2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

selam canımmm inşallah tutar aşılaman dualarım seninle, ben de hamileyim çok şükür ama hala riski dönemleri atlatamadım çok korku dolu geçiyor süreç vallahi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Gönderdiğim resim bir yarım saat sonrakinin si şimdiki ise ilk 5 dakika içinde çıkan

Eklentiler

• IMG_2956.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
selam canımmm inşallah tutar aşılaman dualarım seninle, ben de hamileyim çok şükür ama hala riski dönemleri atlatamadım çok korku dolu geçiyor süreç vallahi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Ne riskin var canım kaç haftalıksınız

Canlarim giremiyorum yolculuga cikacagiz hazirliklar son gaz devam firsatim olmuyor....

Nasilsiniz napiyorsunuz ??
Bahar havasi muhtesem 2 gundur gunes kendini gosterdi nasilda mutluyum stresleri atalim kizlar kis modundan cikalim yazinkeyfini cikarip degerini.bilelim...

Insss guzel haberler okumaya devam.edriz:)

canım Echomar dediğiniz özel göztepe hastanesi olmalı, orada Gülşen Barçınlı diye bir doktor var. mükemmel bir kadın. çok iyi inceliyor,seninle heyecanlanıyor,seninle panik oluyor.. tavsiye edeerim.
Bilmiyorum canım ya mail attım göztepe hastanesi için geçen ay atmıştım yani bu ay yaptıracağım diye şişli de yaptırıyoruz demişlerdi bilmiyorum tekrar görüşmek lazım teşekkür ler doktor önerisi için

Günaydın kızlar,

Yalnizkus05 canım ben dün baktım ama tabi anlamadım heralde yani benimkide aşağıda...
Neyse dün gece cok kötü oldum dedim sanırım adet oldum ama gelen giden yok. Çok entresan benim adetin birinci günü çok kıvrandırır, kabız olurum ve bacaklarım kramp girer. dün akşam bütün geceyi böyle geçirdim ama gelen giden yok.
Doğrusu yumurtlamama göre dün olmam da gerekiyordu. Neyse bekleyeyim... Ne olcak çok merak ediyommm

canım var gibi duruyor inşallah sağlıkla gelir bebeğin dualarım seninle.
Amin canım sağolasın inş senin de sağlıklı şekilde devam eder gebeliğin benim bugün 9. Günüm sence hangi resimdeki test daha koyu

Eklentiler

• IMG_2956.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_2990.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
Güzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte. Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…