İnşallah. Çok sağolun. :)
Sizde inşallah kuzağınıza akdığınız gunleri görürssünğz hayırlısı olsun inşallahhVar cizgi guzelim. Kimseye soylemeden esinle geziyoruz diye cikin boyle stres olmaktan iyidir be canim.
Ne güzel gezmelerdesin kafanı bunlarla mesgul etmesen kendine zehir etmezsinnbu bekleyişi canım. Tlfnu bırak ailenle takıl ne güzel. Böyle sürekli test yapmak sana kafa yoğunluğundan acabalardan başka bişy kazandırmıyo.Çok doğru diyorsun aslında da canım şimdi bi geliyoruz diye kardeşleri de geldi müsait değil bak bu da kuruduktan sonraki hali testin sanki daha koyulaşmış
İnş canım hayırlısı olur Allah'ım çok fazla bekletmez inş daha benim ikinci aşılamam da tutmuştu ama kalp atışı durduğu için küretaj oldum Aralık ayında canımHakkında hayurlısı olsun inşallah hamişsindir cnm ...
aşılama denemsmiyiz hiç denedik ama tutmadı malesef tüp bebek dediler masdiat yuzunden yaptıramadık yıllardır
Aynen canım arkadaşında bahsettiği gibi 5 yıldır umutla bekleyince insan ister istemez inş o çizgi gitmemiştir diye yine bakma gereksiniminde bulunuyor o çizgiyi gördükçe heyecanım da artıyor Zaten testlerim de çok yapmasam da evde boş boş duracak ne gerek var toptan almışımNe güzel gezmelerdesin kafanı bunlarla mesgul etmesen kendine zehir etmezsinnbu bekleyişi canım. Tlfnu bırak ailenle takıl ne güzel. Böyle sürekli test yapmak sana kafa yoğunluğundan acabalardan başka bişy kazandırmıyo.
Evet canım benimde 5 yıl oldu kaybım var ama Allah'ım inş sağlıklı bir evlat nasip eder bizlere deAhh ahh okdar kokay olsa on yıldır bende bekliyorum ama aklımda olmadığıman sadece işte çalıştığım an eve geldiğimde tekrar başlıyor bu dusunceler git gide daha da çok istiyor bağlanıyor takıntı yapıyorsun çünkü olmadıkça daha da çarp etme çabasına giriyorsun yargılamalar başlıyor işte onun oluyor benım neden olmuyor gibi gibi
Canım ayın 5 i regl günümFatmacm Normalde regl gunune kaç gun var cnm???
Hayırlısı canım salı günü kan verebilecek sin galiba eminim güzel bir haber alacaksın hala çizgi var umudun sevince döner insalahCanım ayın 5 i regl günüm
Teşekkür ederim Rabbim en tez vakitte size de hayirli, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Sizde inşallah kuzağınıza akdığınız gunleri görürssünğz hayırlısı olsun inşallahh
Amin canım inş ve testler kuruyunca daha da koyulaşıyor o niye acabaHayırlısı canım salı günü kan verebilecek sin galiba eminim güzel bir haber alacaksın hala çizgi var umudun sevince döner insalah
Hayırlı olsun cnmBirbirimizi tanımak önemli değil birbirimize destek olmak önemli moral vermek önemli burada raabbım kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh
Böyle yargılamaya hiç birimizin hakkı yok herkesin Sinavi farklıdır. Allah hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun evladınıza. Umidinizi kaybetmeyin asla.Ahh ahh okdar kokay olsa on yıldır bende bekliyorum ama aklımda olmadığıman sadece işte çalıştığım an eve geldiğimde tekrar başlıyor bu dusunceler git gide daha da çok istiyor bağlanıyor takıntı yapıyorsun çünkü olmadıkça daha da çarp etme çabasına giriyorsun yargılamalar başlıyor işte onun oluyor benım neden olmuyor gibi gibi
Ben iğnenin12.gunune kadar pozitif gördüm ama bebek yoktu ignedendi ama seninki cok net bu kadarCanım aslında bende öyle düşünüyorum ama bazı sayfalarda en kesin 12. Güne kesin demişler beta hcg içeriyor diye ama öyle olsa bile bu kadar mı koyu olur kafam karıştı iki gün daha bekleyim mi ve midem de bulanıyor Benim son iki gündür
O arkadas galiba ben oluyorum:) 12.güne kadar silik pozitifti benimki hepKova canım peki o arkadaşınki bu kadar koyumuydu :)
Can'ım senin adına çok sevındım hamileymişsin darısı bana inşlhÇok sağol canım benim.amin inşallah. Aynen öyle zaten. Sizleri tanımadığım halde hep duamdasınız.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.
Canım seninki çok mu silikti eğer silmediysen resimlerini atabilir misin ya da sayfasını biliyorsan söyler misin canım benimki bugün 13. Gün testimBen iğnenin12.gunune kadar pozitif gördüm ama bebek yoktu ignedendi ama seninki cok net bu kadar
O arkadas galiba ben oluyorum:) 12.güne kadar silik pozitifti benimki hep
Can'ım senin adına çok sevındım hamileymişsin darısı bana inşlh
Gözün aydın canım testin pozitif eminim kan dada güZel bir değer çıkacaktır allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağınayanne okeanoss00
Inanamayorum hala şaka gibi geliyor test bozuk falan gibi çok şaşkınım.
Biraz önce gidip kan testi de verdim 1.5 saat sonra çıkacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?