Canım hic bisi takip edemedim ki kendimle ilgili. Biraz önce takvime bi bakayım dedim tesadüfen gideli bakmiyorum diye bi baktım yumurtluyormuşum. Kendimi kendi halime bıraktım. Tatil iyi geldi tabi ama galiba fazla iyi geldi. Bebek mebek aklımda yok. Tedaviden de soğudum.Hoşgeldin o zaman. İyi gezdin he güzel kafa dağıtıldı mı peki :) evine döndüğüne göre artk yumurtlama dönemine girdn mi :)
Bence 4.test pik... O testten sonra 24 ile 36saat içinde olmustur yumurtlama
Sağol canım iyi sayılır bayağı hasta olduCanım benim geçmiş olsun. Allah şifasını versin evladının. Benm günlerdir söylediğim şeyi sen burda yazmışsın. Gerçekten muhtaç etmesin Rabbim. İnsan değiller. Oğlun nasıl oldu iyi mi?
Gözün aydın canım testin pozitif eminim kan dada güZel bir değer çıkacaktır allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına
canıö yapacam da şimdi yoldayız ancak eve gidince yapabilirimfatmasecret19 canım test yap hadi bekliyoz
Hayırlı olsun :)@yanne @okeanoss00
Inanamayorum hala şaka gibi geliyor test bozuk falan gibi çok şaşkınım.
Biraz önce gidip kan testi de verdim 1.5 saat sonra çıkacakmış
İnş canım eve varınca yapar atarım sık sık tuvaletim geliyor bir de aynı adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerimde çok acıyor bakalım ne çıkacak bugün de çizgi çıkarsa herAlde bu kadar sürmez diye düşünüyorum iğne etkisi 14. Gün çünküCanim uğraşıp da nolcak.bak o gosterdigim foto ignenin 10. Günüydü ve git gide daha da açıldı cizgi. Yani bence seninki bebektendir o kadar belirgin cizgi igneden değildir insallah
Bide ilk idrarın olmycak sonuçta dimi? Bakalım ne çıkacak. Çizgi çıkarsa yarın sabah kan ver hemennnnİnş canım eve varınca yapar atarım sık sık tuvaletim geliyor bir de aynı adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerimde çok acıyor bakalım ne çıkacak bugün de çizgi çıkarsa herAlde bu kadar sürmez diye düşünüyorum iğne etkisi 14. Gün çünkü
EVet canım diğerleri de ilk idrarım değildi bakalım eve mi gidebilseydi ki ancak akşama gideriz herAlde bir yerlere uğruyoruz akraba felanBide ilk idrarın olmycak sonuçta dimi? Bakalım ne çıkacak. Çizgi çıkarsa yarın sabah kan ver hemennnn
Çatladım meraktan canim yaaa yap artık:))) bebisii görelimmmmmEVet canım diğerleri de ilk idrarım değildi bakalım eve mi gidebilseydi ki ancak akşama gideriz herAlde bir yerlere uğruyoruz akraba felan
Arkadaşlar merhaba:) Tecrubelerinize guvenerek bir şey sormak istiyorum. Sat a göre 6+1 günlük gebeyim. Bugün kontrolde kese boyutu 13 mm dedi dr. Gelisim iyi dedi ama sizce boyutu normal mi? :)
10 gün sonra çağırdı canım kalp atışı için. Evet gelişim iyi dedi. Ama iste ben normal boyutları bilmedigim için sormak istedim :)Gelişim iyi dediğine göre normaldir canım. Kalp atışını duydun mu yada ne zamana çağırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?