- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Ay inanırmısın demin aklıma geldin napıyosa acaba kayboldu iyice dedim. Girdim ki etiketini gördüm :) 5+5 oldu bakalım bende haftaya gideceğim doktora. Hepimizin hakkında hayırlısı, kendine çok dikkat et canım bebeğini görürsün inşallah bizede haber vermeyi unutma iyi gezmeler :)Canlarr ben memleketteyimmm ve nete girwmiyorum kendi paketim bitmek uzere ,ordan orayada surekli.bi zoyaret modundayiz:)sabit durmuyorum yanii...
Biraz yorgunluk biraz telas vakit geciriyoruz ...yeni hamisler var sanirim hepsini okuyamadim amayanne gozunme carptii ve ben inanilmaz sevindim Allahm saglikla gelmesini nasip etsin.melegine al kucagina birakma.bidaha canm.benim ins ...
Ilk.gunler daha da bi heyecan oluyor :)
Sindirme asamasi:)
Bende 5 .haftadayim aldik randevu bebegimi usg de gorecegim gunu.iple cekiyorum ins bi sorun cikmazZZ....hepimiz icin dua ediyorumm Allah a emanet olun ..ZK_ASK kizcem sen ne ettinn nasil gidiyorr?:):)
Yaptım canım bugün 13. Gün ve testim daha kurumasını beklemedimBugun test yapmadın mı? Negatif mi?
Yaptım canım bugün 13. Gün ve testim daha kurumasını beklemedim
Canım aslında verecektim de eşimin memleketine gittik haftasonu yarın da 1 mayıs ya tatil diye canım sence var mı çizgi nasılNe zamana kadar yapacaksın ki böyle testi. Kan ne zaman vereceksin adet geçince mi
Ozel hastane yok mu orada? Git en gec 2 saate sonucu ogrenirsin.Canım aslında verecektim de eşimin memleketine gittik haftasonu yarın da 1 mayıs ya tatil diye canım sence var mı çizgi nasıl
Ya canjm şimdi kimseyi heyecana da sokmak istemiyorum sorarlar felan diye Maraş'a dönünce giderim diye düşünüyorum canım ama çizgi var demi iğne etkisi bitmiş midir bugün 13. GünOzel hastane yok mu orada? Git en gec 2 saate sonucu ogrenirsin.
Ya canjm şimdi kimseyi heyecana da sokmak istemiyorum sorarlar felan diye Maraş'a dönünce giderim diye düşünüyorum canım ama çizgi var demi iğne etkisi bitmiş midir bugün 13. Gün
Sağolun Allah siZindr o güzel sabrınızı mutlulukla taçlandırsın inşMubarek üç aylara girdik inşlalah rabbım kimsenın kucagını boş bırakmaz kızlar umuumuz herzaman olsun kesmeyın sakın hiç bir zmn 10 yıldır evliyim ben giç kesmedim sizde kesmeyin
Sağolun Allah siZindr o güzel sabrınızı mutlulukla taçlandırsın inş
Valla bunları internetten aldım canım hafta içi de böyle çıkarsa direkt kan vereceğim canjm çok tşk ederim çatlatma iğnesi vurunmuştum aşılama oldum bugün çatlatma iğnesinin 13. GünüAmiin inş cnm erken gebelik testleri ve keşke onlardan alsaydın çizgi tmmbelli olurdu bence
Ben de duydum bu hayıt meyvesini duydum da kullanmadım inş olur canım hiç aşılama felan denediniz miBende dun regl oldum bu ay hayıt meyvesi ekstresi kullanıcam şiparişim geldi bir ay sonra hamile kalan çok en fazla üç ay bakalım inşallah rabbım çok bekletmez
Hayırlı olsun inşallah
Çok güzel görünüyor insalah güzel haberler alırsın tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah
Var cizgi guzelim. Kimseye soylemeden esinle geziyoruz diye cikin boyle stres olmaktan iyidir be canim.Ya canjm şimdi kimseyi heyecana da sokmak istemiyorum sorarlar felan diye Maraş'a dönünce giderim diye düşünüyorum canım ama çizgi var demi iğne etkisi bitmiş midir bugün 13. Gün
Çok doğru diyorsun aslında da canım şimdi bi geliyoruz diye kardeşleri de geldi müsait değil bak bu da kuruduktan sonraki hali testin sanki daha koyulaşmışVar cizgi guzelim. Kimseye soylemeden esinle geziyoruz diye cikin boyle stres olmaktan iyidir be canim.
Valla bunları internetten aldım canım hafta içi de böyle çıkarsa direkt kan vereceğim canjm çok tşk ederim çatlatma iğnesi vurunmuştum aşılama oldum bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü
Ben de duydum bu hayıt meyvesini duydum da kullanmadım inş olur canım hiç aşılama felan denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?