2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nisaberatim canım benim rüyalar var işte, kasığımın sağ tarafında ağrım olmuştu geçen haftadan beri yeri belliyedi arda kramp gibiydi ama gecen ayda hissetmiştim bunları maalesef negatifti. aslında Adet dönemiyle aynı seyrediyor benim kafam dün gece yaşadığım ağrılardan karıştı iyice şüphe ettim. Çünkü normalde adetimin 1. günü yaşadığım herşeyi yaşadım ama adet olmadım.

Doktordan eve geldim çıkınca salak salak ağladım umudum artık Yok gibi bişey artık sanki anne olamayacağım çünkü sağ yumurtalıkta 4tane küçük kist sol yumurtalıkta çikolata kisti oluşmuş doktor bide haşimato tiroidi var doktor Letu 2.5mg ilaç verdi yumurta takibine başladık haftaya Perşembe'ye randevum var

genel hamişlerde kasık agrısı oluyo demekki anlanak zor

:) ben kürtajdan sonra adeti beklerken ilk şüpheye düşüren akıntı fazlalığı ve kıvamı oldu. Göğüs, kasık, bel ağrısı. Yüzümü sivilceler bastı bu ara . Göğüs ve akıntı halen devam. Göğüste damar vs diyolardı tenim açık renk değil ama azda olsa belli oluyodu damarlar rengi ucu falan çok değişti. Bazen acıyo bazen kaşınıyo. Bacaklarım sızlıyo ağrıyo arada. Herşeyin çok keskin kokusunu alıyorum demiştm. Herşey kokuyo eşim bile gece 1den once uyumayan ben günlerdir uykuya doyamıyorum. Sık idrarı söylememe gerek yok heralde sürekli acıkıyorum birde doymuyorum hani adet olamayınca bi şişlik olurya çok şiş karnım hep gaz var heppp ha birde çok hassaslaştım ruhen ve bedenen. Etim hemen acıyo ağda yapana kadar geberdim geçen gün

bence belirti hadi inşallah canım sende cok sallama yap bi ara kendini hazır hisettiğinde olur mu? allahım güzel sonuçlar hayırlı sonuçlar nasip etsin..
Tamam canım yarın olsun bakayım eğer böyle pembe akıntı vs gelmezse cuma test alırım belki..
Allah sana hayırlısıyla değerinin artmasını ve sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin kuzum sonra da sağlık mutlulukla bebişimi kucağına almayı tabi

Canım benim niye öyle diyorsun bozma moralini hiçbiri engel değil öyle değil mi ZK_ASK sen söyle canım pko ile mücadeleni.. bak Allah ol derse hiçbiri engel değil strese sokma kendini bizim bu haşimato strese gelmez üzülme sakın

ya canım öyle düşünme lütfen niye karamsar bakıyorsun... İnşallah olacak bu ay moralini yüksek tut... Bak benim 5 nisanda yaptığım testte Prolaktin 136 çıktı. 136 canım normali 25 felan. forum sitelerini okudum 30 olanlar ağlıyordu... olmuyor diye... bende olmaz felan diyordum hep kafamı buna taktım bak bugün testim pozitif çıktı. tabi bu demek değil sağlıklı bir gebelik var ama hayat böyle suprizlerle dolu... Vallahi Allahın mucizesi hiç belli olmuyor. hadi üzme kendini boş yere umutla bak İnşallah Allahın izniyle sende anne olacaksın canı gönülden söylüyorum avutmak için değil..

Nisaberatim hepsine katılıyorum ama dediğim gibi adet dönemleriyle cok karışıyor geçen ayda coğunu hissetmiştim.. Belkide psikolojik...

:) ne demek canım seve seve
1- yumurtlamadan 10 gün sonra kasıkta şiddetli batmalar
2- kasıklarda iki gün süren sızı şeklinde ağrılar bi anda koybolmuştu
3- normalde adet öncesi akıntım olurken bu kez tam tersi kupkuruydum
4- aynı şekilde göğüslerim hiç ağrımadı normalde olurdu
5- bata 4 gün kala sabah ağızda Demir tadı ve uyku yorgunluk hissi
6- hissiyat :)

Ya canım her ay gittiğimde yeni bi problemle karşılaşıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum o doktor odasına girdiğimde

İnşaallah canım o günleri görürüm Valla moral falan kalmadıki canım yüksek tutayım elbette Allah ın bi mucizesi biliyorum kuzumda işte moralim çok bozuldu
Sen daha yeni hamiş haberini aldın şimdi beni düşünme

Ya canım her ay gittiğimde yeni bi problemle karşılaşıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum o doktor odasına girdiğimde
Umudunu yitirme canim her gecen gun bebegine bir adim daha yaklasiyorsun Allah'in izniyle karnin da kucağın da dolacak. Yeter ki isyan etme dua et. Rabbim gerceklestirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis

Eklentiler

• IMG_20170426_171903.webp
    24 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…