2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağolasın canım çok güzel şeyler yazıyorsunuz inş söylemek nasip olur
İnşallah canım. Öyle hevesini kırıyoruz gibi düşünme olur mu çünkü var deyip sonradan adet olmak çok acı insanı daha çok yıpratıyor sen herşeye hazırlıklı ol pozitif görünce burada kop kop yaparız

Tabi canım benim iyiliğim için diyorsunuz öyle algılamıyorum ama bir yandan da hissediyorum sanki bugün midem. Çok kötüydü istifra etmemek için kendimi zor tuttum inş vardır yarabbim

Allah razi olsun canım ya inşallah. Hakkını helal et hamile hamile sıktım canını burası benim arkadaş ortamım yabancı yerde kimsesiz im sizinle paylaşmak istedim Allah razi olsun
Ay yok olur mu öyle şey. Fatmagül'ün suçu ne final sahnesini izledm netten. Dizinin sonunda tecavuz davalarını sayıyodu. Bi bakim gerçek heralde dedim baktım gerçek. Kanım çekildi onca şeyi okurken. Ordan oraya bak onu oku şunu izle derken böyle kendi kendime psikolojimi bozmak gibi huyum var. Tam bu düzene sövüyodum senin yazdğnı okudum. İnsanların hiç ölmeyecekmiş gibi yaşaması kendni bu kadar kaybetmesi bunun ağırlığını yaşadım. Sen birşy yapmadın yani ben kendi kendime yapıyorum. Tabikide gelip yazcan bende yabancı memlekete çok uzağım burası ailem hep beraberiz şükür. Annen nasil oldu konuştunuz mu canım

Canım kaçırdım sanırım biraz yoğundum pek okuyamadım hırsız mı girdi annenin evine
Allah beterinden korusun canım çok geçmiş olsun
Allah razi olsun canım evet öyle ya gündüz gözüne girmiş evde yükte hafif pahada ağır şeyleri alıp gitmişler malesef şükür ki kimseye birşey olmamış

Evet canım onun finalini bende görmüştüm gerçek hepsi malesef. Ve daha bilinmeyen yüzlercesi var. Rabbim evlatlarımızı korusun bilinçli anne baba bilinçli toplum yolunda ileri gideriz inşallah. Konuştum canım annemle bütün gün ifade parmak izi bilmem ne uğraştılar o da evdekilere birşey olmadı diye şükrediyor kardeşlerim annem iyi şükür gerisine de elden ne gelir. Rabbim hayr etsin

Allah razi olsun canım evet öyle ya gündüz gözüne girmiş evde yükte hafif pahada ağır şeyleri alıp gitmişler malesef şükür ki kimseye birşey olmamış
Nasıl insanlar var ya allah yedirmesin inşallah iyiki annen evde değilmiş maalesef artık evde biri varmı yokmu hiç umurlarında değil

Canları sağolsun onların biran önce bulsunlar cezalarını inşallah... maddi çok zararı oldu mu kuzum

Selam kizlar ben de gelebilir miyim
Mide bulantisi ceken var mi benim gibi? Daha 4.haftamda basladi ozellikle sabahlari öldürüyor beni.
Doktor dramamine isimli ilac verdi o bulantiyi gecirdi ama bu kezde sersemlestirdi kafami kaldiramiyorum icsem bir türlü icmesem bir türlü. Ne zaman gecer bu bulantilar ?

Nasıl insanlar var ya allah yedirmesin inşallah iyiki annen evde değilmiş maalesef artık evde biri varmı yokmu hiç umurlarında değil
Aynen canım ya gündüz gözüne girmeyi göze alan annemi de gözden çıkarmış demektir çok şükür buna da Allah razi olsun

Hoş geldin canım. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Kişiden kişiye değişiyor galiba bunlar ya Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…