- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
İnş hayırlısı olur ve güzel sonuç alırsın canım dualarım seninleya allahım hayırlısı söyle yapalım ozaman sabahtan beri yiyip içiyorum. Saat 1 e kadar tutim ben idrarımı bir test alım bu arada kısmetimizde ne varsa o artık....
İnş hayırlısı olur ve güzel sonuç alırsın canım dualarım seninle
Bekliyorum canım ,hayırlısı olsun inştamam şimdi öğlen gidip alcam test yapcam saat 1 gibi. yazarım buradan artık. olumlu olumsuz kısmetimizde ne varsa ...
Kuzum sonuca beni etiketle çatlarım meraktan şimdi doktora gidiyorum göremem belkiallah razı olsun canım benim sağol, sağolun hepiniz...
aminnnn canım aminnnnnn cümlemizin inşallahİnşallah allah muradına kavuştursun canım :)
kullanıyoruz canım onu . :) sağolKeçi boynuzu da al eşinede onu kullan bu ay ben bide öyle deneyeceğim
Gözün aydın canım hissediyordum ama söylemiyordum :) Hadi kan vermeye :) Çok tebrik ederim :) Veee yine dayanamayıp testi yapmışsınkızlar allah aşkına sevincim kursağımda kalmaz ise testim eskte silik ikinci çizgi çıktı....
sher33 Yalnizkus05 TUBA48 fatmasecret19 okeanoss00 Nisaberatim ZK_ASK Eki Görüntüle 1987525 Eki Görüntüle 1987525
Gözün aydın canım hissediyordum ama söylemiyordum :) Hadi kan vermeye :) Çok tebrik ederim :) Veee yine dayanamayıp testi yapmışsın
canımm tebrik ederim gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım bu sefer yüzün güler inşallah :) Rabbim seni de bebeğini de korusun. Sıkı sıkı tutunsun annesine.allah razı olsun vallahi canım
allah razı olsun canım vallahi inşallah bu sefe ryüzüm güler kuru heyecan olmaz... dua edin lütfen... hepiniz çok ihtiyacım var...
RABBİİİMMMM HÜSRANA UĞRATMASIN İNŞALLAH ALLAHIMIN İZNİYLE HAMİLESİNDİR... ALLAHA EMENAT .... KAN VER Bİ DEĞERE BAKSINLAR AYYYY İNŞALLLAH HAMİLESİNDİR İNŞALLAHHH
kızlar allah aşkına sevincim kursağımda kalmaz ise testim eskte silik ikinci çizgi çıktı....
sher33 Yalnizkus05 TUBA48 fatmasecret19 okeanoss00 Nisaberatim ZK_ASK Eki Görüntüle 1987525 Eki Görüntüle 1987525
İyi ki yaptın bak , hayırlı olsun canım ,çok sevindim :))
Yaaaaaaakızlar allah aşkına sevincim kursağımda kalmaz ise testim eskte silik ikinci çizgi çıktı....
Yaaa gözlerim doldu vallahi çok şükür demiştim bakkızlar allah aşkına sevincim kursağımda kalmaz ise testim eskte silik ikinci çizgi çıktı....
Oyyy maşallah canım belli valla çoook sevindim canım ya hadi inş
Bence kan testi de ver canım yarın hem biraz daha artar tabi dayanabilirsen çok mutlu oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?