2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kardesimin Karaciğer enzimleri yüksek çıkmış ve anneye zarar veriyor.niye yükseldiğini bulamamışlar bebekten dolayı demişler.bebek saglikliymis ama değerler yükselirse kötü olabilirmiş.buyuk olsa erken doğum olurdu ama küçük. Kalbi durabilir demiş doktor bugün kardeşim perişan olmuş.
Bilmiyorum ya cok kötü oldukherşey Allah,in takdiri ama insan yinede üZülüyor insallah hayırlısı ile düZelir dua bekliyorum

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş düzelir

Allah şifa versin canım Çok üzüldüm Rabbim hayr etsin İnşallah sabır versin

fatmasecret19 canım biliyorum zor bir süreç ama bence bekle tabi iğne için geç kalmayacaksan iğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor bence bir arkadaş vardı 14. Gün bile pozitif çıktı testi sonrasında adet oldu zaten aşılama gibi yıpratıcı bir süreçten geçmiş sin bir kaybın da var Rabbim hakkında hayırlısını verecektir eminim ama önce pozitif öğrenip sonra negatif olması daha kötü yıkıyor insanı biraz sabır göstermeye çalış olur mu güzel haberler alacaksın eminim dualarım seninle

Sağolasın canım iki gün daha bekleyeceğim inş meleğim benimledir sağolasın

bak bi arkadaş da aynı senin gibiydi testleri ZK_ASK de bilir yani hüsranla sonuçlandı aynı durum onda da oldu çok üzüldü sen de üzülme herşey olacağına varır ..
Evet canım testler 13.güne kadar pozitifti 16.gün regl geldi. Beklemek lazım işte Allah hepimize hayırla yaşatsın bu dönemleri. fatmasecret19 aşılaması tutmuştur inşallah dualarımda hep

Canjm vermek istiyorum aslında ama bazıları 12 günden öncekiler yanıltıcı yazmış hatta 14
Ben 14.gün kan vermenden yana olduğumu en başta söylemiştim ama sen sabredemiyorsun merak ediyorsun ondan dedim kan ver şimdi diye. Evde idrar testi yapıyorsun hergün. o daha yanıltıcı ve çok yıpratıcı. Biz senin için söylüyoruz inşallah korktuğun uğramazsın bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah. Bi kaç gün daha bekle lütfen. Az kaldı dayan

canım ben okurum bı fetıh suresı bu akşam

Rabbım şifa versın bol dua canm ve sık takıp ettrsın
Rabbım şafi isminn hurmetıne kuranı kerımde gecen her Allah kelamının hurmetıne şifasını versın...

Rabbimin izniyle hiç bişy olmaz inşallah kuzum. Allah yardımcıları olsun. Acısını göstermesin sağlıkla doğursun inşallah sabır versin her iki durum için.

Rabbimin izniyle hiç bişy olmaz inşallah kuzum. Allah yardımcıları olsun. Acısını göstermesin sağlıkla doğursun inşallah sabır versin her iki durum için.

Inşallah yaa. Amin amin.
hepiniz saglikla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…