Ya ben geçen ay çocuğu mocuğu bıraktım tüplerim kapalı diye peşine düştüm. Rahim filminden sonra bebek düşünecektim dış gebelikten ağzımın payını alınca. Sağ tüpümde darlık vardı heralde ben sağdan yumurtlamıştım o ay. Bu sefer soldan mı oldu bilmiyorum nasıl başıma geldi bu hamilelik nasıl nasip oldu onuda anlamadım tedavisiz çocuğum olmaz diye ben eşime sevgiliyken söyledim düşün. İlerde sorun olmasın bak evlenince dedim çocuğa. Sanki bana asla çocuğun olmycak dediler. O kafadaydım. Hatta bi kaç ay önce burda brşey yazmıştım. Herkes hamile kalır burda herkesi hamişliğe uğurlarım ben burda atanamayan öğretmen gibi kalırım demiştim :) ama unutmuşum Rabbimin cansız yumurtaya can verdiğini . Nefsimiz gaflete düşürmek için kol geziyo. Napıyomuşuz asla ona izin vermiyomuşuz :)Canım benim niye öyle diyorsun bozma moralini hiçbiri engel değil öyle değil miZK_ASK sen söyle canım pko ile mücadeleni.. bak Allah ol derse hiçbiri engel değil strese sokma kendini bizim bu haşimato strese gelmez üzülme sakın
He ya hayirlisi olsun valla iki haneli olmamasi benide cok mutlu etti vallah dualarinizla bu isi ben bu sefer becerecem gibi geldi... Hepinizden allah razi olsun... Allahim hepinizin en guzel sekilde evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin..
Evet evet evet evettt 100 üzeri bekliyodum Allahım algılarım mı açıldı nehayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı huzurlu stressiz mis gibi 9 ay yaşatsın bebeğini korusun annesinden ayırmasın acısını göstermesin sağlıkla kucağına aldığn günleride görürüz inşallahhh tebrik ederimmmmmmmmm çokkk mutlu oldumm şuannn ❤❤❤❤❤
Cok guzel yazmissin csnim benim amin amin cumlemize yer yuzundeki tum isteyenlere nasip etsin Allahim...Allaha çok şükür. Hangimizin duası kabul oldu bilmiyorum ama bu dua varya bu dua yer gök dua üzerine kurulu bizm elimizden gelen tek şey dua etmek mü'minin mü'min e duası kabul olurmuş..
Hz Ömer umre için Peygamberimizden izin almaya gelir, Peygamberimiz gitmesini söyler ve bir şey ister. "Kardeşcik duanda bana da yer ayırır mısın?" bu talep aslında yüzyıllara sesleniştir. Peygamberimiz dmektedir ki, Ey Ümmetim bana ve birbirinize çokca dua edin.
makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. bu sebeple ihlaslı ve samimidir. herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua kabul edilir.
Ne güzel dimi
Rabbim habibi hatrına bebeğim olsun diye üzülen ağlayan için için evlat sahibi olmayı dileyen het kuluna her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah
Bu yok mu bu anasının yüreğini hoplatan balkonlardan atlayan zıplayan pis küllükkkk renge bak yerim yerMasallah cok guzeller. Bu da benim pasam ❤
Allaha çok şükür. Hangimizin duası kabul oldu bilmiyorum ama bu dua varya bu dua yer gök dua üzerine kurulu bizm elimizden gelen tek şey dua etmek mü'minin mü'min e duası kabul olurmuş..
Hz Ömer umre için Peygamberimizden izin almaya gelir, Peygamberimiz gitmesini söyler ve bir şey ister. "Kardeşcik duanda bana da yer ayırır mısın?" bu talep aslında yüzyıllara sesleniştir. Peygamberimiz dmektedir ki, Ey Ümmetim bana ve birbirinize çokca dua edin.
makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. bu sebeple ihlaslı ve samimidir. herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua kabul edilir.
Ne güzel dimi
Rabbim habibi hatrına bebeğim olsun diye üzülen ağlayan için için evlat sahibi olmayı dileyen het kuluna her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah
Canım o kadar sevindim Rabbim sana ve eşine bağışlasın inşaallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin sağ Salim vakti zamanı geldiğinde kucağına alırsın inşaallahNisaberatim Zanamm174 okeanoss00 @gulii7 Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
Kizlar idrar testim ayniydi aksam cikarken.
Kan yaptirdim sonuc simdi cikti. Sonuc 111 Eki Görüntüle 1987691
Ben geçen haftalarda ilk öğrendiğim sıralarda Burayada yazmıştım sanki içim sökülecekte sökülemiyo gibiydi aynı adet sancısı ya. Geldm gittm baktım kanama başladı mı diye. Kan vermeden öncesindede vardı kasık ağrım. Çarşıya çıkmıştım kaç kez ped takıp çıkıp olurum eve gelene kadar diye :) şimdide sancım çok hafif oluyo. Acaba bi sorun mu var diyo insan. Niye ağrımıyo diyo :) siz beni ayağıma taş bağlayın kafa üstü atın denize yaaa :))Bu bilgiler süper oldu çünkü en azından aynı adet belirtisi diyip üzülmeye gerek yok demek ki hamile olunca da aynı olabiliyor :)
Amin canim sagolasin allahim hayirlisiyla sanada nasip etsin yuzunu tez zamanda guldursunCanım o kadar sevindim Rabbim sana ve eşine bağışlasın inşaallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin sağ Salim vakti zamanı geldiğinde kucağına alırsın inşaallah
Hatta düşük mü yapıcam diye korkmuştun seninde benden aşağı kalır yanın yok tmm mıı geldin gittin beni fırçaladın okadar :))Ayni zaten :) Ben hamile olduğumu erken ogrenmistim batmalar filan ogrendikten sonra başladı.
Benmde en fazla sağ göğsüm ağrıyo odaha ağırlaştı ucu daha acıyo kaşınıyo dün eşime kaşıttımsanırım bnde senn gıbı goguslerım agrımayınca anlıycam çünkü hep sağ ağrynca reglı oluyrm
Ben geçen haftalarda ilk öğrendiğim sıralarda Burayada yazmıştım sanki içim sökülecekte sökülemiyo gibiydi aynı adet sancısı ya. Geldm gittm baktım kanama başladı mı diye. Kan vermeden öncesindede vardı kasık ağrım. Çarşıya çıkmıştım kaç kez ped takıp çıkıp olurum eve gelene kadar diye :) şimdide sancım çok hafif oluyo. Acaba bi sorun mu var diyo insan. Niye ağrımıyo diyo :) siz beni ayağıma taş bağlayın kafa üstü atın denize yaaa :))
Canım bu güzel yazıyı bizimle paylaştığın için Allah senden razı olsun. Biz burda bir sinerji oluşturuyoruz sanırım dualarlayanne ye demiştim 3-5 kişi kaldık bekleyen sırayla kavuşucaz muradımıza diye bak bir kişi daha azaldı darısı biz kalanların başına hayırlısıyla sher33 Nisaberatim Htckbrysl ve diğerleriii
Ayyy çok sevindim değeri görünce heyecanlandım , Allah sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına alacağın günü de görürüz inşNisaberatim Zanamm174 okeanoss00 @gulii7 Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
Çok sağ ol Canım Benim Çok mutlu oldum böyle bir duanın içinde yer almaktan Rabbim hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah güzel haberlerde buluşmak duasıylaCanım bu güzel yazıyı bizimle paylaştığın için Allah senden razı olsun. Biz burda bir sinerji oluşturuyoruz sanırım dualarlayanne ye demiştim 3-5 kişi kaldık bekleyen sırayla kavuşucaz muradımıza diye bak bir kişi daha azaldı darısı biz kalanların başına hayırlısıyla sher33 Nisaberatim Htckbrysl ve diğerleriii
Ay canım hadi hayırlı olsun çok sevindim canım senin adına inş bende böyle haber verebilirim canımNisaberatim Zanamm174 okeanoss00 @gulii7 Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
Ay cok guldum :)) Ayni sureclerden gectigim icin her umutsuzluga kapilip yok bebek dediginde vurdum kirbaci :)) Iyi de yaptım bak evlatcigin seninle bozuna strese sokuyordun cocugu :)Hatta düşük mü yapıcam diye korkmuştun seninde benden aşağı kalır yanın yok tmm mıı geldin gittin beni fırçaladın okadar :))
Nisaberatim Zanamm174 okeanoss00 @gulii7 Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?