Bugun 5+3 oldu 6.haftada çağırmıştı doktor biliyosn. Ne zaman gtsem ki tam 6 haftalık olunca mı gidim bilmiyorum. Bide o doktorum hani sizin şu değiştir dediğiniz benim değştrcem diye büyük büyük konuştuğm doktor bu işte değiştirsem miohh maşallah ozaman sana ve oğluşlarına ... Çok sevindim testlerinde güzel çıkmış... Hadi Maşallah darısı kalan süreçlerin başına...
ZK_ASK evet @okeanoss00 nda erkek... cinsiyetlerini öğrenmek bize nasip etsin allahım...
Tabi önce Kalp atışları... Nezaman gitcen sen...
İnş canım heyecanla bekliyorum hala iğnenin etkisi bu kadar olabilir mi canımİnşallah güzel haber alacaksın canım. İnşallah
Allah yardımcınız olsun bol bol sabır versin annecigineKızlar konuyla alakasız ama dua istiyorum annem son zamanlarda zor günler geçiriyor anne annem vefat etmişti bir süre önce ondan önce de iki yıldır çok sıkıntılı zamanlar geçiriyor zaten bünye olarak çok yorulmuştu bugün mezara gitmişler sabah kardeşlerim okula gitmiş sonra en son evden çıkış 8buçuk yani kardeşimin annem de mezarlık köyde diye dedemi de görüp döneyim demiş sabah namazdan sonra gitmiş 11 gibi eve geldi kapıyı kırmışlar evde ne var ne yok almışlar kimse yokken şükür ki annem evde değildi şükür ki kardeslerimin başına bir iş gelmedi ama annem kalp hastası dua edin sabırlı davranabilmesi için olur mu çok ihtiyacımız var ben farklı bir şehirdeyim ha deyince gidemeyecek kadar uzak elinden duadan başka şey gelmiyor Allah razi olsun. Hayırlı cumalar
Ay inş canım herşey güzel geçsinSelam kizlar nasilsini?
Yarin doktor kontrolum var cok gerginimm insallah iyi gexer benim icin dua eder misiniz
Canım içine sinmiyorsa değiştir tabi kafanda şüphe kalmasınBugun 5+3 oldu 6.haftada çağırmıştı doktor biliyosn. Ne zaman gtsem ki tam 6 haftalık olunca mı gidim bilmiyorum. Bide o doktorum hani sizin şu değiştir dediğiniz benim değştrcem diye büyük büyük konuştuğm doktor bu işte değiştirsem mi
Canım inş güzel sonuçlanır bu kadar iğne etkisi kalmaz herAlde canjm yacanım çok güzel Güzel Sonuclancak İnşalllah hadi az kaldı...
Çok şükür canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuşAllah razi olsun canım. Rabbim meleğini korusun. Ya cuma günü gündüz vakti etrafı ev dolu 150 bin kişilik ilçe ve cüretle giriyorlar evlere. Şükür ki annem evde yokmuş başına bir iş gelmemiş
Ayyy hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah'ım bana da nasip eder inş benimde bugün 11. Gün bugünkü testimSlm kızlar oğluma bi oğlan kardeş daha geliyor
İkili test vardı şimdilik herşey yolunda darısı isteyen bütün kardeşlerime inşallah
Amin canım allah razı olsunAyyy hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah'ım bana da nasip eder inş benimde bugün 11. Gün bugünkü testim
Kızlar konuyla alakasız ama dua istiyorum annem son zamanlarda zor günler geçiriyor anne annem vefat etmişti bir süre önce ondan önce de iki yıldır çok sıkıntılı zamanlar geçiriyor zaten bünye olarak çok yorulmuştu bugün mezara gitmişler sabah kardeşlerim okula gitmiş sonra en son evden çıkış 8buçuk yani kardeşimin annem de mezarlık köyde diye dedemi de görüp döneyim demiş sabah namazdan sonra gitmiş 11 gibi eve geldi kapıyı kırmışlar evde ne var ne yok almışlar kimse yokken şükür ki annem evde değildi şükür ki kardeslerimin başına bir iş gelmedi ama annem kalp hastası dua edin sabırlı davranabilmesi için olur mu çok ihtiyacımız var ben farklı bir şehirdeyim ha deyince gidemeyecek kadar uzak elinden duadan başka şey gelmiyor Allah razi olsun. Hayırlı cumalar
Gözün aydın canimm:)) ne güzel erkenden ogrendinn doktorun saklamamis.Slm kızlar oğluma bi oğlan kardeş daha geliyor
İkili test vardı şimdilik herşey yolunda darısı isteyen bütün kardeşlerime inşallah
Ay canım ne biliyim ya arkadaşlar sabret diyince sabrediyorum sonradan üzülmeyim diye canım ama bencede iğne etkisi olsa artık çok silik ya da hiç olmaması gerekirdiAmin canım allah razı olsun
Kız git test yaptır artık 11. Gün bu kadar koyumu çıkar iğnenin etkisi olsaydı şiöyle düşün her geçen gün iğnenin etkisi azalıyor değil mi testlerin de aynı olurdu her geçen gün yavaş yavaş silikleşirdi
Ay canım ne biliyim ya arkadaşlar sabret diyince sabrediyorum sonradan üzülmeyim diye canım ama bencede iğne etkisi olsa artık çok silik ya da hiç olmaması gerekirdi
Süper canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı tüm bebek isteyen arkadaşlara inşallahTest yaptirdim ilki 111 cikmisti iki gun sonra yani bugun ayni saate ysptirdim 237 cikti.iki katinin biraz fazlasi ama ins iyidir...
Canım bana kalsa veririm de haftasonu kAyonvalidemlere geldik 1 mayıs da tatil yaYarın 12.günün tatlım kanı ver kurtul artk :)
Ay canım çok iyi tabiki inş güzel artış olarak devam ederTest yaptirdim ilki 111 cikmisti iki gun sonra yani bugun ayni saate ysptirdim 237 cikti.iki katinin biraz fazlasi ama ins iyidir...
Bence gayet iyi ❤ maşallahhhTest yaptirdim ilki 111 cikmisti iki gun sonra yani bugun ayni saate ysptirdim 237 cikti.iki katinin biraz fazlasi ama ins iyidir...
Doğru yarın haftasonu. Gebelik testi yaparsın o zamn :)Canım bana kalsa veririm de haftasonu kAyonvalidemlere geldik 1 mayıs da tatil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?