2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

günaydın canım testin bayağı koyu bugün sanmıyorum iğnenin etkisiyle bu kadar koyu olacağını
Bence gebelik var
Canım inş dediğin doğrudur iğneden sonraki 9. Gün bugün herAlde bu kadar koyu olmazdı demi bir önceki hamileliğimde de erken öğrenmiştim ama yavrumu kaybettim kalbi durmuştu kürtaj oldum aralık ayında o yüzden erken öğrenirsem pıhtılaşmaya karşı doktorum ilaç verecek olabilme ihtimali var dddi inş benimledir

Canım o polen alerjisi bende de var bana doktor dışarıya çok çıkmamaya çalış demişti ama çalıştığım için mecburdum o zaman eve gelince banyo yap üzerine yapışan polenler gitsin demişti

Geçmiş olsun öncelikle
Bildiğim kadarıyla 10. Günü etkisini kaybediyor
Madem böyle bir ihtimal var yarın kan verebilirsin mutlaka çıkar
Bu arada iğnenin etkisi olsaydı ertesi güne daha silikleşirdi koyulaşma olmaz

Evet canım bu sefer gittiğimde öyle demişti doktor aşılama sırasında inş canım bir iki gün daha bekleyip eğer koyulaşırsa gidip kan vercem çünkü kaybetmek hem fiziksel hem psikolojik çok yordu beni bu arada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için Allahım senin evladını sana bağışlasın

Ben de bu sabah banyo yaparken bakacaktım güya unuttum

Ama senin belirtiler bana umut verdi şuan hadi inşallah gebeliktendir cuma günü mü yapsan acaba sen testi gelmezse

Ben de bu sabah banyo yaparken bakacaktım güya unuttum

Ama senin belirtiler bana umut verdi şuan hadi inşallah gebeliktendir cuma günü mü yapsan acaba sen testi gelmezse

canım sorma bende sabah 4 de uyandım tüm ağrılara rağmen adet olmayışıma cok şaşırdım.
Ay ne bilim bak okadar gebe kaldım. böyle bişey olmadı. umut dünyası ama sanki kendi kendimi heveslendiriyorum gibi geliyor.
sher33 canım zaten zor dayanırım ben sabah az kalsın hasteneye gidiyordum kanda baktırmak için. Hatta gittim hastane kapısından döndüm. kızım gaza getirme kendini diyerek söylene söylene işe geldim...

Son 2 gün hem hiç umudum yok hem ah olabilir mi ki diyorum görücez bakalım
yanne 1 mayısa doktor randevusu aldım bu arada gebelik olursa onun için giderim olmazsa da adetin 3. Günü olacak belki klomen falan verir bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Test falan yapsana canım çok merak ettim :)

benimde endokronji randevum 2 Mayıs :) bende adetin 3. gününe denk getiririm diye umut ediyordum...
iyi yapmışsın olumsuz olursa yeni ayda zaman kaybetmemekte fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…