- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım çok güzel çıkmış çizgin hayırlı olsun kaç gün gecikmiştin@yanneokeanoss00
Inanamayorum hala şaka gibi geliyor test bozuk falan gibi çok şaşkınım.
Biraz önce gidip kan testi de verdim 1.5 saat sonra çıkacakmış
Gözün aydın tatlim kanda da cok güzel bir sonuc cikacagina eminim. Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah :)@yanneokeanoss00
Amiiiinnn şnşallahh tatlmmÇok sağol canım benim.amin inşallah. Aynen öyle zaten. Sizleri tanımadığım halde hep duamdasınız.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.
Son adet tarihim 30 marttı şimdi arayıp öğrendim 158miş değerim: ) teşekkür ederim ALlah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım çok güzel çıkmış çizgin hayırlı olsun kaç gün gecikmiştin
Tebrikler kanda tescillenmiş olur inşallah@yanneokeanoss00
Ben fotolari hep sildim canim. Sayfasini bilmiyorum ama bulur yollarım sana.gerci gerekte yok. Senin çizgi bana gore silik sayılmaz. 13.gune göre fazla belirgin maşallah. Benimki gözle cok zor görülür şekilde silikti. Var gibi gözüküyor hadi InsallahCanım seninki çok mu silikti eğer silmediysen resimlerini atabilir misin ya da sayfasını biliyorsan söyler misin canım benimki bugün 13. Gün testim
n ben iyiyim cok şukur canm durumlar aynı aman dıkkat et kendıne bu arada gecmiş olsun Allah şifa versın inşallah annenede canmHiç giremiyorum bu aralar annem rahatsızdı ordaydm sonra geldim temizliğe giriştik eşimle ablamda yardm etti sağolsun bitirdik bugn çok şükür :) sn neler yapıyorsun nasılsın.?
Eki Görüntüle 1969840
Geçen ay ignenin 10.gununde bu testleri yapmistim hatta lh nasil tepki verecek diye hcg de cok silik bile olsa lh dominant oluyor. İste buna bakarak bu ay da havani aldin yaso diyorum kendime.
unuttum sanma seni... uzaktan takip ediyorum sadece :)Evet o arkadaşosay3 oluyo :)
Sağol bebegm :) sende takılmaz oldun buralara sanirsam :)be
n ben iyiyim cok şukur canm durumlar aynı aman dıkkat et kendıne bu arada gecmiş olsun Allah şifa versın inşallah annenede canm
unuttum sanma seni... uzaktan takip ediyorum sadece :)
Slm kızlar canım öyle sıkkın ki
Şu devlet hastanelerine allah kimseyi muhtaç etmesin
İşini doğru düzgün yapmayan insanlar da doktor falan olmasın
Oğlum hasta oldu biraz önce bi araştırma hastanesinde çocuk acile gittik bi saat beklemenin ardından muayene olmak için girdik böyle iğrenç insan dışı muamele olamaz ya oğlumun boğazına bakacaktı insan müsveddesi o çubuğu ağzına öyle zorlayarak soktu ki çocuğunun ağzı kan doldu resmen şok oldum yA ne yapıyorsun dedim en nefret ettiğim şey tartışmak ama öyle lanet olası yaratıklar var ki allahım onları kendileri gibileriyle karşılaştırsın
Anlatacak kimse yok hakkınızı helal edin çok kötüyüm
bal tarçın çörekotu canımBtç ne canım
Canım inş bugün daha test yapmadım adet ağrısı gibi ağrım var ama adet olmadım sık sık tuvaletim geliyor bir de hayırlısı bakalım canjmBen fotolari hep sildim canim. Sayfasini bilmiyorum ama bulur yollarım sana.gerci gerekte yok. Senin çizgi bana gore silik sayılmaz. 13.gune göre fazla belirgin maşallah. Benimki gözle cok zor görülür şekilde silikti. Var gibi gözüküyor hadi Insallah
Benim için uğraşıp bulmuşsun çok tşk ederim canım
Canım okudum çok geçmiş olsun bazıları doktor olmuş ama adam olamamış Allah ıslah etsin onları küçücük çocuk dan sanki hınç alır gibi bazıları manyak oluyor öyleSlm kızlar canım öyle sıkkın ki
Şu devlet hastanelerine allah kimseyi muhtaç etmesin
İşini doğru düzgün yapmayan insanlar da doktor falan olmasın
Oğlum hasta oldu biraz önce bi araştırma hastanesinde çocuk acile gittik bi saat beklemenin ardından muayene olmak için girdik böyle iğrenç insan dışı muamele olamaz ya oğlumun boğazına bakacaktı insan müsveddesi o çubuğu ağzına öyle zorlayarak soktu ki çocuğunun ağzı kan doldu resmen şok oldum yA ne yapıyorsun dedim en nefret ettiğim şey tartışmak ama öyle lanet olası yaratıklar var ki allahım onları kendileri gibileriyle karşılaştırsın
Anlatacak kimse yok hakkınızı helal edin çok kötüyüm
Dün gece döndüm evime. Tatil moduydu:) arasıda anca okuyabiliyordum bi yerde net buldukça. Ama döndüm artık... :)Seni uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli :)) niye yazmıyosun hiç
Canim uğraşıp da nolcak.bak o gosterdigim foto ignenin 10. Günüydü ve git gide daha da açıldı cizgi. Yani bence seninki bebektendir o kadar belirgin cizgi igneden değildir insallahCanım inş bugün daha test yapmadım adet ağrısı gibi ağrım var ama adet olmadım sık sık tuvaletim geliyor bir de hayırlısı bakalım canjm
Hoşgeldin o zaman. İyi gezdin he güzel kafa dağıtıldı mı peki :) evine döndüğüne göre artk yumurtlama dönemine girdn mi :)Dün gece döndüm evime. Tatil moduydu:) arasıda anca okuyabiliyordum bi yerde net buldukça. Ama döndüm artık... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?