2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay cok guldum :)) Ayni sureclerden gectigim icin her umutsuzluga kapilip yok bebek dediginde vurdum kirbaci :)) Iyi de yaptım bak evlatcigin seninle bozuna strese sokuyordun cocugu :)
Canın sağolsun nolcak kırbaçla beni iyi oluyo duur kalp atışını bir duyayım o zamn gör sen beni :) alt karın bölgemde sertlik var o bebiş mi oluyo şimdi

Canım çok güzel yazmışsın diline sağlık canım

Canın sağolsun nolcak kırbaçla beni iyi oluyo duur kalp atışını bir duyayım o zamn gör sen beni :) alt karın bölgemde sertlik var o bebiş mi oluyo şimdi
Evet bebek oluyor :) Cok minciklama yazik cocuga :) Ben de hissetmeye baslasam fena olmayacak gobek kocaman oldu bebek tepigi yok henuz :)

Hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlarim... Bu arada tecrubeleriniz ve uyarilariniza acigim... Kararliyim bu sefer bu bebisime sahip cikcam; elimden geldigince dikkat etcem... Olumsuz bisey olursada kismet ama ben kendi ustume duseni yapim da...
Bu arada cuma gunu aksam 7 de yine test yapip artisi takip ederim sikinti olmaza 6 mayis 2500 lerde olmasi gerekiyor randevuyu o gune alir kesemide gormek nasip olur insallah...

Slm kizlar napiosnz zehra hanilemisin masallah
Sağolasın canım en güzel haliyle darısı başına. Klomen ben 3 kez kullanmıştım. Doktor en son iğne tedavsne geçecez demişti. Klomenle değilde iğneyle büyüyo yumurta yani. Klomenden sonra o aşama geliyo. Aşılaması benım burda bildğm ilk kez yaptırıp tutan friendlyfriendly canım inşallah fatmasecret19 tan da alcaz bu ay müjdeyi inşallah. Bana sorarsan biraz kendı haline bırak klomenin etkisi zaten devam ediyor. Yok dersen aşılamayı yaptırırsın ama stresli olmamak şartıyla :)

Bitanem Allah razı olsun Rabbim Gönüller'imizi inşiraha kavuştursun inşaallah içimi rahatlatıyorsunuz Allahım sizlerede sağ Salim bi hamilelik kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba ben aranızda yeniyim adetim 10gun geçti kaşıklarım ağrıyordu bugün doktora gittim acile kanda beta bakıldı sonucun 15153,4 çıktı hamilesin dedi bu kadar çıkması normal midir ve tahmini ne kadardır

ağzına sağlık yüreğine sağlık canım rabbim sağlıklı gebelik yaşamanı ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…