Günaydın kızlar :) nasılsınız... ZK_ASK canım pazartesi git dayanabilirsen ..
Ben aynı diyete devam ama kilo veremiyorum 65 de kaldım karnım şiş ama. 9 günüm bugün
@yanne senin durum nasıl?
@Nisaberatim kayboluyorsun canım arada bi sıkıntı yok demi
@Biravucmutluluk hamilelik nasıl canım
diğer tüm hamile arkadaşlarım lütfen dilinizden Ayetül Kürsiyi düşürmeyin. ve her dualarınızda bizlerede dua edi hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye ..
Bence olmayacaksın öyle böyle derken hamiş çıkarsın Allahın izniyle ❤15. Gün canjm bugün perşembe adet olmazsam doktor kontrolüm var doktor öyle demişti
Canım vereceğim de perşembe Zaten gideceğim diye vermedim Bu çizgi de iğne değil bebekdir herAlde artık demi:)
Valla yılan hikayesi oldu benim durum ama kasıklarım aynı adet olacak gibi ağrıyor diyorum hah oldum şimdi diye bakıyorum yokBence olmayacaksın öyle böyle derken hamiş çıkarsın Allahın izniyle ❤
Keçiboynuzu özü versen nasıl olur :)aynen devam cnm ama tekrar test falan vermedik bayramdan sonra ameliyat olacak artık varikoselden bakalım nasip kısmet. ben de hemen istiyorum bian önce olsun diyorum ama planlar var bakalım ya Rabbim bi kapı da bana açar inşallah :)
Keçiboynuzu özü versen nasıl olur :)aynen devam cnm ama tekrar test falan vermedik bayramdan sonra ameliyat olacak artık varikoselden bakalım nasip kısmet. ben de hemen istiyorum bian önce olsun diyorum ama planlar var bakalım ya Rabbim bi kapı da bana açar inşallah :)
canım 2. ve 3. resimlerde ince cizgi gördüm bat kaç canımCanım yaptım ama var mı bilmiyorum
O hep oluyoValla yılan hikayesi oldu benim durum ama kasıklarım aynı adet olacak gibi ağrıyor diyorum hah oldum şimdi diye bakıyorum yok
incelme var ama karnım şiş anlamadımDayanırım kuzum napim beklemek en iyisi zaten. Karnın niye şişti ki tartıdaki sayıyı boşver vücutta değişiklik yok mu ben hemen incelmiştim şimdi gidenler geri geldi fazla özletmediler. Bol bol yürüyüş ve suuu.
Bat 5 mayıscanım 2. ve 3. resimlerde ince cizgi gördüm bat kaç canım
Evet bende korkuyorum diyorum olmadı bu adet ağrısı geliyorum diyor Perşembe'yi bekleyeceğim :)O hep oluyokaç kez ped takıp çıkmıştım ama gelmemişti
onu kullanıyor canım 3 aydır beri bi değişiklik yok mesela fındık ezmeleri fındık fıstık falan bol tüketiyorKeçiboynuzu özü versen nasıl olur :)
Sonuç ne çıkacak bekliyorumcanım 2. ve 3. resimlerde ince cizgi gördüm bat kaç canım
Ayy hayırlara çıkarsın Rabbim :) anlamı ne acaba, baktın mı?Kızlar Allah hayra çıkarsın gece rüyamda bol köpüklü bulaşık yıkıyordum ama bulaşıklar temizdi çay bardağı yıkarken elimden fırladı kırıldı kendimce nazar çıktı diyordum :)
Sigara içiyo mu :/ çakşır kökü dene birde. Ben aldımda adetten sonra içiririm diyodum kaldıonu kullanıyor canım 3 aydır beri bi değişiklik yok mesela fındık ezmeleri fındık fıstık falan bol tüketiyor
Canım ben de heyecan diye düşündüm ama doktor heyecan bile olsa en fazla 120 olmalı dedi, panik atak falan geçirdim herhalde o anHeyecan dan mı acaba :))
benimde 6 mayıs her ay hiç usanmadan test yapıyordum bu defa batı beklerim hepimiz için hayırlısı olsunBat 5 mayıs
Canım vereceğim de perşembe Zaten gideceğim diye vermedim Bu çizgi de iğne değil bebekdir herAlde artık demi:)
allah korusun canım Rabbimhayra çıkarsın . anlamı hastalıkmış benim rüyamın ama bakalım hayrlısı :)Ayy hayırlara çıkarsın Rabbim :) anlamı ne acaba, baktın mı?
Bende bugun sabaha karşı ruyamda boğulacak gibi oldum zor nefes alırsınya gerçektede yaşadım nefes almaya çalışırken uyandım eşim sıçradı panik oldu benide uyandırdı kendime geldim sonra. Gidiyodum direkten döndüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?