2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah canm nasıp tabıkı yanne cok mutluboldum bn sana dememişmydm test tap dıye harıka ya cok şükür bak herşey mazeret nasıbımızı alyrz canm opuyyyrrmm

inşallah canm nasıp tabıkı yanne cok mutluboldum bn sana dememişmydm test tap dıye harıka ya cok şükür bak herşey mazeret nasıbımızı alyrz canm opuyyyrrmm

En kısa sürede darısı başına canım evet söyledin sen benden daha cok inandın vallahi...allah razı olsun...

Bana bi enerji geliyo çok güzel bi değer çıkacak kanda inşallah :)) yanne
canım umarım öyle olur akşama testi yaptırırım sonucuda atarım... vallahi allah razı olsun dualarını hiç eksik etmedin.

Şimdi akşam olmak bilmez mesai bitse de kan vermeye koşsan @yanne

canım darısı senin başına hadi senden de güzel haberler bekliyorum... Allah seninde yüzünü en kısa sürede güldürsün hayırlısıyla... sağol canım...

Bence kan testi de ver canım yarın hem biraz daha artar tabi dayanabilirsen çok mutlu oldum ya

canım hadi güzel heberler senden de alacağız inşallah... cok sağol cok sağolasın allah seninde yüzünü güldürsün...

İyi ki yaptın bak , hayırlı olsun canım ,çok sevindim :))

biraz gaza ihtiyacım vardı yapmak için yoksa ben beklerdim okadar umutsuzdum negatif göreceğime... ama neyse sende vesile oldun allah razı olsun... sağol canım bebişinle sana güzel bir gebelik süreci diliyorum Allahımdan sağlıkla kucağına al canım...

Amaann Allahiimm! Nasill sevinndiiimm nasıl bilemezsin caniimm Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin insAllaah, sagsalim yavrunun kucağına alırsın inşallah

canım benim vallahi hep destek oldun allah sende de razı olsun... İnşallah canım İnşallah...

İnşallah canım bu sefer yüzün güler inşallah :) Rabbim seni de bebeğini de korusun. Sıkı sıkı tutunsun annesine.
allah hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımıza sağ salim kavuştursun.....
ağlıyorum resmen sağolun hepiniz varolun...

Yaaa gözlerim doldu vallahi çok şükür demiştim bak

Allah hüsrana uğratmadı inşallah kanda da çıkacak yuppppiii yaa

bu arada kız bak ben dun baktım benimde aşağıda gibiydi sakın umudunu yitirme olur mu? kendini iyi hissetiğin bi zamnda da yap testini.. İnşallah sende güzel heberler vereceksin...
bu arada benim en büyük belirtim ctesi gecesinden beri her gece saçma sapan birbirinden alakasız hatta bir gece 3 tane rüya görmek... ve gerçekten hiç anlamları yoktu... dün gece gördüğüm saksıya cicekler ekiyordum 4-5 tane onun anlamı da müjdeli haber almak evlat vs.. idi..aldım müjdemi umarım sonraki süreçlerde de allah yüzümü güldürsün.

arayınca konuşamadım canm pek bılıyrsun durumu inşallah kan sonucunda cok guzel olcak saglıklı guzel bi bebiş olcak

kızlar bişey oluyo ben dıyorumkı acabamı tuttumukı sonra bişey oluyo ve yok bu ayda olmadı dıyorum dun cok pozıtıftm sankı içim cıvıl cıvıldı bu gun aşırı negatıfımmm içim puffff
o yuzdn sacımı boycm sitresımı bı atamda gelemmm

Ya bebek varsa? Boya zararlı. Öğrenince boya bence.

Boşuna konuşmuyorum ben bak seninde başına gelmiş buda yeni totemim hergün saçma rüyalar görmek gebelik belirtisi !

Saç boyası konusunda bilimsel bi açıklama yok ben boyatıyorum oğlumda da ayda düzenli dip boyatmıştım

Boşuna konuşmuyorum ben bak seninde başına gelmiş buda yeni totemim hergün saçma rüyalar görmek gebelik belirtisi !
Ben de hiç rüya görmedim. Hala da gördüğüm söylenemez. Bir kez oğlum olacağını gördüm iki kez de o oğlanı emzirdim. 3 buçuk aylık hamileyim gördüğüm rüya sayısı 3

canım bende öyle geldim gittim biliyorsun oyalan biraz bakalım, İnşallah sende güzel heberler vereceksin..

yanne tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıklı gebelik olur allahım mutluluğunu yarıda kesmesin
En kısa zamanda diğer arkadaşlardan da aynı müjdeli haberleri almak nasip olur

allah razı olsun canım benim sağolasın amin amin canım benim...Allah herkese isteyen herkese nasip etsin en güzelini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…