amin canm amin inşallahCanım bu güzel yazıyı bizimle paylaştığın için Allah senden razı olsun. Biz burda bir sinerji oluşturuyoruz sanırım dualarlayanne ye demiştim 3-5 kişi kaldık bekleyen sırayla kavuşucaz muradımıza diye bak bir kişi daha azaldı darısı biz kalanların başına hayırlısıyla @sher33 Nisaberatim @Htckbrysl ve diğerleriii
gunaydın kuzummm evet bak hamişler coğalıyr inşallah bizlerde olacagız az kaldı bnceGünaydın canlar günaydın :) AYYYYY sayfada hamişler çoğalıyorrrrr yuppppiiiiiiii :)
E her hamilemiz biz hamile kalmak isteyenlere birer Ayetel Kürsi okursanız çok seviniriz :)
Ayyyy çok istiyorum çoookkkkkk
Amin canım sağolasın hakkımda dilediğinin iki katını yaşa :)))ağzına sağlık yüreğine sağlık canım rabbim sağlıklı gebelik yaşamanı ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana :)
Ya ne kadar guzel iyiki buraya gelmişim bir sürü şey öğrendim ❤❤Yok be canim daha hicbir sey hissetmiyorum ama hickiriyor artik diyor aplikasyonlar.
Nisaberatim Zanamm174 okeanoss00 gulii7 @Yalnizkus05 ZK_ASK @sher33
Kizlar idrar testim ayniydi aksam cikarken.
Kan yaptirdim sonuc simdi cikti. Sonuc 111 Eki Görüntüle 1987691
Deli ya ne cahaleti sanki ben çok mu biliyordum :) Yazıları okudukça öğreniyoruz :)Ya ne kadar guzel iyiki buraya gelmişim bir sürü şey öğrendim ❤❤
Gerçi cehalet mutluluktur ama olsundu
Evet canım yaptım bugün 10. Gün iğneden sonra hala etkisi devam ediyor mu acaba göğüslerin çok acıyor uçlarına doğru sızı giriyor ve rengi koyulaşmış bir de adet olacak gibi ağrılarım var bel ağrısı da o ağrıyı hissedince de umutsuz oluyorumSağol kuzum hepimiz için geçerli bu hiç unutma olur mu ❤ test yapcak mısın yarında :)
Ben canım tuttu ama bebeğimi kaybettim Aralık ta kürtaj oldum bu ay yine yaptırdım bekliyorumKizlar asilama yaptirip tutan varmi asilama dusunuyorum 3 ay klomen kullandim ama az mı
Ay inş canım inş bu sefer bebeğim sağlıklı olur inş hamileyimdir lafı bile heyecan veriyorSağolasın canım en güzel haliyle darısı başına. Klomen ben 3 kez kullanmıştım. Doktor en son iğne tedavsne geçecez demişti. Klomenle değilde iğneyle büyüyo yumurta yani. Klomenden sonra o aşama geliyo. Aşılaması benım burda bildğm ilk kez yaptırıp tutan @friendlyfriendly canım inşallahfatmasecret19 tan da alcaz bu ay müjdeyi inşallah. Bana sorarsan biraz kendı haline bırak klomenin etkisi zaten devam ediyor. Yok dersen aşılamayı yaptırırsın ama stresli olmamak şartıyla :)
Biz burda günlerdir kasık ağrısı adet ağrısı çektik diyoruz dimi o normal canım. Dur bakalım çok az kaldı bi kaç güne netliğe kavuşur Allah hakkında hayırlısını versin bebiş gelmiştir inşallah hayırla ve sağlıkla yaşa bu mutluluğu inşallahEvet canım yaptım bugün 10. Gün iğneden sonra hala etkisi devam ediyor mu acaba göğüslerin çok acıyor uçlarına doğru sızı giriyor ve rengi koyulaşmış bir de adet olacak gibi ağrılarım var bel ağrısı da o ağrıyı hissedince de umutsuz oluyorum
Amin canım inş sence test hala iğne etkisi midir ki bugünlerde test yapan olsa karşılaştırırdım iğnenin etkisiniBiz burda günlerdir kasık ağrısı adet ağrısı çektik diyoruz dimi o normal canım. Dur bakalım çok az kaldı bi kaç güne netliğe kavuşur Allah hakkında hayırlısını versin bebiş gelmiştir inşallah hayırla ve sağlıkla yaşa bu mutluluğu inşallah
Hamilelikte rüyalar görmek normal ,bi de aklımız fikrimiz onlarda olunca rüyanın etkilenmemesi mümkün değil, rüyalarımız 3 kısımdan oluşuyor 1 parçası geçmiş ,bilinçaltı,2. Parçası bugün yani yakın zaman, 3. Parçası gelecek ,biz kafamızda kurdukça rüyalar görürüz, göreceğiz iyisi mi sen gçrdüğün her rüyayı hayra yor çok takılma :)Merhaba kizlar Allah hepimize hayirlisiyla bebeklerimizi saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin..bende 10 haftalik hamileyim. Birsey sormak istiyorum sizlerde ruyanizda dogumla emzirmeyke alakali ruyala goruyormusunuz tabi akilda da hep bebek var fazla kuruyoruz sanirim en azindan ben cok kuruyorum bundan oncede 1 dusugum olmustugece ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var sinirlerim bozuldu
Maşallah öncelikle size çok tatlısınız :)güzel bir hamilelik geçirirsin inş ,sağlıklı hayırlı evlat olsun inş :) okuduklarımdan çok duygulandım da çaktırmıyom, hormonlar musluklarıma el koydu daZanamm174 YaKaMoZz-z Nisaberatim sağolun kızlar cok sağolun
Bu arada dün akşam eşime "sana baba diyebilir miyim?" diye msj attım
hemen aradı de tabide ne oluyor dedi... Anlattım şimdi de hastenede kan veriyorum dedim
şaşırdı eve gittim sonucu gördük internetten ya cok temkinli yaklaşıyor o haliyle önceki tecrübelerimizden...
bende aa sende kötü kötü rüyalar görmüşsün ne alakası var onlarla bunun bu farklı olacak hecc bana kötü düşüncelerini söyleme tavrına haereketlerine ağzından cıkanada dikkat et cocuğumuda alır giderim dedim...
neyse biraz moda girdi sonunda yatarkende karnıma eliyle bak kızmısın erkekmisin pisst sana diyom dur durduğun yerde artık beklemeye sabrımız yok yaşlıyız biz anne babayı üzme dedi ay vallahi ya... cok öptüm kocamı Allahım en cokta onun için dualarımızı kabul etsin...
Amin canım inş sence test hala iğne etkisi midir ki bugünlerde test yapan olsa karşılaştırırdım iğnenin etkisini
Evet kişiden kişiye değişir tabi canım o arkadaş testinin fotosunu atmış mıydı acaba benimki gibi miydi insan işte umut olmasa yaşayamaz herAlde Allahım gönlümdekini hayırlı eğlesin inşBen ilk iğnemi olduğmda 10.günü test yaptığımda silik bile çıkmamıştı. İğnenin etkisi geçmişti. Ama burda @osay3 ın testi 12 gün bile silik çıkmıştı ama adet olmuştu malesef. Bence irdelemeden sabırla beklemek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?