- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Boyama o zaman ne gerek var. Saç dökülmelerin çok azalacak yakında multivitaminler sağolsun :))Bende yılda bir boyarımçok dökülüyor boya kesiyo dökülmesni. O babda :))
Ben de hiç rüya görmedim. Hala da gördüğüm söylenemez. Bir kez oğlum olacağını gördüm iki kez de o oğlanı emzirdim. 3 buçuk aylık hamileyim gördüğüm rüya sayısı 3
Boşuna konuşmuyorum ben bak seninde başına gelmiş buda yeni totemim hergün saçma rüyalar görmek gebelik belirtisi !
Bu hafta maşallahım var arada oluyor yine ama kesintisiz bulantı durumu geçti çok şükür. 14+0 oldu bugün yarın 15. haftaya giriyorum büyüyor minnak. Rabbim burada isteyen herkese evlat nasip etsin en hayırlısından :)Sende diğer belirtiler oldu bulantı kusma vs :) hafifledi dimi artk
İnşallah inşallah :) benm sultan papağanım var 7 aydır benimle çok alıştım oda alıştı öpüşüp duruyoz sürekli. Silkeleniyo küçük küçük tüyleri uçuşuyo bugun biri burnuma kaçtıBoyama o zaman ne gerek var. Saç dökülmelerin çok azalacak yakında multivitaminler sağolsun :))
Boyama o zaman ne gerek var. Saç dökülmelerin çok azalacak yakında multivitaminler sağolsun :))
Bu hafta maşallahım var arada oluyor yine ama kesintisiz bulantı durumu geçti çok şükür. 14+0 oldu bugün yarın 15. haftaya giriyorum büyüyor minnak. Rabbim burada isteyen herkese evlat nasip etsin en hayırlısından :)
Bana sorduğu soruya bak kız bende kedi var ağzını burnunu öpüyorum :)) Tekrar toksoplazma baktırdım hala negatif bir şey olmamış yani. Korkma olmaz bir şey hele kuşlar en zararsızı. Ama sen yine de tüyleri burnuna kaçırma :)İnşallah inşallah :) benm sultan papağanım var 7 aydır benimle çok alıştım oda alıştı öpüşüp duruyoz sürekli. Silkeleniyo küçük küçük tüyleri uçuşuyo bugun biri burnuma kaçtıgebeliğe kuşların sıkıntısı olmuyo diye biliyorum yok dimi sence
Bu hafta maşallahım var arada oluyor yine ama kesintisiz bulantı durumu geçti çok şükür. 14+0 oldu bugün yarın 15. haftaya giriyorum büyüyor minnak. Rabbim burada isteyen herkese evlat nasip etsin en hayırlısından :)
ya ben daha gecen pazar dip boyamı yaptırdım. birde paketlerim yapılcaktı... Kaldı demekki...
Sağol kuzum sizleri de göreceğim ben şimdi iyi zamanlarınız :) KızMaşallah canım benim...allah daha iyi etsin inşallah...amin amin.....
ama ne saçma sapan rüyalar uzay araçları mı dersin, buz üstünde denizde kaymalar mı dersin sanarsın penguenim... Yiğenimi kaybetmişler aramalar durmalar, hepsi bir gecede birde...bence bir belirti olabilir...
Hiç sanmıyorum annem de bulantı yaşamamış hiç. Bana çektin kesin diyo :) aşırı iştah var okadar diyet spor ah emeklerim habire yiyorum sürekli midem kazınıyoSağol kuzum sizleri de göreceğim ben şimdi iyi zamanlarınız :) KızZK_ASK o bulantılar bir başlasın ben seni göreceğim :))
7. haftanın içinde başladı 6+3 civarı olması lazım. İnşallah bulanmaz. Çok kötü bir şey çünkü.Hiç sanmıyorum annem de bulantı yaşamamış hiç. Bana çektin kesin diyo :) aşırı iştah var okadar diyet spor ah emeklerim habire yiyorum sürekli midem kazınıyobulantı sende tam ne zaman başladı ki bugun Allahın izniyle 5+1 oldum
Kız niye en kötüyü düşünüyorsunkızlar allah aşkına sevincim kursağımda kalmaz ise testim eskte silik ikinci çizgi çıktı....
sher33 @Yalnizkus05 @TUBA48 @fatmasecret19 okeanoss00 @Nisaberatim ZK_ASK Eki Görüntüle 1987525 Eki Görüntüle 1987525
Kucağımdayken silkeleniyo üflüyorum uçup gidiyodu bugun haberm yokken girdi hapşuracaktım oda olmadı kitlendim :)) evet aylar once toksoplazma mı neyse ondan bahsediyodunuz hatrladım. Negatif olması iyi bişy demekki. Bilmiyodum. En son senin çılgın düşmüştü düzeldi dimi :)Bana sorduğu soruya bak kız bende kedi var ağzını burnunu öpüyorum :)) Tekrar toksoplazma baktırdım hala negatif bir şey olmamış yani. Korkma olmaz bir şey hele kuşlar en zararsızı. Ama sen yine de tüyleri burnuna kaçırma :)
İki tane değere bakıyorlar. Biri önceden geçirmişmisin diye diğeri de şuan geçiriyormusun diye. Önceden geçirmiş olman iyi bir şey (pozitif çıkması yani) bağışıklığın var anlamına geliyor. Şuan geçiriyor olmak kötü bir şey bebeğe zararı var beyinde sıvı birikmesi vs. Ama tehdit altında oluyorsun negatif olduğu için. İyi yıkanmamış sebze ve meyve yememelisin, çiğ ete çıplak elle dokunmamalısın, çiğ et ve iyi pişmemiş yumurta yememelisin. Bunlara dikkat etmen gerekiyor. Sokak kedileriyle de temasta bulunmayacaksın. Kedimin tuvaletini ben temizlemiyorum artık virüsü varsa bana geçmesin diye. Sen de papağan için araştır istersen öyle bir riski varsa eşin temizlesin.Kucağımdayken silkeleniyo üflüyorum uçup gidiyodu bugun haberm yokken girdi hapşuracaktım oda olmadı kitlendim :)) evet aylar once toksoplazma mı neyse ondan bahsediyodunuz hatrladım. Negatif olması iyi bişy demekki. Bilmiyodum. En son senin çılgın düşmüştü düzeldi dimi :)
İki tane değere bakıyorlar. Biri önceden geçirmişmisin diye diğeri de şuan geçiriyormusun diye. Önceden geçirmiş olman iyi bir şey (pozitif çıkması yani) bağışıklığın var anlamına geliyor. Şuan geçiriyor olmak kötü bir şey bebeğe zararı var beyinde sıvı birikmesi vs. Ama tehdit altında oluyorsun negatif olduğu için. İyi yıkanmamış sebze ve meyve yememelisin, çiğ ete çıplak elle dokunmamalısın, çiğ et ve iyi pişmemiş yumurta yememelisin. Bunlara dikkat etmen gerekiyor. Sokak kedileriyle de temasta bulunmayacaksın. Kedimin tuvaletini ben temizlemiyorum artık virüsü varsa bana geçmesin diye. Sen de papağan için araştır istersen öyle bir riski varsa eşin temizlesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?