- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Kuzum değerin cok guzel. Kat kat artsin evladin sana tutunsun insallah. Bu saatten sonra kendini yorma, agir kaldirma, yukarilara uzanma tamam mi ❤@NisaberatimZanamm174 okeanoss00 @gulii7 @Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
Kizlar idrar testim ayniydi aksam cikarken.
Kan yaptirdim sonuc simdi cikti. Sonuc 111 Eki Görüntüle 1987691
Canın sağolsun nolcak kırbaçla beni iyi oluyoAy cok guldum :)) Ayni sureclerden gectigim icin her umutsuzluga kapilip yok bebek dediginde vurdum kirbaci :)) Iyi de yaptım bak evlatcigin seninle bozuna strese sokuyordun cocugu :)
Canım çok güzel yazmışsın diline sağlık canımAllaha çok şükür. Hangimizin duası kabul oldu bilmiyorum ama bu dua varya bu dua yer gök dua üzerine kurulu bizm elimizden gelen tek şey dua etmek mü'minin mü'min e duası kabul olurmuş..
Hz Ömer umre için Peygamberimizden izin almaya gelir, Peygamberimiz gitmesini söyler ve bir şey ister. "Kardeşcik duanda bana da yer ayırır mısın?" bu talep aslında yüzyıllara sesleniştir. Peygamberimiz dmektedir ki, Ey Ümmetim bana ve birbirinize çokca dua edin.
makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. bu sebeple ihlaslı ve samimidir. herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua kabul edilir.
Ne güzel dimi
Rabbim habibi hatrına bebeğim olsun diye üzülen ağlayan için için evlat sahibi olmayı dileyen het kuluna her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah
Evet bebek oluyor :) Cok minciklama yazik cocuga :) Ben de hissetmeye baslasam fena olmayacak gobek kocaman oldu bebek tepigi yok henuz :)Canın sağolsun nolcak kırbaçla beni iyi oluyoduur kalp atışını bir duyayım o zamn gör sen beni :) alt karın bölgemde sertlik var o bebiş mi oluyo şimdi
Seni okkalı bi şekilde tepikleyecek az kaldı :)) bu bebiş hıçkırıyomuşta ya sen hissettin mi hissediliyomuş :))Evet bebek oluyor :) Cok minciklama yazik cocuga :) Ben de hissetmeye baslasam fena olmayacak gobek kocaman oldu bebek tepigi yok henuz :)
Sağol kuzum hepimiz için geçerli bu hiç unutma olur mu ❤ test yapcak mısın yarında :)Canım çok güzel yazmışsın diline sağlık canım
Sağolasın canım en güzel haliyle darısı başına. Klomen ben 3 kez kullanmıştım. Doktor en son iğne tedavsne geçecez demişti. Klomenle değilde iğneyle büyüyo yumurta yani. Klomenden sonra o aşama geliyo. Aşılaması benım burda bildğm ilk kez yaptırıp tutanSlm kizlar napiosnz zehra hanilemisin masallah
Bitanem Allah razı olsun Rabbim Gönüller'imizi inşiraha kavuştursun inşaallah içimi rahatlatıyorsunuz Allahım sizlerede sağ Salim bi hamilelik kolay doğumlar nasip etsinNe demek umut bitmycek asla. Geçen aydayanne 'nin prolaktini fırlamıştı hatrlıyosan bak şimdi hamile Allahın izniyle. Benim iki yumurtalığımda kist dolu boncuk boncuk inci gibi dizilmişler yumurtalığa. Kist engel değil. Aslında hiç biri engel değil sadece bahane anladın mı nice sebepsiz infertilite var duymuşsundur hiç bi sebep yok ama bebekte yok neden ? çünkü zamanı var işte. Sen bittim dediğinde yettim diyen Rabbine sıkı sıkıya bol bol dua et. Bizde edeceğiz zaten gece gündüz ediyorum. Unutma ki karşına çıkan her engel ve sevdiğin istediğin herşey senin sınavın. Bunu bilerek ilerlediğinde yaşadığın hiç bişy zor gelmiyo inan. Şöyle düşün. En azından senin asla çocuğun olmaz boşuna gelme demediler. Allah korusun. Hoş, öyle denilen insanların bile bi kaç ay içinde hamile kaldığnı okudum buralarda. Kısaca Rabbim ol desin inşallah hiç birimizin kucağını boş koymasın
Amin inşaallah canım Allah razı olsunO haberi vereceksin inş canım, amiiin Allah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Senden de Allah razı olsun canımAmin inşaallah canım Allah razı olsun
Yok be canim daha hicbir sey hissetmiyorum ama hickiriyor artik diyor aplikasyonlar.Seni okkalı bi şekilde tepikleyecek az kaldı :)) bu bebiş hıçkırıyomuşta ya sen hissettin mi hissediliyomuş :))
Allaha çok şükür. Hangimizin duası kabul oldu bilmiyorum ama bu dua varya bu dua yer gök dua üzerine kurulu bizm elimizden gelen tek şey dua etmek mü'minin mü'min e duası kabul olurmuş..
Hz Ömer umre için Peygamberimizden izin almaya gelir, Peygamberimiz gitmesini söyler ve bir şey ister. "Kardeşcik duanda bana da yer ayırır mısın?" bu talep aslında yüzyıllara sesleniştir. Peygamberimiz dmektedir ki, Ey Ümmetim bana ve birbirinize çokca dua edin.
makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. bu sebeple ihlaslı ve samimidir. herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua kabul edilir.
Ne güzel dimi
Rabbim habibi hatrına bebeğim olsun diye üzülen ağlayan için için evlat sahibi olmayı dileyen het kuluna her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?