- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canımm sağol şimdilik iyi gidiyor sayılır, her muayenede bir sorun çıkmasa:) bi tsh yüksekti, şimdi nabız yüksek. Çok heyecanlıydım doktora da söyledim ama heyecan bile olsa en fazla 120 olmalıymıs benimkisi 150.dCanm nasıl gidiyor ? :) Sorunun cevabını bilmiyorum ya ama heyecan faln yapmış olabilir misin.?
İnslh br sorun yoktur ya takılma bnce sen çok çok heyecanliydin. Kaçıncı haftadasn cinsiyet belli oldu mu?canımm sağol şimdilik iyi gidiyor sayılır, her muayenede bir sorun çıkmasa:) bi tsh yüksekti, şimdi nabız yüksek. Çok heyecanlıydım doktora da söyledim ama heyecan bile olsa en fazla 120 olmalıymıs benimkisi 150.d
İnşallah öyledir canım, yok daha belli olmadı 10. haftaya girdim bugün hayırlısıyla.İnslh br sorun yoktur ya takılma bnce sen çok çok heyecanliydin. Kaçıncı haftadasn cinsiyet belli oldu mu?
Günaydın kızlar :) nasılsınız... ZK_ASK canım pazartesi git dayanabilirsen ..
Ben aynı diyete devam ama kilo veremiyorum 65 de kaldım karnım şiş ama. 9 günüm bugün
yanne senin durum nasıl?
Nisaberatim kayboluyorsun canım arada bi sıkıntı yok demi
B Biravucmutluluk hamilelik nasıl canım
diğer tüm hamile arkadaşlarım lütfen dilinizden Ayetül Kürsiyi düşürmeyin. ve her dualarınızda bizlerede dua edi hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye ..
Erkek diyollla :) ayrıntılı ya girmeden emin olamayacam :) 17+2 deyz bizde çok şükür iyi gidiyor .. iğne yapacak yer bulamıyorum karnimda heryer damar oldu :)İnşallah öyledir canım, yok daha belli olmadı 10. haftaya girdim bugün hayırlısıyla.
Senin nasıl gidiyor canım, senin erkekti di mi:)
Merhaba canım, benimde cumartesi kontrolum vardı ve ilk defa kalp atışını canlı canlı duyduk. Sorduğumda 170 atıyor dedi, sorun olsa asil bana söylerdi doktorum çok diye. Bence kafanı takma, 150 fetüs için gayet normal bir parametreSelam kızlar, yazamadım size haftasonu muayenem iyi geçti çok şükür, ancak nabızım 150 çıktı, doktor çok fazla olduğunu söyledi, aranzıda böyle bir durum yaşayan var mı
gulii7 canım cok sevindim Vallahi kalan süreçlerde de allah hep yardımcın olsun olsun yüzünü güldürsün... Darısı başımıza artık
canım bebişin kalp atışları değil, benim kalp atışım 150 :))Merhaba canım, benimde cumartesi kontrolum vardı ve ilk defa kalp atışını canlı canlı duyduk. Sorduğumda 170 atıyor dedi, sorun olsa asil bana söylerdi doktorum çok diye. Bence kafanı takma, 150 fetüs için gayet normal bir parametre)
Saolasin gulumminsAllah hepberaber. 6 mayis ilk kontrol demi kaç haftalık olcan, keseyi görmeye gitcen büyük ihtimal?
Bu aradaZK_ASK bende ilk gittiğimde 6+2ken gittim, vaginal usgle kalb atışı çok derinde geldiğini ve minik atışlarını ekranda gördüğünü söylemişti
Çok bunaltiyo belim kasiklarim agriyo yürürken zorlanıyorum ama bunada sukurİyi aksamlar canım çok şükür sen nasılsin? Bebiş nasıl?
yok deli gibi kasık bel agrısı cekıyorum ıdrar testlerım negatıf ılk defa bı ay negatıf test goryrm pek gırmek istemyrm cok veryrm kafayı arada sıze bakmak için gelyrmGünaydın kızlar :) nasılsınız... ZK_ASK canım pazartesi git dayanabilirsen ..
Ben aynı diyete devam ama kilo veremiyorum 65 de kaldım karnım şiş ama. 9 günüm bugün
yanne senin durum nasıl?
Nisaberatim kayboluyorsun canım arada bi sıkıntı yok demi
B Biravucmutluluk hamilelik nasıl canım
diğer tüm hamile arkadaşlarım lütfen dilinizden Ayetül Kürsiyi düşürmeyin. ve her dualarınızda bizlerede dua edi hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye ..
canım bebişin kalp atışları değil, benim kalp atışım 150 :))
Heyecan dan mı acaba :))canım bebişin kalp atışları değil, benim kalp atışım 150 :))
canım çok sevindim merak ediyordum seni ohh çok şükür rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsinEvt 2 prenses annesi oluyorum inşallah :))
Heyecan dan mı acaba :))canım bebişin kalp atışları değil, benim kalp atışım 150 :))
Merhaba canım, benimde cumartesi kontrolum vardı ve ilk defa kalp atışını canlı canlı duyduk. Sorduğumda 170 atıyor dedi, sorun olsa asil bana söylerdi doktorum çok diye. Bence kafanı takma, 150 fetüs için gayet normal bir parametre)
Saolasin gulumminsAllah hepberaber. 6 mayis ilk kontrol demi kaç haftalık olcan, keseyi görmeye gitcen büyük ihtimal?
Bu aradaZK_ASK bende ilk gittiğimde 6+2ken gittim, vaginal usgle kalb atışı çok derinde geldiğini ve minik atışlarını ekranda gördüğünü söylemişti
Canım yaptım ama var mı bilmiyorumBugun test yok mu :)))
Var ben görüyorum iğnenin 14.günü hâlâ etkisi olacağını hiç zannetmiyorum. 15 miydi 14 müydü bugun kız kafa gttıCanım yaptım ama var mı bilmiyorum
benim de kasık ağrım var belle ama 9 günüm daha günüm yeni bitti hayırlısıyok deli gibi kasık bel agrısı cekıyorum ıdrar testlerım negatıf ılk defa bı ay negatıf test goryrm pek gırmek istemyrm cok veryrm kafayı arada sıze bakmak için gelyrm
15. Gün canjm bugün perşembe adet olmazsam doktor kontrolüm var doktor öyle demiştiVar ben görüyorum iğnenin 14.günü hâlâ etkisi olacağını hiç zannetmiyorum. 15 miydi 14 müydü bugun kız kafa gttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?