2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Boşuna konuşmuyorum ben bak seninde başına gelmiş buda yeni totemim hergün saçma rüyalar görmek gebelik belirtisi !

ama ne saçma sapan rüyalar uzay araçları mı dersin, buz üstünde denizde kaymalar mı dersin sanarsın penguenim... Yiğenimi kaybetmişler aramalar durmalar, hepsi bir gecede birde...bence bir belirti olabilir...

Sende diğer belirtiler oldu bulantı kusma vs :) hafifledi dimi artk
Bu hafta maşallahım var arada oluyor yine ama kesintisiz bulantı durumu geçti çok şükür. 14+0 oldu bugün yarın 15. haftaya giriyorum büyüyor minnak. Rabbim burada isteyen herkese evlat nasip etsin en hayırlısından :)

Boyama o zaman ne gerek var. Saç dökülmelerin çok azalacak yakında multivitaminler sağolsun :))
İnşallah inşallah :) benm sultan papağanım var 7 aydır benimle çok alıştım oda alıştı öpüşüp duruyoz sürekli. Silkeleniyo küçük küçük tüyleri uçuşuyo bugun biri burnuma kaçtı gebeliğe kuşların sıkıntısı olmuyo diye biliyorum yok dimi sence

Ay maşallah valla büyümüşsünüz nasıl geçiyo şu günler anlamıyorum. Bekleynce gün sayınca geçmiyo işte. Amin Rabbm herkese nasip etsin hepimizde sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza ❤❤

Bana sorduğu soruya bak kız bende kedi var ağzını burnunu öpüyorum :)) Tekrar toksoplazma baktırdım hala negatif bir şey olmamış yani. Korkma olmaz bir şey hele kuşlar en zararsızı. Ama sen yine de tüyleri burnuna kaçırma :)

Maşallah canım benim...allah daha iyi etsin inşallah...amin amin.....

ama ne saçma sapan rüyalar uzay araçları mı dersin, buz üstünde denizde kaymalar mı dersin sanarsın penguenim... Yiğenimi kaybetmişler aramalar durmalar, hepsi bir gecede birde...bence bir belirti olabilir...

Aynen çok karışık ruyalar bende iki haftadır full devam her gün yeni bi macera yaşıyorum. Arkadaşlarımda hamile, diyorlar biz aylardır bu rüyalardan ne çektik sen daha yeni başlıyosn diye. Bakalım hayırlısı... Netten araştırmıştım gebelikte bir sürü kişi rüya görmüş konu açmışlar bir sürü. Hepside anlatmış saçma sapan rüyalar gebeliğin ve rüyaların hayırlı uğurlu olsun:))

Sağol kuzum sizleri de göreceğim ben şimdi iyi zamanlarınız :) Kız ZK_ASK o bulantılar bir başlasın ben seni göreceğim :))
Hiç sanmıyorum annem de bulantı yaşamamış hiç. Bana çektin kesin diyo :) aşırı iştah var okadar diyet spor ah emeklerim habire yiyorum sürekli midem kazınıyo bulantı sende tam ne zaman başladı ki bugun Allahın izniyle 5+1 oldum

7. haftanın içinde başladı 6+3 civarı olması lazım. İnşallah bulanmaz. Çok kötü bir şey çünkü.

Kucağımdayken silkeleniyo üflüyorum uçup gidiyodu bugun haberm yokken girdi hapşuracaktım oda olmadı kitlendim :)) evet aylar once toksoplazma mı neyse ondan bahsediyodunuz hatrladım. Negatif olması iyi bişy demekki. Bilmiyodum. En son senin çılgın düşmüştü düzeldi dimi :)

İki tane değere bakıyorlar. Biri önceden geçirmişmisin diye diğeri de şuan geçiriyormusun diye. Önceden geçirmiş olman iyi bir şey (pozitif çıkması yani) bağışıklığın var anlamına geliyor. Şuan geçiriyor olmak kötü bir şey bebeğe zararı var beyinde sıvı birikmesi vs. Ama tehdit altında oluyorsun negatif olduğu için. İyi yıkanmamış sebze ve meyve yememelisin, çiğ ete çıplak elle dokunmamalısın, çiğ et ve iyi pişmemiş yumurta yememelisin. Bunlara dikkat etmen gerekiyor. Sokak kedileriyle de temasta bulunmayacaksın. Kedimin tuvaletini ben temizlemiyorum artık virüsü varsa bana geçmesin diye. Sen de papağan için araştır istersen öyle bir riski varsa eşin temizlesin.

salata yapacağım sıra tüm malzemeleri sirkeli suda bekletiyorum öyle yapıyorum. Dışardan tantuni söyledim yedim demin onunda salatasına dayanamıyorum yedim valla. Yumurta pişiriyorum sabahları bazen. Yakana kadar ateşte mi tutmam lazm yani :/ ben küçüklüğümden beri hayvanlarla haşır neşirim gebeliği öğrenmeden öncede köpekle bayağı bi yakınlık kurdum :) şimdi sen böyle deyince tedirgin oldm. Bu testi nerde yaptırıyoruz nasıl yapılıyo kanda mı bakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…