Allah Hakkında hayirlisini nasip etsin cnm, beklemekten başka çare yok. Bekliyemiyorum diyorsan ozaman en net sonucu kan tahlili verir, iki gün arka arka kan tahlili yaparsan azda olsa ya eksilme yada çoğalma olacağını dusunuyorumEvet kişiden kişiye değişir tabi canım o arkadaş testinin fotosunu atmış mıydı acaba benimki gibi miydi insan işte umut olmasa yaşayamaz herAlde Allahım gönlümdekini hayırlı eğlesin inş
Canım ben çatlatma iğnesi kullandığımda 12.gün yapmıştım silik çizgiyi bile göremedim bence sakin ol ve biraz daha bekle meleğin seninledir inşaallahKızlar biliyorum kafanızı şişiriyorum belki de içinizden ne sabırsız biri diyorsunuz ama napim bebeğimi Aralık'ta kaybettim eğer şu an hamileysem bebeğimin acısı hafifleyecek bir an önce insan hemen hamile kalıp geçmişi unutamasa da diğerine tutunmak istiyor bugün benim iğneden sonraki 10. Günüm sizce umut var mı bende şimdiden yorum yapan arkadaşlara tşk ederim
İkiz olabilir mi acaba ben değerleri bilmiyorum ama biraz yüksek gibi geldiMerhaba ben aranızda yeniyim adetim 10gungeçti kaşıklarım ağrıyordu bugün doktora gittim acile kanda beta bakıldı sonucun 15153,4 çıktı hamilesin dedi bu kadar çıkması normal midir ve tahmini ne kadardır
Canım yarın da çıkarsa giderim kan tahliline belim ağrıyor ama adet olacak gibi o yüzden bir yandan da herAlde olmadı diyorumAllah Hakkında hayirlisini nasip etsin cnm, beklemekten başka çare yok. Bekliyemiyorum diyorsan ozaman en net sonucu kan tahlili verir, iki gün arka arka kan tahlili yaparsan azda olsa ya eksilme yada çoğalma olacağını dusunuyorum
Doktora sorsanaBilmiyorum ki bende merak ettim ne kadarlik olabilir
Merhaba ben aranızda yeniyim adetim 10gungeçti kaşıklarım ağrıyordu bugün doktora gittim acile kanda beta bakıldı sonucun 15153,4 çıktı hamilesin dedi bu kadar çıkması normal midir ve tahmini ne kadardır
Canım nasılsın canım seninde adet olacak gibi ağrıların olmuştu demi canım bir de göğüs uçlarının rengi koyulaştı mıYani 10 gün geçti dediğine göre canım 6. haftalık olması gerekiyor normal görünüyor..
3 hafta ------- 5 - 50
4 hafta ------- 5 - 425
5 hafta ------- 20 - 7300
6 hafta ------- 1,080 - 56,000
7 -12 hafta ------- 7,650 - 290,000
Canım nasılsın canım seninde adet olacak gibi ağrıların olmuştu demi canım bir de göğüs uçlarının rengi koyulaştı mı
Teşekkür ederim canım benim de ağrılarım var inş güzel haber verebilirim göğüs uçlarımda irileşti ve o pütürcükler var ya onlar şişti yani daha belirgin hale geldicanım benim iyiyim,
şöyle benim normalde göğüs ağrım olmaz adet öncesi. Ama son hafta göğüs uçlarım irileşti ve acıyordu.Birde göğüslerin kahve yeri olur ya onun etrafında biraz daha açık tonda bir halka daha oluştu.kahve kısmı büyüdü yani ama koyulaşma fark etmedim.
benim normalde Adetin ilk günü sancılarım olur aynısını işte salı gecesi yaşadım ama adet olmadım.
Bacak kramplarım oldu yine salı gecesi.
Birde vucut sıcaklığım arttı. normalde adet olmaya yakın ben çok üşürüm. Ama bu sefer öyle olmadı...
ayy inşallah inşallah canımgunaydın kuzummm evet bak hamişler coğalıyr inşallah bizlerde olacagız az kaldı bnce
Teşekkür ederim canım benim de ağrılarım var inş güzel haber verebilirim göğüs uçlarımda irileşti ve o pütürcükler var ya onlar şişti yani daha belirgin hale geldi
Amin canım inş birde canım bugünkü yaptığım test durdukça koyulaştıevet bende de var o pütürler iri iri buda bir belirti olabilir.. İnşallah canım benim içinden güzel haberlerle geleceksin geçiyor.. Kısmet ama stres yapma biraz daha sabır az kaldı İnşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?