- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
öylemi yapim beklım o zaman bıraz dahaYa bebek varsa? Boya zararlı. Öğrenince boya bence.
ayy bı duacım daha cıktı her hamıleye dua ettırıyom sende gırdın listeye eee bı duanı alırımcanım bende öyle geldim gittim biliyorsun oyalan biraz bakalım, İnşallah sende güzel heberler vereceksin..
bi ara acık kullu sarıydı faso boya ıstyodu hmn cıkıverıyodu sonra gece mavısıne u donuşu yaptmBende yılda bir boyarımçok dökülüyor boya kesiyo dökülmesni. O babda :))
Benim kaş göz siyah olduğndan sarı falan çok saçma durur :)) sana yakışır beyaz tenlisin. Ama beklet boyatma şmdilkbi ara acık kullu sarıydı faso boya ıstyodu hmn cıkıverıyodu sonra gece mavısıne u donuşu yaptm
yanne canım çok sevindim senin adına. İnsaalah çizgin belirginleşir insalah kanda pozitif i görürsün insalah sağlıkla kucağa alırsın
Bende yılda bir boyarımçok dökülüyor boya kesiyo dökülmesni. O babda :))
Boyama o zaman ne gerek var. Saç dökülmelerin çok azalacak yakında multivitaminler sağolsun :))
ama ne saçma sapan rüyalar uzay araçları mı dersin, buz üstünde denizde kaymalar mı dersin sanarsın penguenim... Yiğenimi kaybetmişler aramalar durmalar, hepsi bir gecede birde...bence bir belirti olabilir...
bekletım barı adet olursam onun sitresını alır bnden :)))Benim kaş göz siyah olduğndan sarı falan çok saçma durur :)) sana yakışır beyaz tenlisin. Ama beklet boyatma şmdilk
İki tane değere bakıyorlar. Biri önceden geçirmişmisin diye diğeri de şuan geçiriyormusun diye. Önceden geçirmiş olman iyi bir şey (pozitif çıkması yani) bağışıklığın var anlamına geliyor. Şuan geçiriyor olmak kötü bir şey bebeğe zararı var beyinde sıvı birikmesi vs. Ama tehdit altında oluyorsun negatif olduğu için. İyi yıkanmamış sebze ve meyve yememelisin, çiğ ete çıplak elle dokunmamalısın, çiğ et ve iyi pişmemiş yumurta yememelisin. Bunlara dikkat etmen gerekiyor. Sokak kedileriyle de temasta bulunmayacaksın. Kedimin tuvaletini ben temizlemiyorum artık virüsü varsa bana geçmesin diye. Sen de papağan için araştır istersen öyle bir riski varsa eşin temizlesin.
ayy bı duacım daha cıktı her hamıleye dua ettırıyom sende gırdın listeye eee bı duanı alırım
Haşlanmış yumurta yesen daha iyi olur canım öylesi daha faydalı. Omleti de yakana kadar yapmana gerek yok tabi ki, piştiğinden eminsen sıkıntı yok. Bu testi doktorun kalp atışını duyunca isteyecek zaten kanda bakılıyor.salata yapacağım sıra tüm malzemeleri sirkeli suda bekletiyorum öyle yapıyorum. Dışardan tantuni söyledim yedim demin onunda salatasına dayanamıyorum yedim valla. Yumurta pişiriyorum sabahları bazen. Yakana kadar ateşte mi tutmam lazm yani :/ ben küçüklüğümden beri hayvanlarla haşır neşirim gebeliği öğrenmeden öncede köpekle bayağı bi yakınlık kurdum :) şimdi sen böyle deyince tedirgin oldm. Bu testi nerde yaptırıyoruz nasıl yapılıyo kanda mı bakıyolar
Bebişlerin kakalarına ellemezsen hiçbir şey olmaz canım. Bu virüs kakadan geçiyor. Eldivenlerini giyip üzerine çok temas ettirmeden beslemeye devam et. Rabbim korur.kız pazartesi den beri ofisin bahçesindeki annesiz 4 kedi yavrusu besliyorum.. Gözleri tam açılmadığı için ilaçlar felan sürüyorum. gerçi bebelerimi eldivensiz hiç almadım elime ama olur mu bişey ay kıyamam onlara bende bakmasam annalarıda yok... ne önerirsin canım ya...
bu arada kız bak ben dun baktım benimde aşağıda gibiydi sakın umudunu yitirme olur mu? kendini iyi hissetiğin bi zamnda da yap testini.. İnşallah sende güzel heberler vereceksin...
bu arada benim en büyük belirtim ctesi gecesinden beri her gece saçma sapan birbirinden alakasız hatta bir gece 3 tane rüya görmek... ve gerçekten hiç anlamları yoktu... dün gece gördüğüm saksıya cicekler ekiyordum 4-5 tane onun anlamı da müjdeli haber almak evlat vs.. idi..aldım müjdemi umarım sonraki süreçlerde de allah yüzümü güldürsün.
Ne kadar kaldı bata? Ben seni hamile hissediyorum benden söylemesi :)İnşallah canım yaa dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım bir mucize olsa hamile olsam
Bu arada ben de 1 haftadır çok fazla rüyalar gördüm ki normalde çok görmem.. Hayır olsunlar İnşallah sonra dedim kafam dolu heralde ondan görüyorum bunları.. Bakalım yaa inşallh güzel haberle gelebilirim ben de
Sağol kuzum sizleri de göreceğim ben şimdi iyi zamanlarınız :) KızZK_ASK o bulantılar bir başlasın ben seni göreceğim :))
O şişkinlik 12. haftaya kadar sürüyor maalesef. Ondan sonra da karın çıkıyor. Annelik zor be kuzu daha rahime düştüğü an başlıyor zorlukları. İnşallah çok rahat geçer bu kez inşallah sağlıklı bir gebelik olur.canım bilmiyorum benim önceki gebeliğimde artık sıkıntılı gebelikti ondan mı bilmiyorum ama cok kötüydüm bulantı çok değildi acıkınca cok bulanıyordu birde sabahları ama o şişmeler uykusuzluk sürekli tedirgin olmalar sıcak basmalar anamm onları hatırlamıyım şimdi kötüydü 10 haftada mafolmuştum...
tamam dikakt ederim vallahi dışkılarını hiç görmedim bulaşmamıştır sanırım bana. yok herseferinde eski kumaş parçası alıyorum hiç değimiyorum zaten... dikkat ederim canım... sağolasın...Bebişlerin kakalarına ellemezsen hiçbir şey olmaz canım. Bu virüs kakadan geçiyor. Eldivenlerini giyip üzerine çok temas ettirmeden beslemeye devam et. Rabbim korur.
İnşallah canım yaa dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım bir mucize olsa hamile olsam
Bu arada ben de 1 haftadır çok fazla rüyalar gördüm ki normalde çok görmem.. Hayır olsunlar İnşallah sonra dedim kafam dolu heralde ondan görüyorum bunları.. Bakalım yaa inşallh güzel haberle gelebilirim ben de
O şişkinlik 12. haftaya kadar sürüyor maalesef. Ondan sonra da karın çıkıyor. Annelik zor be kuzu daha rahime düştüğü an başlıyor zorlukları. İnşallah çok rahat geçer bu kez inşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eldiven giysen daha iyi olur riski en aza indirmek için :)tamam dikakt ederim vallahi dışkılarını hiç görmedim bulaşmamıştır sanırım bana. yok herseferinde eski kumaş parçası alıyorum hiç değimiyorum zaten... dikkat ederim canım... sağolasın...
Yaaa iyi o zaman. Önceliğimiz pıt pıtlar ❤ duyarız inşallah hayırlıcanaaaa :)Haşlanmış yumurta yesen daha iyi olur canım öylesi daha faydalı. Omleti de yakana kadar yapmana gerek yok tabi ki, piştiğinden eminsen sıkıntı yok. Bu testi doktorun kalp atışını duyunca isteyecek zaten kanda bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?