Ederim canım inş gülen bir çift göz daha çoğalır inşallah razı olsun vallahi canım
allah razı olsun canım vallahi inşallah bu sefe ryüzüm güler kuru heyecan olmaz... dua edin lütfen... hepiniz çok ihtiyacım var...
Darısı başına inşallahhhh hepimiz beraber ilerleyelim hamişlikte güzel haberlerle ❤Ederim canım inş gülen bir çift göz daha çoğalır inş
inşallah canm nasıp tabıkıYaaaaaaagözümüz aydın
Valla içim hep kıpır kıpırdı çok sevindim çokkkkkkk dualarımız kabul olduuuu sabah hastaneye kadar gitmişsin nasıl döndün diycektim ama işte umutsuz olduğun anda geliyo bu bebişler. . . Doktordu kontroldü randevuydu prolaktin vs bakk hepsi birer bahaneymişşş , iş çıkışı doğru kan vermeye ❤ birdeee ilk idrar olmamasına rağmen çokmu çok güzel bi çizgi ❤ Allahım burdakii herkese nasip etsinNisaberatim de içimi çok kıpırdatıyo hadi hayırlısı :))
inşallah canm nasıp tabıkıyanne cok mutluboldum bn sana dememişmydm test tap dıye harıka ya cok şükür bak herşey mazeret nasıbımızı alyrz canm opuyyyrrmm
canım umarım öyle olur akşama testi yaptırırım sonucuda atarım... vallahi allah razı olsun dualarını hiç eksik etmedin.Bana bi enerji geliyo çok güzel bi değer çıkacak kanda inşallah :))yanne
Şimdi akşam olmak bilmez mesai bitse de kan vermeye koşsan@yanne
Bence kan testi de ver canım yarın hem biraz daha artar tabi dayanabilirsen çok mutlu oldum ya
İyi ki yaptın bak , hayırlı olsun canım ,çok sevindim :))
Amaann Allahiimm! Nasill sevinndiiimm nasıl bilemezsin caniimmRabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin insAllaah, sagsalim yavrunun kucağına alırsın inşallah
allah hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımıza sağ salim kavuştursun.....İnşallah canım bu sefer yüzün güler inşallah :) Rabbim seni de bebeğini de korusun. Sıkı sıkı tutunsun annesine.
canımm tebrik ederim gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaa gözlerim doldu vallahi çok şükür demiştim bak
Allah hüsrana uğratmadı inşallah kanda da çıkacak yuppppiii yaa
arayınca konuşamadım canm pek bılıyrsun durumu inşallah kan sonucunda cok guzel olcak saglıklı guzel bi bebiş olcakEn kısa sürede darısı başına canım evet söyledin sen benden daha cok inandın vallahi...allah razı olsun...
canım umarım öyle olur akşama testi yaptırırım sonucuda atarım... vallahi allah razı olsun dualarını hiç eksik etmedin.
canım darısı senin başına hadi senden de güzel haberler bekliyorum... Allah seninde yüzünü en kısa sürede güldürsün hayırlısıyla... sağol canım...
canım hadi güzel heberler senden de alacağız inşallah... cok sağol cok sağolasın allah seninde yüzünü güldürsün...
biraz gaza ihtiyacım vardı yapmak için yoksa ben beklerdim okadar umutsuzdum negatif göreceğime... ama neyse sende vesile oldun allah razı olsun... sağol canım bebişinle sana güzel bir gebelik süreci diliyorum Allahımdan sağlıkla kucağına al canım...
canım benim vallahi hep destek oldun allah sende de razı olsun... İnşallah canım İnşallah...
allah hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımıza sağ salim kavuştursun.....
ağlıyorum resmen sağolun hepiniz varolun...
Ya bebek varsa? Boya zararlı. Öğrenince boya bence.kızlar bişey oluyo ben dıyorumkı acabamı tuttumukı sonra bişey oluyo ve yok bu ayda olmadı dıyorum dun cok pozıtıftm sankı içim cıvıl cıvıldı bu gun aşırı negatıfımmm içim puffff
o yuzdn sacımı boycm sitresımı bı atamda gelemmm
bu arada kız bak ben dun baktım benimde aşağıda gibiydi sakın umudunu yitirme olur mu? kendini iyi hissetiğin bi zamnda da yap testini.. İnşallah sende güzel heberler vereceksin...
bu arada benim en büyük belirtim ctesi gecesinden beri her gece saçma sapan birbirinden alakasız hatta bir gece 3 tane rüya görmek... ve gerçekten hiç anlamları yoktu... dün gece gördüğüm saksıya cicekler ekiyordum 4-5 tane onun anlamı da müjdeli haber almak evlat vs.. idi..aldım müjdemi umarım sonraki süreçlerde de allah yüzümü güldürsün.
Ben saçları boyatacaktım öğrenince kaldı valla :)) 9 ay boyunca mı boyatılmıyoYa bebek varsa? Boya zararlı. Öğrenince boya bence.
Ben de hiç rüya görmedim. Hala da gördüğüm söylenemez. Bir kez oğlum olacağını gördüm iki kez de o oğlanı emzirdim. 3 buçuk aylık hamileyim gördüğüm rüya sayısı 3Boşuna konuşmuyorum ben bak seninde başına gelmiş buda yeni totemim hergün saçma rüyalar görmek gebelik belirtisi !
3 aydan sonra bitkisel boyalarla boyayın diyor doktorlar. Benim saçımda boya yok o konuda rahatım :)Ben saçları boyatacaktım öğrenince kaldı valla :)) 9 ay boyunca mı boyatılmıyo
kızlar bişey oluyo ben dıyorumkı acabamı tuttumukı sonra bişey oluyo ve yok bu ayda olmadı dıyorum dun cok pozıtıftm sankı içim cıvıl cıvıldı bu gun aşırı negatıfımmm içim puffff
o yuzdn sacımı boycm sitresımı bı atamda gelemmm
yanne tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıklı gebelik olur allahım mutluluğunu yarıda kesmesin
En kısa zamanda diğer arkadaşlardan da aynı müjdeli haberleri almak nasip olur
Bende yılda bir boyarım3 aydan sonra bitkisel boyalarla boyayın diyor doktorlar. Benim saçımda boya yok o konuda rahatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?