2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dayanırım kuzum napim beklemek en iyisi zaten. Karnın niye şişti ki tartıdaki sayıyı boşver vücutta değişiklik yok mu ben hemen incelmiştim şimdi gidenler geri geldi fazla özletmediler. Bol bol yürüyüş ve suuu.

Keçiboynuzu özü versen nasıl olur :)

Ayy hayırlara çıkarsın Rabbim :) anlamı ne acaba, baktın mı?

Bende bugun sabaha karşı ruyamda boğulacak gibi oldum zor nefes alırsınya gerçektede yaşadım nefes almaya çalışırken uyandım eşim sıçradı panik oldu benide uyandırdı kendime geldim sonra. Gidiyodum direkten döndüm :))

Heyecan dan mı acaba :))
Canım ben de heyecan diye düşündüm ama doktor heyecan bile olsa en fazla 120 olmalı dedi, panik atak falan geçirdim herhalde o an
gulii7 canım ailemde kalp hastası yok, ölçüm yaptı tekrar 150-151 çıktı. ilaç kullanmadım hiç kardiyologtan randevu aldım, holter takılması gerekecekmiş.

Canım vereceğim de perşembe Zaten gideceğim diye vermedim Bu çizgi de iğne değil bebekdir herAlde artık demi:)

İnsAllah canim insallah benim icimdende hep öyle geçiyor insallahda öyledir beraberce sevinelim burda
Bu arada çok sabırlı çıktın, massallah sana :))))

allah korusun canım Rabbimhayra çıkarsın . anlamı hastalıkmış benim rüyamın ama bakalım hayrlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…