2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın canlar günaydın :) AYYYYY sayfada hamişler çoğalıyorrrrr yuppppiiiiiiii :)
E her hamilemiz biz hamile kalmak isteyenlere birer Ayetel Kürsi okursanız çok seviniriz :)
Ayyyy çok istiyorum çoookkkkkk

Merhaba kizlar Allah hepimize hayirlisiyla bebeklerimizi saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin..bende 10 haftalik hamileyim. Birsey sormak istiyorum sizlerde ruyanizda dogumla emzirmeyke alakali ruyala goruyormusunuz tabi akilda da hep bebek var fazla kuruyoruz sanirim en azindan ben cok kuruyorum bundan oncede 1 dusugum olmustu gece ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var sinirlerim bozuldu

amin canm amin inşallah

yanne canım artık kesınleştıdd ooohhh Allah kat kat arttrsın hayırlısıyla saglıkla doğsun ınsallah hadı gozumuz aydın maşallah sana

Günaydın canlar günaydın :) AYYYYY sayfada hamişler çoğalıyorrrrr yuppppiiiiiiii :)
E her hamilemiz biz hamile kalmak isteyenlere birer Ayetel Kürsi okursanız çok seviniriz :)
Ayyyy çok istiyorum çoookkkkkk
gunaydın kuzummm evet bak hamişler coğalıyr inşallah bizlerde olacagız az kaldı bnce

Zanamm174 YaKaMoZz-z Nisaberatim sağolun kızlar cok sağolun

Bu arada dün akşam eşime "sana baba diyebilir miyim?" diye msj attım
hemen aradı de tabide ne oluyor dedi... Anlattım şimdi de hastenede kan veriyorum dedim
şaşırdı eve gittim sonucu gördük internetten ya cok temkinli yaklaşıyor o haliyle önceki tecrübelerimizden...
bende aa sende kötü kötü rüyalar görmüşsün ne alakası var onlarla bunun bu farklı olacak hecc bana kötü düşüncelerini söyleme tavrına haereketlerine ağzından cıkanada dikkat et cocuğumuda alır giderim dedim...
neyse biraz moda girdi sonunda yatarkende karnıma eliyle bak kızmısın erkekmisin pisst sana diyom dur durduğun yerde artık beklemeye sabrımız yok yaşlıyız biz anne babayı üzme dedi ay vallahi ya... cok öptüm kocamı Allahım en cokta onun için dualarımızı kabul etsin...

Sağol kuzum hepimiz için geçerli bu hiç unutma olur mu ❤ test yapcak mısın yarında :)
Evet canım yaptım bugün 10. Gün iğneden sonra hala etkisi devam ediyor mu acaba göğüslerin çok acıyor uçlarına doğru sızı giriyor ve rengi koyulaşmış bir de adet olacak gibi ağrılarım var bel ağrısı da o ağrıyı hissedince de umutsuz oluyorum

Eklentiler

• IMG_3021.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 43
Ay inş canım inş bu sefer bebeğim sağlıklı olur inş hamileyimdir lafı bile heyecan veriyor

Biz burda günlerdir kasık ağrısı adet ağrısı çektik diyoruz dimi o normal canım. Dur bakalım çok az kaldı bi kaç güne netliğe kavuşur Allah hakkında hayırlısını versin bebiş gelmiştir inşallah hayırla ve sağlıkla yaşa bu mutluluğu inşallah

Amin canım inş sence test hala iğne etkisi midir ki bugünlerde test yapan olsa karşılaştırırdım iğnenin etkisini

Hamilelikte rüyalar görmek normal ,bi de aklımız fikrimiz onlarda olunca rüyanın etkilenmemesi mümkün değil, rüyalarımız 3 kısımdan oluşuyor 1 parçası geçmiş ,bilinçaltı,2. Parçası bugün yani yakın zaman, 3. Parçası gelecek ,biz kafamızda kurdukça rüyalar görürüz, göreceğiz iyisi mi sen gçrdüğün her rüyayı hayra yor çok takılma :)

Maşallah öncelikle size çok tatlısınız :)güzel bir hamilelik geçirirsin inş ,sağlıklı hayırlı evlat olsun inş :) okuduklarımdan çok duygulandım da çaktırmıyom, hormonlar musluklarıma el koydu da

Kızlar biliyorum kafanızı şişiriyorum belki de içinizden ne sabırsız biri diyorsunuz ama napim bebeğimi Aralık'ta kaybettim eğer şu an hamileysem bebeğimin acısı hafifleyecek bir an önce insan hemen hamile kalıp geçmişi unutamasa da diğerine tutunmak istiyor bugün benim iğneden sonraki 10. Günüm sizce umut var mı bende şimdiden yorum yapan arkadaşlara tşk ederim

Eklentiler

• IMG_3021.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 35
Amin canım inş sence test hala iğne etkisi midir ki bugünlerde test yapan olsa karşılaştırırdım iğnenin etkisini

Ben ilk iğnemi olduğmda 10.günü test yaptığımda silik bile çıkmamıştı. İğnenin etkisi geçmişti. Ama burda @osay3 ın testi 12 gün bile silik çıkmıştı ama adet olmuştu malesef. Bence irdelemeden sabırla beklemek kuzum

Evet kişiden kişiye değişir tabi canım o arkadaş testinin fotosunu atmış mıydı acaba benimki gibi miydi insan işte umut olmasa yaşayamaz herAlde Allahım gönlümdekini hayırlı eğlesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…