2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

allah razı olsun vallahi canım
Gözün aydın canım hissediyordum ama söylemiyordum :) Hadi kan vermeye :) Çok tebrik ederim :) Veee yine dayanamayıp testi yapmışsın

allah razı olsun canım vallahi inşallah bu sefe ryüzüm güler kuru heyecan olmaz... dua edin lütfen... hepiniz çok ihtiyacım var...

allah razı olsun vallahi canım

allah razı olsun canım vallahi inşallah bu sefe ryüzüm güler kuru heyecan olmaz... dua edin lütfen... hepiniz çok ihtiyacım var...
İnşallah canım bu sefer yüzün güler inşallah :) Rabbim seni de bebeğini de korusun. Sıkı sıkı tutunsun annesine.

Yaaaaaaa gözümüz aydın
Valla içim hep kıpır kıpırdı çok sevindim çokkkkkkk dualarımız kabul olduuuu sabah hastaneye kadar gitmişsin nasıl döndün diycektim ama işte umutsuz olduğun anda geliyo bu bebişler. . . Doktordu kontroldü randevuydu prolaktin vs bakk hepsi birer bahaneymişşş , iş çıkışı doğru kan vermeye ❤ birdeee ilk idrar olmamasına rağmen çokmu çok güzel bi çizgi ❤ Allahım burdakii herkese nasip etsin Nisaberatim de içimi çok kıpırdatıyo hadi hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…