- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Yarın tamamen negatif olacak mı bakalım. Olsa bile umut yitirmek yok çünkü negatif olup sonra pozitife dönüyo gebelik oluşunca. Önce kandan temizlenip sonra idrardan temizleniyor. Sonrada gebelik oluşunca kanda yükselmeye başlıyor yavaştan idrara geçiyo yine. Sen bu işin içindesin ne demek istediğimi çok iyi anlıyosn çünkü bildiğin şeyler
Attığım resmde iğneden sonra hergün yapılan gebelik testleri var iğnenin Kaçıncı günü olduğu ve etkisinin hangi gün geçtiği sonra tekrar gebelik varsa çizginin belirginleştiği çıkıyor. Senind çıkar inşallah
Canım benim için uğraşıp bulmuşsun Allah razı olsun hadi bakalım yarın ola hayrola teşekkürler inş sağlıklı şekilde bebişini kucağına alırsınYarın tamamen negatif olacak mı bakalım. Olsa bile umut yitirmek yok çünkü negatif olup sonra pozitife dönüyo gebelik oluşunca. Önce kandan temizlenip sonra idrardan temizleniyor. Sonrada gebelik oluşunca kanda yükselmeye başlıyor yavaştan idrara geçiyo yine. Sen bu işin içindesin ne demek istediğimi çok iyi anlıyosn çünkü bildiğin şeyler
Attığım resmde iğneden sonra hergün yapılan gebelik testleri var iğnenin Kaçıncı günü olduğu ve etkisinin hangi gün geçtiği sonra tekrar gebelik varsa çizginin belirginleştiği çıkıyor. Senind çıkar inşallah
Canım benim için uğraşıp bulmuşsun Allah razı olsun hadi bakalım yarın ola hayrola teşekkürler inş sağlıklı şekilde bebişini kucağına alırsın
Amin canım inşAllah senden de razı olsun hepimiz aynı yollardan geçtik, geçiyoruz. Seninde hakkında hayırlısı olsun Allah hayırla sağlıklı bi evlat nasip etsin bu müjdeyi bize ver inşallah.❤❤
Canjm ben güzel Allahım inş bizede gösterir çok sevindimKızlar bugün çok şükür bebeğimizi gordukve pıt pitlarini duyduk, Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın insAllah, çok duygulandım kalp atışını duyunca. Bide öyle hızlı atiyorduki heyecanlanmak mümkün değil :)))) bidaha gitigimizden iki test yapacak doktorum insAllah oda güzel cikar
Canjm ben güzel Allahım inş bizede gösterir çok sevindim
Hiç giremiyorum bu aralar annem rahatsızdı ordaydm sonra geldim temizliğe giriştik eşimle ablamda yardm etti sağolsun bitirdik bugn çok şükür :) sn neler yapıyorsun nasılsın.?gunaydınlarrrr
@yanne tebrıkler canım @YaKaMoZz-z hadi gözmz aydın saglıkla doğsun B Biravucmutluluk nerelerdesın kuzum ozlettın kendınj ya
Amin canjm inş ne güzel dua o öyleİnsAllah canim insAllah, Cok istiyorum tüm bekleyenlerin hamile olmalarini
Gözün aydın canım benim çok sevindim sağlıkla ilerler siniz insalahKızlar bugün çok şükür bebeğimizi gordukve pıt pitlarini duyduk, Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın insAllah, çok duygulandım kalp atışını duyunca. Bide öyle hızlı atiyorduki heyecanlanmak mümkün değil :)))) bidaha gitigimizden iki test yapacak doktorum insAllah oda güzel cikar
Hayirli olsun canimkızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm inşallah test yanlış değildir. Dua edin bana salı günü ancak doktora gidebileceğim.
Hayirli olsun canim
Hayırlı olsun inşallahkızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm inşallah test yanlış değildir. Dua edin bana salı günü ancak doktora gidebileceğim.
@Nisaberatim @Zanamm174 @okeanoss00gulii7 @Yalnizkus05 ZK_ASK sher33
Kizlar idrar testim ayniydi aksam cikarken.
Kan yaptirdim sonuc simdi cikti. Sonuc 111 Eki Görüntüle 1987691
Hayırlı olsun canımÇok sağol canım. Ama baya korkum var çünki 3 4 gündür çok şiddetli karın ağrısı çekiyordum. Bugün iyiyim ama inşallah kötü birşey değildir.
Kızlar benim bat'a 10 gün kaldı, ancak bu ay içimde inanılmaz bir umut var olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Dün gece yatarken içimden geldi dua ettim, dedim ki Allah'ım eğer hamile isem bu gece rüyamda hamile olduğumu göreyim çok merak ediyorum. diye. Çok içten istedim. Gece rüyamda idrar testi yapıyordum çift çizgi oluyordu. Etkisinde kalıp sabah kalkar kalkmaz test yaptım ancak tek çizgi. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım. Yoksa daha 9-10 gün var adete diye çıkmamış olabilir mi. En erken kaç gün önce öğrenen oldu aranızda. Cevaplar için şimdiden teşekkkürler :)
Bence bi test yap :)Kızlar Günaydın;
10 gün önce bu şekilde paylaşım yapmıştım. Hatırlayanlar vardır. Bu paylaşımı 20 Nisanda yapmıştım üzerinden 10 gün geçti. Son adet tarihim 30 Mart'tı. Bugün 32. gün. Ancak son 3-4 gündür aşırı adet sancım var . Ha oldum ha olucam diye bekliyorum şu anda öyle. Hatta okadar adet sancısı gibi ki 2 gündür pedle geziyorum. Durum böyle olunca da test yapmak istemiyorum. Göğüs ağrısı, adet sancısı tüm belirtiler var. Karnımın altı yumurtalığın orası şiş kaskatı. Kesin bugün gelir kırmızılar bende. Tekrar negatif görmek istemiyorum 10 gün önce ümidim çok kırıldı çünkü
Çok güzel görünüyor insalah güzel haberler alırsın tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallahkızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm inşallah test yanlış değildir. Dua edin bana salı günü ancak doktora gidebileceğim.
Bugun test yapmadın mı? Negatif mi?Hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?