2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar konuyla alakasız ama dua istiyorum annem son zamanlarda zor günler geçiriyor anne annem vefat etmişti bir süre önce ondan önce de iki yıldır çok sıkıntılı zamanlar geçiriyor zaten bünye olarak çok yorulmuştu bugün mezara gitmişler sabah kardeşlerim okula gitmiş sonra en son evden çıkış 8buçuk yani kardeşimin annem de mezarlık köyde diye dedemi de görüp döneyim demiş sabah namazdan sonra gitmiş 11 gibi eve geldi kapıyı kırmışlar evde ne var ne yok almışlar kimse yokken şükür ki annem evde değildi şükür ki kardeslerimin başına bir iş gelmedi ama annem kalp hastası dua edin sabırlı davranabilmesi için olur mu çok ihtiyacımız var ben farklı bir şehirdeyim ha deyince gidemeyecek kadar uzak elinden duadan başka şey gelmiyor Allah razi olsun. Hayırlı cumalar

anneninde senin de allah yardımcınız olsun canım benim, çok zor çok zor... dualarım sizinle...
Lanet okumaktan başka bişey gelmiyor bu bencil insan kılıklı canilere

anneninde senin de allah yardımcınız olsun canım benim, çok zor çok zor... dualarım sizinle...
Lanet okumaktan başka bişey gelmiyor bu bencil insan kılıklı canilere
Allah razi olsun canım. Rabbim meleğini korusun. Ya cuma günü gündüz vakti etrafı ev dolu 150 bin kişilik ilçe ve cüretle giriyorlar evlere. Şükür ki annem evde yokmuş başına bir iş gelmemiş

Htckbrysl canım Allah yardımcınız olsun gerçekten de . yani bu insanlar nasıl şeyler anlamıyorum zaten yeni bi kaybnız var buhırsızlık ne yaa ne kadar bencil ve adi bir iş çok üzgünüm canım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Allah razi olsun canım. Rabbim meleğini korusun. Ya cuma günü gündüz vakti etrafı ev dolu 150 bin kişilik ilçe ve cüretle giriyorlar evlere. Şükür ki annem evde yokmuş başına bir iş gelmemiş

Öyle canım Allah Anneni ve Kardeşini korumuşta onlara yokken olmuş, Keşke olmasaydı ama maalesef hayatta herşey var... En az zararla atlatmakla şükür ediyoruz... Neyse İnşallah bulunurlar...

Allah razi olsun canım gerçekten öyle. Annem çok kötü ben yoktum ya çocuklarımın başına iş gelseydi diyor. Şükür yok ama düşüncesi bile ürpertici. Allah korudu şükür mal gitti ama inşallah onları da bulurlar

Öyle canım Allah Anneni ve Kardeşini korumuşta onlara yokken olmuş, Keşke olmasaydı ama maalesef hayatta herşey var... En az zararla atlatmakla şükür ediyoruz... Neyse İnşallah bulunurlar...
Evet canım hayatta herşey var duyuyoruz beş kuruş için adam öldürüyorlar şükür ki bunla bitmiş ne diyeyim başka şey kalmıyor Allah razi olsun

1. Evet canım hayatta herşey var duyuyoruz beş kuruş için adam öldürüyorlar şükür ki bunla bitmiş ne diyeyim başka şey kalmıyor Allah razi olsun

2. Canım benim bu adiliği kim yaptıysa hemen ortaya çıkar umarım. Gerçekten insanlar insanlıktan çıktı. Çok şükür ailen evde yokken olmuş. Canlarını korusun Rabbim. Yapanda biran evvel çıksın ortaya inşallah. Çok geçmiş olsun canım. Annende inşallah hemen toparlar kendni. .çok sinirlerim bozuldu

Slm kızlar oğluma bi oğlan kardeş daha geliyor
İkili test vardı şimdilik herşey yolunda darısı isteyen bütün kardeşlerime inşallah

ohh maşallah ozaman sana ve oğluşlarına ... Çok sevindim testlerinde güzel çıkmış... Hadi Maşallah darısı kalan süreçlerin başına...
@Zehra ungrms evet @okeanoss00 nda erkek... cinsiyetlerini öğrenmek bize nasip etsin allahım...
Tabi önce Kalp atışları... Nezaman gitcen sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…