2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@yanne okeanoss00
Inanamayorum hala şaka gibi geliyor test bozuk falan gibi çok şaşkınım.
Biraz önce gidip kan testi de verdim 1.5 saat sonra çıkacakmış
Gözün aydın tatlim kanda da cok güzel bir sonuc cikacagina eminim. Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah :)

Canım seninki çok mu silikti eğer silmediysen resimlerini atabilir misin ya da sayfasını biliyorsan söyler misin canım benimki bugün 13. Gün testim
Ben fotolari hep sildim canim. Sayfasini bilmiyorum ama bulur yollarım sana.gerci gerekte yok. Senin çizgi bana gore silik sayılmaz. 13.gune göre fazla belirgin maşallah. Benimki gözle cok zor görülür şekilde silikti. Var gibi gözüküyor hadi Insallah

be
Hiç giremiyorum bu aralar annem rahatsızdı ordaydm sonra geldim temizliğe giriştik eşimle ablamda yardm etti sağolsun bitirdik bugn çok şükür :) sn neler yapıyorsun nasılsın.?
n ben iyiyim cok şukur canm durumlar aynı aman dıkkat et kendıne bu arada gecmiş olsun Allah şifa versın inşallah annenede canm

Slm kızlar canım öyle sıkkın ki
Şu devlet hastanelerine allah kimseyi muhtaç etmesin
İşini doğru düzgün yapmayan insanlar da doktor falan olmasın
Oğlum hasta oldu biraz önce bi araştırma hastanesinde çocuk acile gittik bi saat beklemenin ardından muayene olmak için girdik böyle iğrenç insan dışı muamele olamaz ya oğlumun boğazına bakacaktı insan müsveddesi o çubuğu ağzına öyle zorlayarak soktu ki çocuğunun ağzı kan doldu resmen şok oldum yA ne yapıyorsun dedim en nefret ettiğim şey tartışmak ama öyle lanet olası yaratıklar var ki allahım onları kendileri gibileriyle karşılaştırsın
Anlatacak kimse yok hakkınızı helal edin çok kötüyüm

Canım benim geçmiş olsun. Allah şifasını versin evladının. Benm günlerdir söylediğim şeyi sen burda yazmışsın. Gerçekten muhtaç etmesin Rabbim. İnsan değiller. Oğlun nasıl oldu iyi mi?

Canım inş bugün daha test yapmadım adet ağrısı gibi ağrım var ama adet olmadım sık sık tuvaletim geliyor bir de hayırlısı bakalım canjm

Canım okudum çok geçmiş olsun bazıları doktor olmuş ama adam olamamış Allah ıslah etsin onları küçücük çocuk dan sanki hınç alır gibi bazıları manyak oluyor öyle

Canım inş bugün daha test yapmadım adet ağrısı gibi ağrım var ama adet olmadım sık sık tuvaletim geliyor bir de hayırlısı bakalım canjm
Canim uğraşıp da nolcak.bak o gosterdigim foto ignenin 10. Günüydü ve git gide daha da açıldı cizgi. Yani bence seninki bebektendir o kadar belirgin cizgi igneden değildir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…