- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
Nisaberatim hepsine katılıyorum ama dediğim gibi adet dönemleriyle cok karışıyor geçen ayda coğunu hissetmiştim.. Belkide psikolojik...
İnşallah o gün de gelecek tez vakitte canım burda da paylaşacağız sevinciniYa canım her ay gittiğimde yeni bi problemle karşılaşıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum o doktor odasına girdiğimde
Nisaberatim hepsine katılıyorum ama dediğim gibi adet dönemleriyle cok karışıyor geçen ayda coğunu hissetmiştim.. Belkide psikolojik...
:) ne demek canım seve seve
1- yumurtlamadan 10 gün sonra kasıkta şiddetli batmalar
2- kasıklarda iki gün süren sızı şeklinde ağrılar bi anda koybolmuştu
3- normalde adet öncesi akıntım olurken bu kez tam tersi kupkuruydum
4- aynı şekilde göğüslerim hiç ağrımadı normalde olurdu
5- bata 4 gün kala sabah ağızda Demir tadı ve uyku yorgunluk hissi
6- hissiyat :)
kızlar sağolun cansınız hepinizde farklı olmuş ırtak noktası kasık ağrısı oda bnde hiç yokkk :))Umudunu yitirme canim her gecen gun bebegine bir adim daha yaklasiyorsun Allah'in izniyle karnin da kucağın da dolacak. Yeter ki isyan etme dua et. Rabbim gerceklestirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis
Ayni zaten :) Ben hamile olduğumu erken ogrenmistim batmalar filan ogrendikten sonra başladı.Bu bilgiler süper oldu çünkü en azından aynı adet belirtisi diyip üzülmeye gerek yok demek ki hamile olunca da aynı olabiliyor :)
Masallah cok guzeller. Bu da benim pasam ❤
Aklim cikti 5. Kattan düşünce öldürmeyen Rabbim öldürmüyor işte :) Sagol canım evlat gibi hic kıyamıyorum.senin paşa tam bir paşa maşallah ya cok tatlı cok.. güzel...
tahmin edebiliyorum cok hayvan besledim cokda kaybım oldu o yüzden duygularını cok iyi anlıyorum... vallahi ben tüm canlıları seviyorum... Geçen sineğin teki vızır vızır kara sinek tepemde... Yumuşak polarımla sersemlettim camdan saldım ölmesin diye... insanoğlu bazen bencil oluyor doğayı kendinn sanıyor tüm evren kendine kurulmuş gibi yaşıyor...Aklim cikti 5. Kattan düşünce öldürmeyen Rabbim öldürmüyor işte :) Sagol canım evlat gibi hic kıyamıyorum.
sanırım bnde senn gıbı goguslerım agrımayınca anlıycam çünkü hep sağ ağrynca reglı oluyrm:) ne demek canım seve seve
1- yumurtlamadan 10 gün sonra kasıkta şiddetli batmalar
2- kasıklarda iki gün süren sızı şeklinde ağrılar bi anda koybolmuştu
3- normalde adet öncesi akıntım olurken bu kez tam tersi kupkuruydum
4- aynı şekilde göğüslerim hiç ağrımadı normalde olurdu
5- bata 4 gün kala sabah ağızda Demir tadı ve uyku yorgunluk hissi
6- hissiyat :)
İnşaallah canım benim inşaallahİnşallah o gün de gelecek tez vakitte canım burda da paylaşacağız sevincini
Dua her an dilimde Rabbim kabul etsin inşaallah yaklaşıyorumdurUmudunu yitirme canim her gecen gun bebegine bir adim daha yaklasiyorsun Allah'in izniyle karnin da kucağın da dolacak. Yeter ki isyan etme dua et. Rabbim gerceklestirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis
Ben de bir yıldan fazladır buradayım hamileyim yazanlara imrenirdim acaba bir gün ben de böyle diyebilecek miyim diyordum, umudunu kaybetme mucizen her an gelebilir :)İnşaallah canım benim inşaallah
İşte şuan tamda o durumdayım acaba benden 4gözle haber bekleyen eşime ailerlerimize buraya o güzel haberi verebilecek miyim diye düşünüyorumBen de bir yıldan fazladır buradayım hamileyim yazanlara imrenirdim acaba bir gün ben de böyle diyebilecek miyim diyordum, umudunu kaybetme mucizen her an gelebilir :)
O haberi vereceksin inş canım, amiiin Allah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinİşte şuan tamda o durumdayım acaba benden 4gözle haber bekleyen eşime ailerlerimize buraya o güzel haberi verebilecek miyim diye düşünüyorum
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Dua eder dua beklerim
Sarılı beyazlı sende de mi oldu ya bende enfeksiyon mu oldum diye tedirgin oluyodum normal o zaman dimiBendeki belirti de kasık ağrısı ve sarılı beyazlı akıntı canım. İğne batması gibi batmalar da oldu ve gaz.
Ne demek umut bitmycek asla. Geçen aydaİşte şuan tamda o durumdayım acaba benden 4gözle haber bekleyen eşime ailerlerimize buraya o güzel haberi verebilecek miyim diye düşünüyorum
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Dua eder dua beklerim
Evet evet evet evettt 100 üzeri bekliyodum Allahım algılarım mı açıldı neNisaberatim Zanamm174 okeanoss00 gulii7 Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
Kizlar idrar testim ayniydi aksam cikarken.
Kan yaptirdim sonuc simdi cikti. Sonuc 111 Eki Görüntüle 1987691
He ya hayirlisi olsun valla iki haneli olmamasi benide cok mutlu etti vallah dualarinizla bu isi ben bu sefer becerecem gibi geldi... Hepinizden allah razi olsun... Allahim hepinizin en guzel sekilde evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin..Evet evet evet evettt 100 üzeri bekliyodum Allahım algılarım mı açıldı nehayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı huzurlu stressiz mis gibi 9 ay yaşatsın bebeğini korusun annesinden ayırmasın acısını göstermesin sağlıkla kucağına aldığn günleride görürüz inşallahhh tebrik ederimmmmmmmmm çokkk mutlu oldumm şuannn ❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?