Bilgisayar vardı iki tane diz üstü bir notebook bir telefon vardı yedek kullandıkları bir miktar para altın işte ortada ne bulmuşsa almışlarCanları sağolsun onların biran önce bulsunlar cezalarını inşallah... maddi çok zararı oldu mu kuzum
Sag ol canim hos buldum. Insallah zamanla rahatlarim bende gercekten cok zormus ama daha zorlari da vardir. Allah herkese yardim etsin.Hoş geldin canım. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Kişiden kişiye değişiyor galiba bunlar ya Allah kolaylık versin
Allah daha iyi etsin canım çok sevindim Alaha emanet olsunlar, duaların için aminnnnnnKızlar hepinizi tek tek alintilayamadim ama kızkardeşim bugün hastaneden çıktı.degerleri düşmüş insallah boyle devam eder...
ALLAH HEPINIZDEN RAZİ OLSUN.. Hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim..❤
Canım. Yaptım ama ümidim Yok bir de bugün su gibi akıntı geldi normal mi neden olurfatmasecret19 canım bugün test yaptın mi?hayırlı haberler inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bir daha inşKızlar hepinizi tek tek alintilayamadim ama kızkardeşim bugün hastaneden çıktı.degerleri düşmüş insallah boyle devam eder...
ALLAH HEPINIZDEN RAZİ OLSUN.. Hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim..❤
Aaaaaa cok sevındm canm amin inşallah saglıklıca doğursunKızlar hepinizi tek tek alintilayamadim ama kızkardeşim bugün hastaneden çıktı.degerleri düşmüş insallah boyle devam eder...
Btç ne canımkızlar adetim bugün bitti fakat kasığımda bi ağrı var 4 gündür btç yapıyorum acaba ondan mı ?
Sanırım biraz silikleşmiş ya da bana öyle geldi bilmiyorum ki ama şu var ki önce iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra mi kanda hormon yükseliyor yoksa öyle yüksek mi devam ediyor bu konuda bilgim yok çünkü rahme gidene kadar günler geçiyor uzun bir süreç inşallah yükselir canım akıntı işine gelince kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum inan daha önce nasıldı hamile olduğunda yani gerçi bir hamilelik diğerine göre değişiyor ama ay kafam çok karışık biraz karışık konuştum galiba kusura bakma güzel haberler gelir inşallahCanım. Yaptım ama ümidim Yok bir de bugün su gibi akıntı geldi normal mi neden olur
Tşk ederim canım evet diğer hamileliğimde de vardı böyle aynı su gibiydi bir de diğerinde de silikleşir sonra yeniden koyu olmuştu hata ilk aşılamam da tutmadığında 6. Gün iğnenin etkisi bitmişti ikinci aşılamam da ise ilk koyu olup sonra yeniden silikleşip tekrar koyulaşmıştı inş vardır ama görünüyor demi çizgi inş şansım devam eder canımSanırım biraz silikleşmiş ya da bana öyle geldi bilmiyorum ki ama şu var ki önce iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra mi kanda hormon yükseliyor yoksa öyle yüksek mi devam ediyor bu konuda bilgim yok çünkü rahme gidene kadar günler geçiyor uzun bir süreç inşallah yükselir canım akıntı işine gelince kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum inan daha önce nasıldı hamile olduğunda yani gerçi bir hamilelik diğerine göre değişiyor ama ay kafam çok karışık biraz karışık konuştum galiba kusura bakma güzel haberler gelir inşallah
Görünüyor canım normal şartlarda buna gebelik denir de işte iğne faktörü var umudunu yitirme ama çok da kaptırma Rabbim gönlüne göre versin inşallah yarin daha koyu olurTşk ederim canım evet diğer hamileliğimde de vardı böyle aynı su gibiydi bir de diğerinde de silikleşir sonra yeniden koyu olmuştu hata ilk aşılamam da tutmadığında 6. Gün iğnenin etkisi bitmişti ikinci aşılamam da ise ilk koyu olup sonra yeniden silikleşip tekrar koyulaşmıştı inş vardır ama görünüyor demi çizgi inş şansım devam eder canım
İnş canım valla bende bekliyorum bakalım ne olacak insan işte umut da ediyor çok da kaptırmak da istemiyor ama bu kadar gün sürerse iğnenin etkisi de ooooo yani diye düşünüyorum bakalım yarın tam kesinleşir artıkGörünüyor canım normal şartlarda buna gebelik denir de işte iğne faktörü var umudunu yitirme ama çok da kaptırma Rabbim gönlüne göre versin inşallah yarin daha koyu olur
İnşallah hakkında hayırlısıyla güzel haber alırsın canım. İğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor işte ne yazık ki bir standardı yok inşallah seninki gebelik tir umutsuz olmuyor biliyorum Allah de korkma. Olumlu olumsuz içine sabri da sevinci de verecektirİnş canım valla bende bekliyorum bakalım ne olacak insan işte umut da ediyor çok da kaptırmak da istemiyor ama bu kadar gün sürerse iğnenin etkisi de ooooo yani diye düşünüyorum bakalım yarın tam kesinleşir artık
Amin canjm biraz umutsuzluk var ama hayırlısı inş belirtilerim de yanılmamİnşallah hakkında hayırlısıyla güzel haber alırsın canım. İğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor işte ne yazık ki bir standardı yok inşallah seninki gebelik tir umutsuz olmuyor biliyorum Allah de korkma. Olumlu olumsuz içine sabri da sevinci de verecektir
Test silikleşince neden ümidin köreldi onu anlamadım. Hep pozitif çıkacak değildi biliyosun sonuçta. Bi kaç güne tekrar pozitf olacak görürsünCanım. Yaptım ama ümidim Yok bir de bugün su gibi akıntı geldi normal mi neden olur
Kızlar siz de olmasanız valla bu kadar desteği başka kim verebilirdi ki Allah razı olsun en son ki hali bu testinTest silikleşince neden ümidin köreldi onu anlamadım. Hep pozitif çıkacak değildi biliyosun sonuçta. Bi kaç güne tekrar pozitf olacak görürsünayrıca su gibi akıntı benim ilk belirtimdi.
Yarın tamamen negatif olacak mı bakalım. Olsa bile umut yitirmek yok çünkü negatif olup sonra pozitife dönüyo gebelik oluşunca. Önce kandan temizlenip sonra idrardan temizleniyor. Sonrada gebelik oluşunca kanda yükselmeye başlıyor yavaştan idrara geçiyo yine. Sen bu işin içindesin ne demek istediğimi çok iyi anlıyosn çünkü bildiğin şeylerKızlar siz de olmasanız valla bu kadar desteği başka kim verebilirdi ki Allah razı olsun en son ki hali bu testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?