2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canjm bana kalsa giderim de iğne vurununca korkuyorum valla bazıları silik çıkmış adet olmuş ya o yüzden

YaKaMoZz-z S sakyuz ara ara oluşan kasık ağrıları normal dimi bugun kasık ağrım oluyo sürekli. Ama hafif. Belim kırılacak nerdeyse o ağrıyo bide
Canım benim hala ağrıyor sanki adet olacak gibi doktorum magnezyum verdi
O yüzden kasıklarda ağrı oluyormuş kanama olmadıkça problem yok

Süper canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı tüm bebek isteyen arkadaşlara inşallah
Cok sagolasin canim guzel dileklerin icin... Sende bebisini saglikla kucagina almani dilerim... Dahasi isteyen herkese nasip etsin allahim...
Ay canım çok iyi tabiki inş güzel artış olarak devam eder
İnsallah canim benim darisi basina.. Merakla bekliyorum..
Bence gayet iyi ❤ maşallahhh
Canim benim cok sagol, hadi seninde guzel haberlerini bekliyorum

Cok sagolasin canim, allahin izniyle guzel olur hepimiz bebislerimize sagsalim kavusalim...

Allah razi olsun canım ya inşallah. Hakkını helal et hamile hamile sıktım canını burası benim arkadaş ortamım yabancı yerde kimsesiz im sizinle paylaşmak istedim Allah razi olsun

İnş canım inş

Canjm polise bildirdiniz mi tanıdık biri yapmış olmasın eğer canım imkanınız varsa alarm taktırın bence eve çok geçmiş olsun ne kötü insanlar var ya
Allah razi olsun canım. Polis parmak izi falan almış ama birşey çıkar mi bilmiyorum Hayırlısı artık dünya nereye gidiyor gündüz gözüne cuma cuma ya annem evde olsaydı diye düşünmekten deliye dönüyorum şükür eksik olmasın başımızdan

Çok şükür canım verilmiş sadakanız varmış Allah daha beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…