- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
İnş canım küretajdan sonra insan güzel haberi yeniden almak için çok sabırsız oluyorGunaydin canlarr
fatmasecret19 cnm bana gorede bugunki testin daha koyu gözüktü ve mantıken dediğin gibi siliklesmesi lazımdı. İnsAllah bebeğin habercisidir
Bilinmezlik de zor canım ya , idrar da çıksın kan için bi gün beklersin :)
İnş canım sabırsızlanıyorum elimde değil diğerini de erken öğrenmiştim bu sefer bir de pıhtılaşmaya karşı ilaç da verebilirim demişti doktorum bakalımGünaydın kızlar
fatmasecret19 canım bence hamilesin inşaallah git gide koyulaşır çift çizgin
yanne bi iki güne test yapsana merakta kaldık iyice
Yalnizkus05 hadi bakalım sendende bekliyorum güzel haberler
Valla canım 2-3 saatlik idrar tutumu yeterli diye biliyorum ben amaya sabahtan beri kafamda var alım yapım test diye ama idrar tumak gerekir mi? en son saat 8 de çıktım tuvalete
merhaba kızlar :)
bal tarçın çörek otuna başladım dün akşam :) fındık fıstık falan oh mis :) haftaya pazar da kaplıcaya gidiyorum :) tam yumurtlama zamanıma denk geliyor :) eee daha ne olsun
al benden de o kadarİnş canım sabırsızlanıyorum elimde değil diğerini de erken öğrenmiştim bu sefer bir de pıhtılaşmaya karşı ilaç da verebilirim demişti doktorum bakalım
Senin de mi troid vardı canım? Benim haşimatom varbenimde endokronji randevum 2 Mayıs :) bende adetin 3. gününe denk getiririm diye umut ediyordum...
iyi yapmışsın olumsuz olursa yeni ayda zaman kaybetmemekte fayda var..
Valla canım 2-3 saatlik idrar tutumu yeterli diye biliyorum ben ama
Senin de mi troid vardı canım? Benim haşimatom var
Ayhh çok heycanlıya allahım hayırlısı söyle yapalım ozaman sabahtan beri yiyip içiyorum. Saat 1 e kadar tutim ben idrarımı bir test alım bu arada kısmetimizde ne varsa o artık....
Ayhh çok heycanlı
Olsun üç dört saat yeter yaya sabahtan beri kafamda var alım yapım test diye ama idrar tumak gerekir mi? en son saat 8 de çıktım tuvalete
Olsun üç dört saat yeter ya
Kız o kadar gitmişsin bi kan vereydin yaa neyse bekleyelim canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olsuncanım sorma bende sabah 4 de uyandım tüm ağrılara rağmen adet olmayışıma cok şaşırdım.
Ay ne bilim bak okadar gebe kaldım. böyle bişey olmadı. umut dünyası ama sanki kendi kendimi heveslendiriyorum gibi geliyor.
sher33 canım zaten zor dayanırım ben sabah az kalsın hasteneye gidiyordum kanda baktırmak için. Hatta gittim hastane kapısından döndüm. kızım gaza getirme kendini diyerek söylene söylene işe geldim...
tamam şimdi öğlen gidip alcam test yapcam saat 1 gibi. yazarım buradan artık. olumlu olumsuz kısmetimizde ne varsa ...
Kırmızıları görmedikçe umut var demektir benim bugün randevum var klomene başlayacağız herhalde bi yanım çok heyecanlı bi yanım saçmalama 1.5yılı geçti hala ne heyecanı diyorSon 2 günhem hiç umudum yok hem ah olabilir mi ki diyorum görücez bakalım
yanne 1 mayısa doktor randevusu aldım bu arada gebelik olursa onun için giderim olmazsa da adetin 3. Günü olacak belki klomen falan verir bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Keçi boynuzu da al eşinede onu kullan bu ay ben bide öyle deneyeceğimmerhaba kızlar :)
bal tarçın çörek otuna başladım dün akşam :) fındık fıstık falan oh mis :) haftaya pazar da kaplıcaya gidiyorum :) tam yumurtlama zamanıma denk geliyor :) eee daha ne olsun
Bekliyoruzz cnm insAllah güzel haberle gelirsin
Resmini at testini yaptıktan sonra
canımm daha önceki düşüğüm 8.haftalıkken olmuştu, şu anda da 8. haftamdayım, doktor en riskli hafta dedi özellikle bu hafta için o yüzden gerginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?