- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Sağol canım çok sinir bozucu hemde hala etkisindeyimYaKaMoZz-z geçmiş olsun canım, çok sinir bozucu eminim. Sanki bedava çalışıyorlar, sevmiyorsan git başka iş yap degilmi. Sonuçta insanlarla ugrasiyorsun, Allah akıl fikir versin boylelerine
İyi yaptın canım, insAllah gereken cezayı alır belki aklı başa gelirSağol canım çok sinir bozucu hemde hala etkisindeyim
Bimer ve 184 ü aradım şikatçi oldum dönecekler bekliyorum
Çarşamba günü 6+1 oluyo o gün gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyulur mu sence? Sen ne zaman duydun kaç + ?Zehra senin kontrol Ne zaman
7+1 de gördük canım belki görebilirsin istersen cuma günü gitÇarşamba günü 6+1 oluyo o gün gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyulur mu sence? Sen ne zaman duydun kaç + ?
Keseyi kaç haftalıkken gördün kuzu.7+1 de gördük canım belki görebilirsin istersen cuma günü git
5+1 de keseyi gördük kese göründükten iki hafta sonra doktor tekrar çağırdı kalp atışı için 7+1 de karından duydukKeseyi kaç haftalıkken gördün kuzu.
Belkide haftaya pazartesi giderm dayanabilrsem tabi
Canım ne yaptın test işini?EVet canım diğerleri de ilk idrarım değildi bakalım eve mi gidebilseydi ki ancak akşama gideriz herAlde bir yerlere uğruyoruz akraba felan
Keseye vajinal baktı benmki biliyosun. Şmdi kalp atışına da alttan bakmak ister5+1 de keseyi gördük kese göründükten iki hafta sonra doktor tekrar çağırdı kalp atışı için 7+1 de karından duyduk
6+1 de vajinal duyulabilir belki cuma günü daha net duyarsın bence
Heyecanla bekliyoruzosay3 falan :))
kizlar bı bakarmisiniz testlerine hangisinde yumurtlama olmuştur alttan üste doğru yaptım ilki adetin 17 günü
Canjm ancak yapabildim ilk idrar zaten değil ama herAlde bugüne kadar iğne etkisi kalmaz ya da kana Yen'i geçiyor mu çok silik çizgi çıktı yarın sabah idrarı ile de yapacağımÇatladım meraktan canim yaaa yap artık:))) bebisii görelimmmmm
Yaptım canım ama çok silik çıktı bugün 14. Gün iğne etkisi geçip acaba Yen'i gebelik olduğu için kana mı daha karışmadı kiCanım ne yaptın test işini?
14.gün ve ilk idrar olmamasına karşılık hâlâ çizgi var. Eğer testler bozuk değilse bence hamilesin. Bu vakte kadar iğne etkisi mi kalır hiççç :)Canjm ancak yapabildim ilk idrar zaten değil ama herAlde bugüne kadar iğne etkisi kalmaz ya da kana Yen'i geçiyor mu çok silik çizgi çıktı yarın sabah idrarı ile de yapacağım
Canım sanırım sat 5mayıstı bence hiç uğraşma artık evde testle hem gebelik varsa iğne olmam gerek demiştin yanlış hatırlamıyorsam yarin bir kan ver derim artık kesin sonuç çıkar sonrasını beklemek zorunda kalmazsın hayırlısı insalah güzel olacak dua ile yanındayım.Yaptım canım ama çok silik çıktı bugün 14. Gün iğne etkisi geçip acaba Yen'i gebelik olduğu için kana mı daha karışmadı ki
İyi aksamlar canım çok şükür sen nasılsin? Bebiş nasıl?İyi akşamlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?