2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok doğru diyorsun aslında da canım şimdi bi geliyoruz diye kardeşleri de geldi müsait değil bak bu da kuruduktan sonraki hali testin sanki daha koyulaşmış
Ne güzel gezmelerdesin kafanı bunlarla mesgul etmesen kendine zehir etmezsinnbu bekleyişi canım. Tlfnu bırak ailenle takıl ne güzel. Böyle sürekli test yapmak sana kafa yoğunluğundan acabalardan başka bişy kazandırmıyo.

Ahh ahh okdar kokay olsa on yıldır bende bekliyorum ama aklımda olmadığıman sadece işte çalıştığım an eve geldiğimde tekrar başlıyor bu dusunceler git gide daha da çok istiyor bağlanıyor takıntı yapıyorsun çünkü olmadıkça daha da çarp etme çabasına giriyorsun yargılamalar başlıyor işte onun oluyor benım neden olmuyor gibi gibi

Hakkında hayurlısı olsun inşallah hamişsindir cnm ...
aşılama denemsmiyiz hiç denedik ama tutmadı malesef tüp bebek dediler masdiat yuzunden yaptıramadık yıllardır
İnş canım hayırlısı olur Allah'ım çok fazla bekletmez inş daha benim ikinci aşılamam da tutmuştu ama kalp atışı durduğu için küretaj oldum Aralık ayında canım

Aynen canım arkadaşında bahsettiği gibi 5 yıldır umutla bekleyince insan ister istemez inş o çizgi gitmemiştir diye yine bakma gereksiniminde bulunuyor o çizgiyi gördükçe heyecanım da artıyor Zaten testlerim de çok yapmasam da evde boş boş duracak ne gerek var toptan almışım

Evet canım benimde 5 yıl oldu kaybım var ama Allah'ım inş sağlıklı bir evlat nasip eder bizlere de

Hayırlı olsun cnm Birbirimizi tanımak önemli değil birbirimize destek olmak önemli moral vermek önemli burada raabbım kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh

Çok sağol canım benim.amin inşallah. Aynen öyle zaten. Sizleri tanımadığım halde hep duamdasınız.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.

Böyle yargılamaya hiç birimizin hakkı yok herkesin Sinavi farklıdır. Allah hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun evladınıza. Umidinizi kaybetmeyin asla.

Ben iğnenin12.gunune kadar pozitif gördüm ama bebek yoktu ignedendi ama seninki cok net bu kadar
Kova canım peki o arkadaşınki bu kadar koyumuydu :)
O arkadas galiba ben oluyorum:) 12.güne kadar silik pozitifti benimki hep

Ben iğnenin12.gunune kadar pozitif gördüm ama bebek yoktu ignedendi ama seninki cok net bu kadar

O arkadas galiba ben oluyorum:) 12.güne kadar silik pozitifti benimki hep
Canım seninki çok mu silikti eğer silmediysen resimlerini atabilir misin ya da sayfasını biliyorsan söyler misin canım benimki bugün 13. Gün testim

Eklentiler

• IMG_3103.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
yanne okeanoss00
Inanamayorum hala şaka gibi geliyor test bozuk falan gibi çok şaşkınım.
Biraz önce gidip kan testi de verdim 1.5 saat sonra çıkacakmış
Gözün aydın canım testin pozitif eminim kan dada güZel bir değer çıkacaktır allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…