Amin canım inş birde canım bugünkü yaptığım test durdukça koyulaştı
Demi canım ama durdukça koyulaştı bu inş canım ya inş insan heyecanlanıyorayyy heyecanlandım kız... evet yeniden koyulaşıyor Allahım ya İnşallah ... bu sefer allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olur canım benim... koyulaşmış ya....
Demi canım ama durdukça koyulaştı bu inş canım ya inş insan heyecanlanıyor
Amin canjm inş iğne etkisi değildir bu kadar koyu olur mu acabaBen de cok heyecanlandım biliyorsun benim kendi heyecanım var üstüne sizilergüzel haberleri iyice kıpır kıpır yapıo içimi...... hadi az kaldı canım Allah yüzünü güldürsün...
Amin canjm inş iğne etkisi değildir bu kadar koyu olur mu acaba
Ay inş canımumarım değildir canım.. bildiğim konu değil ama sanki umut var gibi..
Canım kesin var gebelik bence iğne falan deme artık mümkün değilAy inş canım
Kızlar sizden bi iyilik isteyeceğim kızkardeşim 5aylik hamile demiştim size.bebegin kalbi durma ihtimali varmis fetih süresi okur musunuz. Okuyacaklar söylesinler bana.simdiden Allah razi olsun
Bence bugün kan var yarını hiç bekleme hemen tedaviye başlarsın
Canım aslında bende öyle düşünüyorum ama bazı sayfalarda en kesin 12. Güne kesin demişler beta hcg içeriyor diye ama öyle olsa bile bu kadar mı koyu olur kafam karıştı iki gün daha bekleyim mi ve midem de bulanıyor Benim son iki gündürCanım kesin var gebelik bence iğne falan deme artık mümkün değil
Canjm vermek istiyorum aslında ama bazıları 12 günden öncekiler yanıltıcı yazmış hatta 14fatmasecret19 bencede kuzu kan ver testlerle yatıp kalkmana gerek kalmasın erkenden öğren bebişini
Canım aslında bende öyle düşünüyorum ama bazı sayfalarda en kesin 12. Güne kesin demişler beta hcg içeriyor diye ama öyle olsa bile bu kadar mı koyu olur kafam karıştı iki gün daha bekleyim mi ve midem de bulanıyor Benim son iki gündür
Canım keşke elimde olsa bir de pıhtılaşma olabilir dddi bir kaybım var Aralık'ta kürtaj oldum o yüzdencanım naçizane tavsiyem bırak artık test yapmayı ve bekle derim çok takıntı yapıyorsun hergün hergün kendini strese sokma. başka bi uğraş bul. Rabbbim bu ay yüzüne gülsün sağlıcakla kal...
bak bi arkadaş da aynı senin gibiydi testleriCanjm vermek istiyorum aslında ama bazıları 12 günden öncekiler yanıltıcı yazmış hatta 14
Canım keşke elimde olsa bir de pıhtılaşma olabilir dddi bir kaybım var Aralık'ta kürtaj oldum o yüzden
Onunkide mi benimki kadar koyuydubak bi arkadaş da aynı senin gibiydi testleriZK_ASK de bilir yani hüsranla sonuçlandı aynı durum onda da oldu çok üzüldü sen de üzülme herşey olacağına varır ..
Evet hayırlısı canımhımmm Allah bi daha o günleri yaşatmasın benimde 2015 aralık da bi kaybım oldu maalesef üzücü ve zor bi dönem hakkımız da hayırlısı
Sana da yaşatmasın canım inşhımmm Allah bi daha o günleri yaşatmasın benimde 2015 aralık da bi kaybım oldu maalesef üzücü ve zor bi dönem hakkımız da hayırlısı
Onunkide mi benimki kadar koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?