- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Amin canım sağolasın senin testlerinde benimki gibi mi koyuluktaydı canımEvet canım testler 13.güne kadar pozitifti 16.gün regl geldi. Beklemek lazım işte Allah hepimize hayırla yaşatsın bu dönemleri.fatmasecret19 aşılaması tutmuştur inşallah dualarımda hep
Dayanacağım canım inş :) dayanabilirsemBen 14.gün kan vermenden yana olduğumu en başta söylemiştim ama sen sabredemiyorsun merak ediyorsun ondan dedim kan ver şimdi diye. Evde idrar testi yapıyorsun hergün. o daha yanıltıcı ve çok yıpratıcı. Biz senin için söylüyoruz inşallah korktuğun uğramazsın bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah. Bi kaç gün daha bekle lütfen. Az kaldı dayan
İnş canım çünkü insan çok üZülüyor ne kadar hareketlerini de hissetmesem de sonuçta 8 hafta benimle beraberdiİnsalah seninledir canım İnşallah bu kez sağ salim kavuşur sun
Amin canım sağolasın senin testlerinde benimki gibi mi koyuluktaydı canım
Canım evet 14. Güne kadar silik çıkan var bende gördüm ama senin ki bariz koyu ve gittikçe daha koyulaşıyorEvet hayırlısı canım
Kova canım peki o arkadaşınki bu kadar koyumuydu :)Benim değil arkadaşın testleri canım.. Burcun ne senin :)
Ayy canım ağzın bal damlıyor inş öyledir Zaten yarınki test belli edecek kendini umudum her zaman varCanım evet 14. Güne kadar silik çıkan var bende gördüm ama senin ki bariz koyu ve gittikçe daha koyulaşıyor
Bilmiyorum ama ben hamile olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir
:) yok canım hep siliktiKova canım peki o arkadaşınki bu kadar koyumuydu :)
Anladım canım :) en aZından umut var bir de neden burcumu sordun canım sabırsızlık nedeni ile mi:):) yok canım hep silikti
Evet aynen :))) sabırrrr sabıırrrr bakk gunler geçmeye mahkumm :)Anladım canım :) en aZından umut var bir de neden burcumu sordun canım sabırsızlık nedeni ile mi:)
çok geçmiş olsun Allahım şifa versin kardeşinizle kuzusunaKardesimin Karaciğer enzimleri yüksek çıkmış ve anneye zarar veriyor.niye yükseldiğini bulamamışlar bebekten dolayı demişler.bebek saglikliymis ama değerler yükselirse kötü olabilirmiş.buyuk olsa erken doğum olurdu ama küçük. Kalbi durabilir demiş doktor bugün kardeşim perişan olmuş.
Bilmiyorum ya cok kötü oldukherşey Allah,in takdiri ama insan yinede üZülüyor insallah hayırlısı ile düZelir dua bekliyorum
Hayırlı Cum'a 'lar kızlar rabbim dualarınızı Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah:)
Bu Cum'a Hayırlı haberler alırız inşallah :)
egul1989 Rabbim kardeşine ve yavrusuna sağlık sıhat versin canım Bu mübarek günde dualarımızın arasında inşallah hayırlı sağlık haberlerini alırız
Evlat hasretiyle yananlara Rabbim bu gün Kabe de el açıp dua eden ve duaları kabul olanlardan eyler inşallah .
Hamiş arkadaşlarımıza sağlıklı bi süreç ve hayırlı doğumlar nasp etsin
Bu Cum'a dualarımız kabulü için lütfen SALAVAT VE FATİHA . AMİNNN
Canjm inş öyle olur valla mide bulantılarım başladı bir de ateşim var gibiamin canım amin...
egul1989 canım Allah kardeşinin yardımcısı olsun Allah büyüktür Önce Kardeşinin sağlığı önemli tabi İnşallah en sıkıntısız şekilde atlatır bu süreci..
@Yalnizkus05 canım lekelenmeler Adete kanamasına dönemez diye umut ediyorum canım... Hakkımızda hayırlısı Allah'a bırakmaktan soğınmaktan başka caremiz yok.
fatmasecret19 canım biraz sabırlı ol üzülmemek içinİnşallah güzel haberlerle bize gelirsin.. az Kaldı az...
Canjm inş öyle olur valla mide bulantılarım başladı bir de ateşim var gibi
Allah razi olsun insallah dualarımız kabul olur.. okudum ben de .. Rabbim kabul etsinHayırlı Cum'a 'lar kızlar rabbim dualarınızı Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah:)
Bu Cum'a Hayırlı haberler alırız inşallah :)
egul1989 Rabbim kardeşine ve yavrusuna sağlık sıhat versin canım Bu mübarek günde dualarımızın arasında inşallah hayırlı sağlık haberlerini alırız
Evlat hasretiyle yananlara Rabbim bu gün Kabe de el açıp dua eden ve duaları kabul olanlardan eyler inşallah .
Hamiş arkadaşlarımıza sağlıklı bi süreç ve hayırlı doğumlar nasp etsin
Bu Cum'a dualarımız kabulü için lütfen SALAVAT VE FATİHA . AMİNNN
amin canım amin...
egul1989 canım Allah kardeşinin yardımcısı olsun Allah büyüktür Önce Kardeşinin sağlığı önemli tabi İnşallah en sıkıntısız şekilde atlatır bu süreci..
@Yalnizkus05 canım lekelenmeler Adete kanamasına dönemez diye umut ediyorum canım... Hakkımızda hayırlısı Allah'a bırakmaktan soğınmaktan başka caremiz yok.
fatmasecret19 canım biraz sabırlı ol üzülmemek içinİnşallah güzel haberlerle bize gelirsin.. az Kaldı az...
Amin... Allah razi olsun canım bizim de tek duamız bu...Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
egul1989 Çok geçmiş olsun, umarım kardeşine de bebeğe de bir şey olmadan bu süreci atlatırsınız. Allahım evladını kardeşinize bağışlasın şifa versin.
Teşekkür ederim canım Allah razi olsunçok geçmiş olsun Allahım şifa versin kardeşinizle kuzusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?