2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yanne canım çok sevindim senin adına. İnsaalah çizgin belirginleşir insalah kanda pozitif i görürsün insalah sağlıkla kucağa alırsın

ah canım benim çok sağolasın güzel dileklerin duaların için... amin canım amin cümlemizin yüzünü güldürsün Rabbim.. Seninde rabbim yüzünü güldürsün en kısa sürede...

Bende yılda bir boyarım çok dökülüyor boya kesiyo dökülmesni. O babda :))

Boyama o zaman ne gerek var. Saç dökülmelerin çok azalacak yakında multivitaminler sağolsun :))

ama ne saçma sapan rüyalar uzay araçları mı dersin, buz üstünde denizde kaymalar mı dersin sanarsın penguenim... Yiğenimi kaybetmişler aramalar durmalar, hepsi bir gecede birde...bence bir belirti olabilir...
YaKaMoZz-z
bızım sayfada hamiş olmak kolay değil kaçış yok yuksek musadenızle buyuk bır rıcada buluncm lutfen şöyle belirtilerı bı sıralı alabılırmıyım..
hanı herkeste farklı ya bı bakım kım ne yaşamış
sırayla yazarsanz sevnrm anam eskı sayfalarda aramıyayım bıdaha hadı parmaklara zahmet

kız pazartesi den beri ofisin bahçesindeki annesiz 4 kedi yavrusu besliyorum.. Gözleri tam açılmadığı için ilaçlar felan sürüyorum. gerçi bebelerimi eldivensiz hiç almadım elime ama olur mu bişey ay kıyamam onlara bende bakmasam annalarıda yok... ne önerirsin canım ya...

Haşlanmış yumurta yesen daha iyi olur canım öylesi daha faydalı. Omleti de yakana kadar yapmana gerek yok tabi ki, piştiğinden eminsen sıkıntı yok. Bu testi doktorun kalp atışını duyunca isteyecek zaten kanda bakılıyor.

Bebişlerin kakalarına ellemezsen hiçbir şey olmaz canım. Bu virüs kakadan geçiyor. Eldivenlerini giyip üzerine çok temas ettirmeden beslemeye devam et. Rabbim korur.

İnşallah canım yaa dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım bir mucize olsa hamile olsam

Bu arada ben de 1 haftadır çok fazla rüyalar gördüm ki normalde çok görmem.. Hayır olsunlar İnşallah sonra dedim kafam dolu heralde ondan görüyorum bunları.. Bakalım yaa inşallh güzel haberle gelebilirim ben de

Ne kadar kaldı bata? Ben seni hamile hissediyorum benden söylemesi :)

Sağol kuzum sizleri de göreceğim ben şimdi iyi zamanlarınız :) Kız ZK_ASK o bulantılar bir başlasın ben seni göreceğim :))

canım bilmiyorum benim önceki gebeliğimde artık sıkıntılı gebelikti ondan mı bilmiyorum ama cok kötüydüm bulantı çok değildi acıkınca cok bulanıyordu birde sabahları ama o şişmeler uykusuzluk sürekli tedirgin olmalar sıcak basmalar anamm onları hatırlamıyım şimdi kötüydü 10 haftada mafolmuştum...

O şişkinlik 12. haftaya kadar sürüyor maalesef. Ondan sonra da karın çıkıyor. Annelik zor be kuzu daha rahime düştüğü an başlıyor zorlukları. İnşallah çok rahat geçer bu kez inşallah sağlıklı bir gebelik olur.

Bebişlerin kakalarına ellemezsen hiçbir şey olmaz canım. Bu virüs kakadan geçiyor. Eldivenlerini giyip üzerine çok temas ettirmeden beslemeye devam et. Rabbim korur.
tamam dikakt ederim vallahi dışkılarını hiç görmedim bulaşmamıştır sanırım bana. yok herseferinde eski kumaş parçası alıyorum hiç değimiyorum zaten... dikkat ederim canım... sağolasın...

bence belirti hadi inşallah canım sende cok sallama yap bi ara kendini hazır hisettiğinde olur mu? allahım güzel sonuçlar hayırlı sonuçlar nasip etsin..

Karın o bende şimdiden var ya :) allah razı olsun inşallah cümlemize yardım ettsin Allahım... tabi kolay değil muhakkak Allah yardımcımız olsun..

Yaaa iyi o zaman. Önceliğimiz pıt pıtlar ❤ duyarız inşallah hayırlıcanaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…