- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Gönderdiğim resim bir yarım saat sonrakinin si şimdiki ise ilk 5 dakika içinde çıkanselam canımmm inşallah tutar aşılaman dualarım seninle, ben de hamileyim çok şükür ama hala riski dönemleri atlatamadımçok korku dolu geçiyor süreç vallahi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
selam canımmm inşallah tutar aşılaman dualarım seninle, ben de hamileyim çok şükür ama hala riski dönemleri atlatamadımçok korku dolu geçiyor süreç vallahi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Bilmiyorum canım ya mail attım göztepe hastanesi için geçen ay atmıştım yani bu ay yaptıracağım diye şişli de yaptırıyoruz demişlerdi bilmiyorum tekrar görüşmek lazım teşekkür ler doktor önerisi içincanım Echomar dediğiniz özel göztepe hastanesi olmalı, orada Gülşen Barçınlı diye bir doktor var. mükemmel bir kadın. çok iyi inceliyor,seninle heyecanlanıyor,seninle panik oluyor.. tavsiye edeerim.
Çok şükür pozitif canım şükürler olsn Rabbimecanım hadi hayırlı olsun, Allah yüzünü güldürmeye devam etsin güzel haberlerini bekliyoruz...
Bat seninle aynı gündü benim Birgün erken geldiÇok şükür pozitif canım şükürler olsn Rabbimeinşallh geçenki gibi olmaz sağlıkla büyür
Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah canımÇok şükür pozitif canım şükürler olsn Rabbimeinşallh geçenki gibi olmaz sağlıkla büyür
Çok şükür pozitif canım şükürler olsn Rabbimeinşallh geçenki gibi olmaz sağlıkla büyür
canım var gibi duruyor inşallah sağlıkla gelir bebeğin dualarım seninle.Gönderdiğim resim bir yarım saat sonrakinin si şimdiki ise ilk 5 dakika içinde çıkan
canımm daha önceki düşüğüm 8.haftalıkken olmuştu, şu anda da 8. haftamdayım, doktor en riskli hafta dedi özellikle bu hafta için o yüzden gerginim.Ne riskin var canım kaç haftalıksınız
Amin canım sağolasın inş senin de sağlıklı şekilde devam eder gebeliğin benim bugün 9. Günüm sence hangi resimdeki test daha koyucanım var gibi duruyor inşallah sağlıkla gelir bebeğin dualarım seninle.
2. resimdeki daha koyu gibi geldi canımmmAmin canım sağolasın inş senin de sağlıklı şekilde devam eder gebeliğin benim bugün 9. Günüm sence hangi resimdeki test daha koyu
2. Resim bugün yaptığım diğeri dün yaptığımdı canım iğnenin etkisi olsa giderek silikleşmesi gerekmez miydi2. resimdeki daha koyu gibi geldi canımmm
canım iğne ile ilgili hiçbir bilgim yok ama mantıken giderek silikleşmesi lazımdı. bir kan versen belli olmaz mı2. Resim bugün yaptığım diğeri dün yaptığımdı canım iğnenin etkisi olsa giderek silikleşmesi gerekmez miydi
Vericem canım ama bir kaç gün daha takip edip öyle vermek istiyorum tşk ederim yorumun içincanım iğne ile ilgili hiçbir bilgim yok ama mantıken giderek silikleşmesi lazımdı. bir kan versen belli olmaz mı
Günaydın canım nasılsınGünaydın güzeller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?