allahın izniyle gebe kalacaksın sadece bukadar düşünme ayrıntıya dikkat etme. Akışına bırak. Rabbim mucızeni bize müjdelemeni nasip etsin bu hafta inşallah ❤Canım tşk ederim inş vardır bilmiyorum valla sen hamile iken iğneden 8 gün sonra. Test yapmışnıydın Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canım inş dua ediyorum tabi bir de sabır edebilirsem yaniSenin şuan yaşadığın tüm belirtiler iğneden dolayı. Arkadaşımda çatlatma iğnesi etkisi 16.gün bile geçmedi. Göğsünde damarlar bile çıktı sık idrar alt karın ağrısı şişliği iştahsızlık bulantı baş ağrısı gözbebekleri kafam kadardı ne kadar belirti varsa hepsini yaşadı. Kan verdi negatif. Sonra adet oldu. Kasık ağrıların olması normal gebelikte ne yaşanıyosa şuan hepsinin olması normal. Bana kalırsa bir kaç gün daha bekle sabret. Şuan ikinci çizgi çok koyu çıkmış olsa gerçek değil o iğneden dolayı. Çünkü çatlatma iğnesinin bugun 8.günüyse küçük bi hesap yapalım. Çatlatma iğnesni vurunduktan 36 saat yani bir buçuk gün sonra yumurta çatlıyo ve aşılamayı yapmışlar. Aşılamanın 6.günü falan yani kısaca. Ve onun döllenmesi yerleşmesi kana karışması falan derken şuan için gerçekten çok erken öğrenmek. Bildiğime göre çatlatma iğnenin etkisi yavaş yavaş azalıyor kan temizleniyor. Eğer gebelik oluştuysa o kan değeri artıyo. Sonra idrara geçiyo. Şuan senin kanın çatlatma iğnesinden temizlenmedi daha. Ben 14.günü kan veryodum ama sen dilersen 13.günü kan ver varsa her türlü çıkacaktır. Aşılamada gebe kalma şansı inşallah artıyor. Allahın izniyle gebe kalacaksın sadece bukadar düşünme ayrıntıya dikkat etme. Akışına bırak. Rabbim mucızeni bize müjdelemeni nasip etsin bu hafta inşallah ❤
Insallah vardir canim saglikla.Ay inş canım ya ama umudum da Yok ya adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor
3 gün kaldı canımAdete kaç gün var canm?
Him son iki gün bak canm :)3 gün kaldı canım
Ben korkuyorum walla canım. İnşallah korktuğum başıma gelmezBen hsg yi daha yeni çektirdim canım 2-3ay oluyor İnan hiç ağrı hissetmedim
Bende korka korka gittim dualar ettim canım eşimde göreve gitmişti tek başıma gittim sonra arkadaşımı aradım gel korkuydiye oda sağolsun geldi ben çıktım o taksi çağırmanın peşinde ağrıyor mu falan diye bende yürürüm ben dedim kız şok oldu o kadar rahat geçtiBen korkuyorum walla canım. İnşallah korktuğum başıma gelmez
Tamam bir de öyle yapayım :))Him son iki gün bak canm :)
Bende korka korka gittim dualar ettim canım eşimde göreve gitmişti tek başıma gittim sonra arkadaşımı aradım gel korkuydiye oda sağolsun geldi ben çıktım o taksi çağırmanın peşinde ağrıyor mu falan diye bende yürürüm ben dedim kız şok oldu o kadar rahat geçti
Htckbrysl ben de kasımda çekildim hiçbirşey hissetmedim normal muayene gibi geçti tüpler de açıkmış o yüzden belki de ama ben de tedirgindim echomarda yaptırdım yorumları iyiydi ve doktorum önermişti. Anadolu yaksında da olması lazım ama ya şubesi yok muymuş?
İnşallah benim korkum da boş kalır. Ama muayene bile ağrılı öyleyse diye düşününce korkuyorum hayırlısı bakalımBende korka korka gittim dualar ettim canım eşimde göreve gitmişti tek başıma gittim sonra arkadaşımı aradım gel korkuydiye oda sağolsun geldi ben çıktım o taksi çağırmanın peşinde ağrıyor mu falan diye bende yürürüm ben dedim kız şok oldu o kadar rahat geçti
Evet canım orayı çok övüyorlar bende duydum. Şişlide göztepe den servis varmış da benim çocuk da var saati uygun mu olur dönüş ağrı olursa nasıl olur diye tereddütlerim var o yüzden kararsız kararsız kaldım inşallah benim de herşey yolundadır da boşuna stres çekiyorum dur canım sağ olHtckbrysl ben de kasımda çekildim hiçbirşey hissetmedim normal muayene gibi geçti tüpler de açıkmış o yüzden belki de ama ben de tedirgindim echomarda yaptırdım yorumları iyiydi ve doktorum önermişti. Anadolu yaksında da olması lazım ama ya şubesi yok muymuş?
canım Echomar dediğiniz özel göztepe hastanesi olmalı, orada Gülşen Barçınlı diye bir doktor var. mükemmel bir kadın. çok iyi inceliyor,seninle heyecanlanıyor,seninle panik oluyor.. tavsiye edeerim.Evet canım orayı çok övüyorlar bende duydum. Şişlide göztepe den servis varmış da benim çocuk da var saati uygun mu olur dönüş ağrı olursa nasıl olur diye tereddütlerim var o yüzden kararsız kararsız kaldım inşallah benim de herşey yolundadır da boşuna stres çekiyorum dur canım sağ ol
Merhaba canım nasılsın uzun Zaman oldu görüşmeyeli nasıl gidiyor çalışmalar ben aşılama yaptırdım iğneden sonraki 8. Günüm senin nasıl ne durumdasın inş güzel haberler vardırcanım Echomar dediğiniz özel göztepe hastanesi olmalı, orada Gülşen Barçınlı diye bir doktor var. mükemmel bir kadın. çok iyi inceliyor,seninle heyecanlanıyor,seninle panik oluyor.. tavsiye edeerim.
selam canımmm inşallah tutar aşılaman dualarım seninle, ben de hamileyim çok şükür ama hala riski dönemleri atlatamadımMerhaba canım nasılsın uzun Zaman oldu görüşmeyeli nasıl gidiyor çalışmalar ben aşılama yaptırdım iğneden sonraki 8. Günüm senin nasıl ne durumdasın inş güzel haberler vardır
Ay canım çok sevindim senin adına kaç haftalık neden riskli dedin canım inş sağlıklı ilerler tatlım çok tşk ederim bende günlerim test yapmakla ve umut etmekle geçiyor canım iğneden sonraki 8. Günüm testi yaptım ama hala iğne etkisi var herAldeselam canımmm inşallah tutar aşılaman dualarım seninle, ben de hamileyim çok şükür ama hala riski dönemleri atlatamadımçok korku dolu geçiyor süreç vallahi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?