- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
İyiyim canım idare ediyoruz sen nasılsın?Günaydın canım nasılsın
günaydın canım testin bayağı koyu bugün sanmıyorum iğnenin etkisiyle bu kadar koyu olacağını2. Resim bugün yaptığım diğeri dün yaptığımdı canım iğnenin etkisi olsa giderek silikleşmesi gerekmez miydi
Bende iyiyim çok şükür canım yeniden hamile kalmaya çalışıyorum inş bu ay bebeğim benimledirİyiyim canım idare ediyoruz sen nasılsın?
Testlerini gördüm canım. Düne göre daha koyu olmuş bence hamilesin. İnşallah öyledirBende iyiyim çok şükür canım yeniden hamile kalmaya çalışıyorum inş bu ay bebeğim benimledir
Canım inş dediğin doğrudur iğneden sonraki 9. Gün bugün herAlde bu kadar koyu olmazdı demi bir önceki hamileliğimde de erken öğrenmiştim ama yavrumu kaybettim kalbi durmuştu kürtaj oldum aralık ayında o yüzden erken öğrenirsem pıhtılaşmaya karşı doktorum ilaç verecek olabilme ihtimali var dddi inş benimledirgünaydın canım testin bayağı koyu bugün sanmıyorum iğnenin etkisiyle bu kadar koyu olacağını
Bence gebelik var
Canım inş öyledir çatlatma iğnesi oldum yalnız bugün 9. Gün ve aşılama da yapıldıTestlerini gördüm canım. Düne göre daha koyu olmuş bence hamilesin. İnşallah öyledir
Canım o polen alerjisi bende de var bana doktor dışarıya çok çıkmamaya çalış demişti ama çalıştığım için mecburdum o zaman eve gelince banyo yap üzerine yapışan polenler gitsin demiştiGüzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte.Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim
Geçmiş olsun öncelikleCanım inş dediğin doğrudur iğneden sonraki 9. Gün bugün herAlde bu kadar koyu olmazdı demi bir önceki hamileliğimde de erken öğrenmiştim ama yavrumu kaybettim kalbi durmuştu kürtaj oldum aralık ayında o yüzden erken öğrenirsem pıhtılaşmaya karşı doktorum ilaç verecek olabilme ihtimali var dddi inş benimledir
Evet canım bu sefer gittiğimde öyle demişti doktor aşılama sırasında inş canım bir iki gün daha bekleyip eğer koyulaşırsa gidip kan vercem çünkü kaybetmek hem fiziksel hem psikolojik çok yordu beni bu arada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için Allahım senin evladını sana bağışlasınGeçmiş olsun öncelikle
Bildiğim kadarıyla 10. Günü etkisini kaybediyor
Madem böyle bir ihtimal var yarın kan verebilirsin mutlaka çıkar
Bu arada iğnenin etkisi olsaydı ertesi güne daha silikleşirdi koyulaşma olmaz
Hmmm hemen duşa girip bir deneyeyim o zaman kuzum sağolasın.Canım o polen alerjisi bende de var bana doktor dışarıya çok çıkmamaya çalış demişti ama çalıştığım için mecburdum o zaman eve gelince banyo yap üzerine yapışan polenler gitsin demişti
Günaydın kızlar,
Yalnizkus05 canım ben dün baktım ama tabi anlamadım heralde yani benimkide aşağıda...
Neyse dün gece cok kötü oldum dedim sanırım adet oldum ama gelen giden yok. Çok entresan benim adetin birinci günü çok kıvrandırır, kabız olurum ve bacaklarım kramp girer. dün akşam bütün geceyi böyle geçirdim ama gelen giden yok.
Doğrusu yumurtlamama göre dün olmam da gerekiyordu. Neyse bekleyeyim... Ne olcak çok merak ediyommm
Ben de bu sabah banyo yaparken bakacaktım güya unuttum
Ama senin belirtiler bana umut verdi şuan hadi inşallah gebeliktendircuma günü mü yapsan acaba sen testi gelmezse
Günaydın kızlar
fatmasecret19 canım bence hamilesin inşaallah git gide koyulaşır çift çizgin
yanne bi iki güne test yapsana merakta kaldık iyice
Yalnizkus05 hadi bakalım sendende bekliyorum güzel haberler
Test falan yapsana canım çok merak ettim :)Günaydın kızlar,
Yalnizkus05 canım ben dün baktım ama tabi anlamadım heralde yani benimkide aşağıda...
Neyse dün gece cok kötü oldum dedim sanırım adet oldum ama gelen giden yok. Çok entresan benim adetin birinci günü çok kıvrandırır, kabız olurum ve bacaklarım kramp girer. dün akşam bütün geceyi böyle geçirdim ama gelen giden yok.
Doğrusu yumurtlamama göre dün olmam da gerekiyordu. Neyse bekleyeyim... Ne olcak çok merak ediyommm
Son 2 günhem hiç umudum yok hem ah olabilir mi ki diyorum görücez bakalım
yanne 1 mayısa doktor randevusu aldım bu arada gebelik olursa onun için giderim olmazsa da adetin 3. Günü olacak belki klomen falan verir bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Test falan yapsana canım çok merak ettim :)
Bilinmezlik de zor canım ya , idrar da çıksın kan için bi gün beklersin :)vallahi bende yapım diyorum ama ne bilim duruyorum. Şimdi idrar da çıkar mı? Kan içinde ofisteyim çıkamam.
Sabah niyeti bozdum hastenenin kapısından döndüm ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?