Doğru yarın haftasonu. Gebelik testi yaparsın o zamn :)
HerAlde yaparım canım 25 tane test almıştım inş yarın da çıkar daDoğru yarın haftasonu. Gebelik testi yaparsın o zamn :)
Canjm bana kalsa giderim de iğne vurununca korkuyorum valla bazıları silik çıkmış adet olmuş ya o yüzdenyanne maşallah güzel katlanmış değerin aynı güzellikte devam etsin inşallah
fatmasecret19 iyi sabrediyorsun valla maşallah ben çoktan hastane yollarına düşmüştüm varla yok çizginin peşinden bile aylarca koştum :)
Canım benim hala ağrıyor sanki adet olacak gibi doktorum magnezyum verdiYaKaMoZz-z S sakyuz ara ara oluşan kasık ağrıları normal dimi bugun kasık ağrım oluyo sürekli. Ama hafif. Belim kırılacak nerdeyse o ağrıyo bide
Cok sagolasin canim guzel dileklerin icin... Sende bebisini saglikla kucagina almani dilerim... Dahasi isteyen herkese nasip etsin allahim...Süper canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı tüm bebek isteyen arkadaşlara inşallah
İnsallah canim benim darisi basina.. Merakla bekliyorum..Ay canım çok iyi tabiki inş güzel artış olarak devam eder
Canim benim cok sagol, hadi seninde guzel haberlerini bekliyorumBence gayet iyi ❤ maşallahhh
Tamam canım ısrar yok pazartesi seni burada hamileyiiiiiiiiiiim diyerek gelmeni beklicemCanjm bana kalsa giderim de iğne vurununca korkuyorum valla bazıları silik çıkmış adet olmuş ya o yüzden
Cok sagolasin canim, allahin izniyle guzel olur hepimiz bebislerimize sagsalim kavusalim...yanne maşallah güzel katlanmış değerin aynı güzellikte devam etsin inşallah
fatmasecret19 iyi sabrediyorsun valla maşallah ben çoktan hastane yollarına düşmüştüm varla yok çizginin peşinden bile aylarca koştum :)
Amin canım inşallahCok sagolasin canim, allahin izniyle guzel olur hepimiz bebislerimize sagsalim kavusalim...
Slm kızlar oğluma bi oğlan kardeş daha geliyor
İkili test vardı şimdilik herşey yolunda darısı isteyen bütün kardeşlerime inşallah
Amin canım allah razı olsun darısı başınaTebrik ederim canım sağlıkla kucağa alırsın inşallah
Allah razi olsun canım ya inşallah. Hakkını helal et hamile hamile sıktım canını burası benim arkadaş ortamım yabancı yerde kimsesiz im sizinle paylaşmak istedim Allah razi olsun
- Canım benim bu adiliği kim yaptıysa hemen ortaya çıkar umarım. Gerçekten insanlar insanlıktan çıktı. Çok şükür ailen evde yokken olmuş. Canlarını korusun Rabbim. Yapanda biran evvel çıksın ortaya inşallah. Çok geçmiş olsun canım. Annende inşallah hemen toparlar kendni. .çok sinirlerim bozuldu
Walla bende olmadı ama olan var canım. Ama senin için güzel hisler var içimde inşallah güzel günler göreceksinİnş canım heyecanla bekliyorum hala iğnenin etkisi bu kadar olabilir mi canım
Allah razi olsun canım size de şifa versin yeğenine iyi haberler alırsın insalahAllah yardımcınız olsun bol bol sabır versin annecigine
İnş canım inşCok sagolasin canim guzel dileklerin icin... Sende bebisini saglikla kucagina almani dilerim... Dahasi isteyen herkese nasip etsin allahim...
İnsallah canim benim darisi basina.. Merakla bekliyorum..
Canim benim cok sagol, hadi seninde guzel haberlerini bekliyorum
Allah razi olsun canım. Polis parmak izi falan almış ama birşey çıkar mi bilmiyorum Hayırlısı artık dünya nereye gidiyor gündüz gözüne cuma cuma ya annem evde olsaydı diye düşünmekten deliye dönüyorum şükür eksik olmasın başımızdanCanjm polise bildirdiniz mi tanıdık biri yapmış olmasın eğer canım imkanınız varsa alarm taktırın bence eve çok geçmiş olsun ne kötü insanlar var ya
Ayy canım Allah'ım inş demek nasip olur güzel dileklerin için çok tşk ederimTamam canım ısrar yok pazartesi seni burada hamileyiiiiiiiiiiim diyerek gelmeni beklicem
Allah razi olsun canımÇok geçmiş olsun canım, Rabbim fırsat vermesin kötü insanlar.
Gözün aydın canimm:)) ne güzel erkenden ogrendinn doktorun saklamamis.
Benimde yarın ikinci kontorolum var bebeğimi gorcemm insAllahh
Sağolasın canım çok güzel şeyler yazıyorsunuz inş söylemek nasip olurWalla bende olmadı ama olan var canım. Ama senin için güzel hisler var içimde inşallah güzel günler göreceksin
Amin. Amin. İnsalah benim de oğluma kardeş verir RabbimAmin canım allah razı olsun darısı başına
Çok şükür canım verilmiş sadakanız varmış Allah daha beterinden saklasınAllah razi olsun canım. Polis parmak izi falan almış ama birşey çıkar mi bilmiyorum Hayırlısı artık dünya nereye gidiyor gündüz gözüne cuma cuma ya annem evde olsaydı diye düşünmekten deliye dönüyorum şükür eksik olmasın başımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?