2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım testler 13.güne kadar pozitifti 16.gün regl geldi. Beklemek lazım işte Allah hepimize hayırla yaşatsın bu dönemleri. fatmasecret19 aşılaması tutmuştur inşallah dualarımda hep
Amin canım sağolasın senin testlerinde benimki gibi mi koyuluktaydı canım

Dayanacağım canım inş :) dayanabilirsem

Canım evet 14. Güne kadar silik çıkan var bende gördüm ama senin ki bariz koyu ve gittikçe daha koyulaşıyor
Bilmiyorum ama ben hamile olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir
Ayy canım ağzın bal damlıyor inş öyledir Zaten yarınki test belli edecek kendini umudum her zaman var

çok geçmiş olsun Allahım şifa versin kardeşinizle kuzusuna

Hayırlı Cum'a 'lar kızlar rabbim dualarınızı Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah:)
Bu Cum'a Hayırlı haberler alırız inşallah :)
egul1989 Rabbim kardeşine ve yavrusuna sağlık sıhat versin canım Bu mübarek günde dualarımızın arasında inşallah hayırlı sağlık haberlerini alırız

Evlat hasretiyle yananlara Rabbim bu gün Kabe de el açıp dua eden ve duaları kabul olanlardan eyler inşallah .
Hamiş arkadaşlarımıza sağlıklı bi süreç ve hayırlı doğumlar nasp etsin
Bu Cum'a dualarımız kabulü için lütfen SALAVAT VE FATİHA . AMİNNN

amin canım amin...

@egul1989 canım Allah kardeşinin yardımcısı olsun Allah büyüktür Önce Kardeşinin sağlığı önemli tabi İnşallah en sıkıntısız şekilde atlatır bu süreci..
@Yalnizkus05 canım lekelenmeler Adete kanamasına dönemez diye umut ediyorum canım... Hakkımızda hayırlısı Allah'a bırakmaktan soğınmaktan başka caremiz yok.
@fatmasecret19 canım biraz sabırlı ol üzülmemek içinİnşallah güzel haberlerle bize gelirsin.. az Kaldı az...

Canjm inş öyle olur valla mide bulantılarım başladı bir de ateşim var gibi

Allah razi olsun insallah dualarımız kabul olur.. okudum ben de .. Rabbim kabul etsin

Allah razi olsun canım...

Amin... Allah razi olsun canım bizim de tek duamız bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…