Teşekkür ederim canım sen nasılsın
Aynen canım birde uzun zaman olunca ister istemez insan sabredemiyorNasıl olalım her türlü sabır sabır bekliyoruz... Genel anlamda iyiyim ama gaz problemim var ya artık yediklerim mi başka bişey mi anlamadım ama karnım çok ağrıyor... yani endişeniyorum acaba ters bişey mi var diye ama o kadar ağrının üstüne wc gidince ağrılarım azalıyor... heralde gaz ama ben böyle bişey görmedim... çok entresan...
seni çok iyi anlıyorum BAT çok az kaldı, Dr. gittiğinde bütün soruların cevabını alacaksın ama işte beklemek zor olduğu için tahlillerle oyalıyorsun kendini.. ama biraz konudan uzaklaşabilsek başka uğraşlar ilgilenebilsek zaman cok hızlı gececek ama nerde... Bunu kendimde uygulamıyorum ve seni çok iyi anlayorum... Çoğumuz öyleyiz sanırım...
midem bulanıyor çok fena yumurtlama belirtisi olabilir mi yardım edin kızlar
Kaç kg aldin ben 8 kg almıştım 7 kg dusmusum 55 başladığım 62 kg dayimÖğlen ve akşam yemeklerinden sonra sade maden suyu içtim çok sukur mide problemim ve hazımsızlık olmadi bende bazen öğlen içmedim ama akşamları mutlaka içtim inşallah geçer ama reflu gibiyse mutlaka mide koruyucu iç bayağı yakıyo yoksa
Alalım bundan şuraya koyalım :))Kaç haftalık oluyorsun ozaman canım? İnsAllah ilk gitiginde ikisini birden görürsün , gormesende sorun değil iki hafta sonrasında tekrar gidersin:))) sonra ayda bir çağırıyorlar, uzulmustum ilk o kadar uzun beklicem diyegönül isterki bitane USG eve verselerde hergun baksak:))))
Alalım bundan şuraya koyalım :))
Regl mi geldi n'oldu?selam hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız hepınızı etıketlıyemıyorum ama hepınız kıymetlımsınız
ben boyle sıze bakıp bakıp cıkıyrm sozde konudan uzak olmak için ama yok nafıle fayda etmedı yıne yok ama hayırlısı olsun nasıp değil Rabbım bılır vaktını kurban olayım verdiğinede vereceğinede
Aaaaaa :)))) hemen fiyatına baktim, bu Philips olanı satın alamiyorsun aylık üyelik veriyor oda aylık 200dolar :)))
Biz iyiz tatlim asıl sen nasılsın? Yine karamsarlığa bürünmüşsun?selam hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız hepınızı etıketlıyemıyorum ama hepınız kıymetlımsınız
ben boyle sıze bakıp bakıp cıkıyrm sozde konudan uzak olmak için ama yok nafıle fayda etmedı yıne yok ama hayırlısı olsun nasıp değil Rabbım bılır vaktını kurban olayım verdiğinede vereceğinede
Aynen canım çok pahalıya patlar:))))Bulaşma hiç bulaşmaa :))
yok olsam yazardım sana canısıRegl mi geldi n'oldu?
ben mı reglının ayak seslerını duyuyorumdaBiz iyiz tatlim asıl sen nasılsın? Yine karamsarlığa bürünmüşsun?
Aynen canım çok pahalıya patlar:))))
ben mı reglının ayak seslerını duyuyorumda
yok kuzum karamsarlığa burunmedımde sankı negatıf testı gorunce bıde sancılar falan bıraz sarstı ama şu an ıyıyım bn hmn toparlanyrm sıkıntı yok
aman sız iyi olun canm bnm herşeyın vaktı var meryem annemıze erkek elı deymeden bakıre olarak vermiş Rabbım ol demiş olmuş bızımde zamanımız var her şey sınav inşallah hayırlısıyla gecerız sınavımızı
Kızlar ben doktora gittim bugün ilk kontrolümdü. Doktor bana siyah nokta gösterdi dedi bunda kese oluşcak.şuanda daha çok küçük dedi ve o siyah noktanın içinde beyaz bir şey görünce hamilelik var diyebiliyoruz dedi.kafam çok karıştı. Kan aldı perşembe yine gideceğim kan için. Ayrıyetten bana hamilelikte şunu şunu yeme diyo . Ben tam anlamadım şimdi hamilemiyim değilmiyim ya
Ay görmek şart mıKan tahlil sonucunu biliyormusun cnm? Gebeliğin ilk haftalarında olduğun için sadece keseyi görmüştür doktorun ve o siyah nokta açıklamasını yapmış. Eğer bir sonraki kontrolunde siyahın içinde beyazı görmezse gebelik olmadığını anlatmaya calismis.
Ağrılar gelsin gitsin 9 ay sürsün regl gelmesinyok olsam yazardım sana canısı
sadece iki gundur ayak seslerı gelıyo :)
3 veya 2 var takvım 7 sını gosteryr bn yum. hesaplaynca 5ı falan olmalı canm nasıpBata kaç kala test yaptın cnm? Ben inanıyorum cnm Birgün sende mucizenin haberini bizimle paylasacaksin, Rabbim hakkında hayırlısını nasip edecektir. İnsAllah tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?