2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hoşgeldin o zaman. İyi gezdin he güzel kafa dağıtıldı mı peki :) evine döndüğüne göre artk yumurtlama dönemine girdn mi :)
Canım hic bisi takip edemedim ki kendimle ilgili. Biraz önce takvime bi bakayım dedim tesadüfen gideli bakmiyorum diye bi baktım yumurtluyormuşum. Kendimi kendi halime bıraktım. Tatil iyi geldi tabi ama galiba fazla iyi geldi. Bebek mebek aklımda yok. Tedaviden de soğudum.

Canim uğraşıp da nolcak.bak o gosterdigim foto ignenin 10. Günüydü ve git gide daha da açıldı cizgi. Yani bence seninki bebektendir o kadar belirgin cizgi igneden değildir insallah
İnş canım eve varınca yapar atarım sık sık tuvaletim geliyor bir de aynı adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerimde çok acıyor bakalım ne çıkacak bugün de çizgi çıkarsa herAlde bu kadar sürmez diye düşünüyorum iğne etkisi 14. Gün çünkü

Bide ilk idrarın olmycak sonuçta dimi? Bakalım ne çıkacak. Çizgi çıkarsa yarın sabah kan ver hemennnn

Arkadaşlar merhaba:) Tecrubelerinize guvenerek bir şey sormak istiyorum. Sat a göre 6+1 günlük gebeyim. Bugün kontrolde kese boyutu 13 mm dedi dr. Gelisim iyi dedi ama sizce boyutu normal mi? :)

Arkadaşlar merhaba:) Tecrubelerinize guvenerek bir şey sormak istiyorum. Sat a göre 6+1 günlük gebeyim. Bugün kontrolde kese boyutu 13 mm dedi dr. Gelisim iyi dedi ama sizce boyutu normal mi? :)

Gelişim iyi dediğine göre normaldir canım. Kalp atışını duydun mu yada ne zamana çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…