2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nisaberatim hepsine katılıyorum ama dediğim gibi adet dönemleriyle cok karışıyor geçen ayda coğunu hissetmiştim.. Belkide psikolojik...

Umudunu yitirme canim her gecen gun bebegine bir adim daha yaklasiyorsun Allah'in izniyle karnin da kucağın da dolacak. Yeter ki isyan etme dua et. Rabbim gerceklestirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis
kızlar sağolun cansınız hepinizde farklı olmuş ırtak noktası kasık ağrısı oda bnde hiç yokkk :))
inşallah sızler gıbı hepınızden 1 tanesını yaşarz bızlerde

Aklim cikti 5. Kattan düşünce öldürmeyen Rabbim öldürmüyor işte :) Sagol canım evlat gibi hic kıyamıyorum.
tahmin edebiliyorum cok hayvan besledim cokda kaybım oldu o yüzden duygularını cok iyi anlıyorum... vallahi ben tüm canlıları seviyorum... Geçen sineğin teki vızır vızır kara sinek tepemde... Yumuşak polarımla sersemlettim camdan saldım ölmesin diye... insanoğlu bazen bencil oluyor doğayı kendinn sanıyor tüm evren kendine kurulmuş gibi yaşıyor...

sanırım bnde senn gıbı goguslerım agrımayınca anlıycam çünkü hep sağ ağrynca reglı oluyrm

Umudunu yitirme canim her gecen gun bebegine bir adim daha yaklasiyorsun Allah'in izniyle karnin da kucağın da dolacak. Yeter ki isyan etme dua et. Rabbim gerceklestirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis
Dua her an dilimde Rabbim kabul etsin inşaallah yaklaşıyorumdur

Ben de bir yıldan fazladır buradayım hamileyim yazanlara imrenirdim acaba bir gün ben de böyle diyebilecek miyim diyordum, umudunu kaybetme mucizen her an gelebilir :)
İşte şuan tamda o durumdayım acaba benden 4gözle haber bekleyen eşime ailerlerimize buraya o güzel haberi verebilecek miyim diye düşünüyorum
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Dua eder dua beklerim

O haberi vereceksin inş canım, amiiin Allah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Ne demek umut bitmycek asla. Geçen ayda yanne 'nin prolaktini fırlamıştı hatrlıyosan bak şimdi hamile Allahın izniyle. Benim iki yumurtalığımda kist dolu boncuk boncuk inci gibi dizilmişler yumurtalığa. Kist engel değil. Aslında hiç biri engel değil sadece bahane anladın mı nice sebepsiz infertilite var duymuşsundur hiç bi sebep yok ama bebekte yok neden ? çünkü zamanı var işte. Sen bittim dediğinde yettim diyen Rabbine sıkı sıkıya bol bol dua et. Bizde edeceğiz zaten gece gündüz ediyorum. Unutma ki karşına çıkan her engel ve sevdiğin istediğin herşey senin sınavın. Bunu bilerek ilerlediğinde yaşadığın hiç bişy zor gelmiyo inan. Şöyle düşün. En azından senin asla çocuğun olmaz boşuna gelme demediler. Allah korusun. Hoş, öyle denilen insanların bile bi kaç ay içinde hamile kaldığnı okudum buralarda. Kısaca Rabbim ol desin inşallah hiç birimizin kucağını boş koymasın

Evet evet evet evettt 100 üzeri bekliyodum Allahım algılarım mı açıldı ne hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı huzurlu stressiz mis gibi 9 ay yaşatsın bebeğini korusun annesinden ayırmasın acısını göstermesin sağlıkla kucağına aldığn günleride görürüz inşallahhh tebrik ederimmmmmmmmm çokkk mutlu oldumm şuannn ❤❤❤❤❤

He ya hayirlisi olsun valla iki haneli olmamasi benide cok mutlu etti vallah dualarinizla bu isi ben bu sefer becerecem gibi geldi... Hepinizden allah razi olsun... Allahim hepinizin en guzel sekilde evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…