- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım bencede kalmaz da ama çok silik diye insan bir yandan da şüpheye giriyor doktora perşembe gideceğim Zaten eğer adet olmazsam14.gün ve ilk idrar olmamasına karşılık hâlâ çizgi var. Eğer testler bozuk değilse bence hamilesin. Bu vakte kadar iğne etkisi mi kalır hiççç :)
Çok tşk ederim duaların için perşembe Zaten doktor kontrolüm var eğer adet olmazsam o zaman gideceğim bakalım nasip kısmetCanım sanırım sat 5mayıstı bence hiç uğraşma artık evde testle hem gebelik varsa iğne olmam gerek demiştin yanlış hatırlamıyorsam yarin bir kan ver derim artık kesin sonuç çıkar sonrasını beklemek zorunda kalmazsın hayırlısı insalah güzel olacak dua ile yanındayım.
Ben 6+2 'de duymuştum cuma mı gitsen acaba?Çarşamba günü 6+1 oluyo o gün gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyulur mu sence? Sen ne zaman duydun kaç + ?
Karnından baktırdın dimi senBen 6+2 'de duymuştum cuma mı gitsen acaba?
Bugun test yok mu :)))Çok tşk ederim duaların için perşembe Zaten doktor kontrolüm var eğer adet olmazsam o zaman gideceğim bakalım nasip kısmet
Evet karından. Ama ultrason cihazı çok iyiydi o sayede duyuldu acilde. Kendi doktorumda duyamamıştık 6+3'te.Karnından baktırdın dimi sen
Allah razı olsun canm :) çok iyiym sükurler olsun sizleri sormali. Yalan olmasn dua hep ediyorum ama ayetel kursi bazen okuyordumGünaydın kızlar :) nasılsınız... ZK_ASK canım pazartesi git dayanabilirsen ..
Ben aynı diyete devam ama kilo veremiyorum 65 de kaldım karnım şiş ama. 9 günüm bugün
yanne senin durum nasıl?
Nisaberatim kayboluyorsun canım arada bi sıkıntı yok demi
B Biravucmutluluk hamilelik nasıl canım
diğer tüm hamile arkadaşlarım lütfen dilinizden Ayetül Kürsiyi düşürmeyin. ve her dualarınızda bizlerede dua edi hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye ..
ben de durum aynı canım aynı tas aynı hamam :)Allah razı olsun canm :) çok iyiym sükurler olsun sizleri sormali. Yalan olmasn dua hep ediyorum ama ayetel kursi bazen okuyordum
Olur inslh canm . Esin için kürlere dev ediyormusun?ben de durum aynı canım aynı tas aynı hamam :)
Olur inslh canm . Esin için kürlere dev ediyormusun?
Olur inslh canm . Esin için kürlere dev ediyormusun?
İnslh canm aynı şeyleri bnde yasadm biliyorsun .. ameliyattan sonrada zamn gerekli spermlerin kendine gelmesi . Bizm doktor ameliyati bile yapamamisti devam ediyordu varikosel ikinci kez olması gerekti çok şükür bu k.kulübü ve internet sağolsun araştır araştır at kestanesini buldum :)aynen devam cnm ama tekrar test falan vermedik bayramdan sonra ameliyat olacak artık varikoselden bakalım nasip kısmet. ben de hemen istiyorum bian önce olsun diyorum ama planlar var bakalım ya Rabbim bi kapı da bana açar inşallah :)
Çok iyi işte . Kafan dagiliyor :) bnde kendimi örgüye vermiştim. Bu arada çok maske faln deneme cildini bozarsin. Yani aslında benmki öyle hc birşey surme normal dursun cok iyi az cildime bakaym daha guzl olsn diyorum bakıyorum derim kavliyo . Yda ne bilim sivilce cikiyo kızarıklıklar olusuyo hc almiyo sanırım cildm. Bn hakiki bal suruyorum arada o çok iyi geliyo :)inanırmısın kendimi diyet te ve cilt bakımına verdim hergün bi maske bi bakım eşimin de hoşuna gidiyor :) uğraşçak şey lazım bana :)
Canm nasıl gidiyor ? :) Sorunun cevabını bilmiyorum ya ama heyecan faln yapmış olabilir misin.?Selam kızlar, yazamadım size haftasonu muayenem iyi geçti çok şükür, ancak nabızım 150 çıktı, doktor çok fazla olduğunu söyledi, aranzıda böyle bir durum yaşayan var mı
benim cildi karma cilt hiç sivilce çıktığını bilmem . :)Çok iyi işte . Kafan dagiliyor :) bnde kendimi örgüye vermiştim. Bu arada çok maske faln deneme cildini bozarsin. Yani aslında benmki öyle hc birşey surme normal dursun cok iyi az cildime bakaym daha guzl olsn diyorum bakıyorum derim kavliyo . Yda ne bilim sivilce cikiyo kızarıklıklar olusuyo hc almiyo sanırım cildm. Bn hakiki bal suruyorum arada o çok iyi geliyo :)
Ne bilim bnde kimyasal sandm bnde vardı 2 tane çöpe attm. Normalde bnde de hc olmaz onları sürünce çıkmisti normal zamnada stresli olduğumda br iki çıkar oda geçer çok şükür izi de kalmaz :) şanslıyız cildimiz temizbenim cildi karma cilt hiç sivilce çıktığını bilmem . :)
kimyasal maske kullanmıyorum cnm ben evde yapılan basit şeyler şuana kadar hi bir şey olmadı amannn şeytan kulağına kurşun :)
çillerim var benim tam da yaz önü iyi oldu renkleri az açılsa yeter
Canım çok çok sevindimm kaç gündür girmiyordum sayfaya bir baktım hamilesinn. Tebrik ederimmm gerçekten çok sevindimm :)
cok sağol canım benim evet aynen öyle heyecan devam ediyor bende 6 mayısta keseyi görmeyi umut ediyorum Dr. Gideceğim. Güzel habelerini bekliyoruz.. Allah yüzünü güldürsün...Canlarr ben memleketteyimmm ve nete girwmiyorum kendi paketim bitmek uzere ,ordan orayada surekli.bi zoyaret modundayiz:)sabit durmuyorum yanii...
Biraz yorgunluk biraz telas vakit geciriyoruz ...yeni hamisler var sanirim hepsini okuyamadim amayanne gozunme carptii ve ben inanilmaz sevindim Allahm saglikla gelmesini nasip etsin.melegine al kucagina birakma.bidaha canm.benim ins ...
Ilk.gunler daha da bi heyecan oluyor :)
Sindirme asamasi:)
Bende 5 .haftadayim aldik randevu bebegimi usg de gorecegim gunu.iple cekiyorum ins bi sorun cikmazZZ....hepimiz icin dua ediyorumm Allah a emanet olun ..ZK_ASK kizcem sen ne ettinn nasil gidiyorr?:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?