2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar sizden bi iyilik isteyeceğim kızkardeşim 5aylik hamile demiştim size.bebegin kalbi durma ihtimali varmis fetih süresi okur musunuz. Okuyacaklar söylesinler bana.simdiden Allah razi olsun

Gecmis olsun canım Rabbim acil şifalar versin insAllah bebeğin ne sorunu varmış? Ne tesis koydular? Benim teyzemin kızı da 5bucuk aylıkken sıvısı azalıyor diye bebeğini bı haftaya kalmaz kaybedecen demişlerdi, Rabbim ömür nasip etmemişti bebeğine(( of çok zor gerçekten, insAllah birşey olmaz...

Canım kesin var gebelik bence iğne falan deme artık mümkün değil
Canım aslında bende öyle düşünüyorum ama bazı sayfalarda en kesin 12. Güne kesin demişler beta hcg içeriyor diye ama öyle olsa bile bu kadar mı koyu olur kafam karıştı iki gün daha bekleyim mi ve midem de bulanıyor Benim son iki gündür

canım naçizane tavsiyem bırak artık test yapmayı ve bekle derim çok takıntı yapıyorsun hergün hergün kendini strese sokma. başka bi uğraş bul. Rabbbim bu ay yüzüne gülsün sağlıcakla kal...

canım naçizane tavsiyem bırak artık test yapmayı ve bekle derim çok takıntı yapıyorsun hergün hergün kendini strese sokma. başka bi uğraş bul. Rabbbim bu ay yüzüne gülsün sağlıcakla kal...
Canım keşke elimde olsa bir de pıhtılaşma olabilir dddi bir kaybım var Aralık'ta kürtaj oldum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…